Ervaren projectadministrateur - NIOO-KNAW - Wageningen

Ervaren projectadministrateur - NIOO-KNAW - Wageningen

Geplaatst Deadline Locatie
1 jul 16 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 jul 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Bureau Bedrijfsvoering, sectie Financiën, van het NIOO is op korte termijn op zoek naar een ervaren projectadministrateur 

Functieomschrijving:
De sectie Financiën (6 personen) is op korte termijn op zoek naar een bevlogen en zeer ervaren projectadministrateur die werkzaam wil zijn in een dynamische en innovatieve onderzoeksomgeving, waarbij nationale en internationale subsidieprojecten centraal staan. Samen met je collega’s van de financiële en projectadministratie zorgen jullie voor een solide financiële administratie van het onderzoeksinstituut.

Jij bent de projectadministrateur die de projectleiders adviseert en ondersteunt op het gebied van de financiële administratie van onderzoeksprojecten. Samen met je collega draag je zorg voor de projecten door over de voortgang te rapporteren en de kansen en risico’s aan te geven. Jij daagt de projectleiders uit m.b.t. de totale voortgang van de projecten. Je ondersteunt gedurende het hele proces: vanaf de aanvraag van een project, met het ondersteunen bij de voorcalculatie, tot en met de accountantscontrole en evaluatie aan het einde van het project.  

Zorgen voor een betrouwbare projectadministratie is voor jou vanzelfsprekend. Juist, tijdig en volledig, communicatief en sociaal zijn sleutelwoorden die bij jou passen. Bij afwijkingen signaleer je, adviseer je en stuur je bij in samenspraak met de projectleiders en het sectiehoofd Financiën. Het voeren van de projectadministratie, opstellen van financiële projectrapportages intern en extern, urenregistratie en budgetbewaking projecten, maken een groot deel uit van je werkzaamheden.
Tevens werk je proactief mee aan de planning & control cyclus voor de projectadministratie. De werkzaamheden vinden plaats met een grote mate van zelfstandigheid.  De functie heeft inhoudelijk grote raakvlakken met het financiële deel van de totale administratie. Samenwerking met de collega’s van het financiële deel, afstemming en verwerking van gegevens is daar onderdeel van. 

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Je bent in het bezit van diploma(’s) op HBO niveau in financieel/economische richting en je hebt boekhoudkundige ervaring. Je hebt aantoonbare relevante ervaring met het geven van financieel advies voor projecten en kennis van (internationale) subsidiestromen (o.a. FP7, Horizon 2020 en NWO/STW). Je hebt een sterke persoonlijkheid, een sterk analytisch vermogen en een kwaliteitsgerichte- en dienstverlenende houding. Daarnaast ben je proactief, accuraat, flexibel en communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling:
De aanstelling van bij voorkeur 1,0 fte is vooralsnog voor een periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd dan wel omgezet in een vast dienstverband. 
 
Salaris:
Is afhankelijk van opleiding en werkervaring. Van toepassing is de CAO-Nederlandse Universiteiten. Binnen de CAO is een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden gedefinieerd. Een pensioenregeling en de mogelijkheid tot uitruil van arbeidsvoorwaarden maken hiervan onderdeel uit.
 

Werkgever

Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO)

Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO - KNAW) is een onderzoeksinstituut van de KNAW. Het NIOO doet ecologisch onderzoek in de zee, op het land en in het zoete water. Daarbij onderzoekt het hoe levende wezens met elkaar en met hun omgeving omgaan. Voor het stimuleren van biodiversiteit en duurzaamheid in natuur en maatschappij maakt het NIOO gebruik van een wereldwijd netwerk van wetenschappers, beleidsmakers, natuurbeheerders en andere stakeholders.

Specificaties

  • Financiën; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—38 uur per week
  • HBO
  • AT2020-079 - BB-FIN-20-013

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg 10, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you