Teamlid Acquisitie- en projectmanagement

Teamlid Acquisitie- en projectmanagement

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt 2 feb Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 feb 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Word jij ons nieuwe Teamlid Acquisitie- Projectmanagement bij Marine Research in IJmuiden? Vind je het aantrekkelijk je passie voor duurzaamheid, ecologie in te zetten in de Marien sector? Ben jij een verbindend persoon die met collega onderzoekers en onderzoeksondersteuners samenwerkt in ambitieuze onderzoeksprogramma's rond dit onderwerp? Dan komen wij graag met jou in contact.

In deze functie ondersteun je diverse onderzoekers en projectleiders bij hun acquisitietaken. Je beoordeelt subsidievoorwaarden bij offerte-aanvragen, schrijft (mee aan) offertes en bewaakt de voortgang hierin. Verder bied je projectleiders ondersteuning bij het organisatorisch, planmatig en financieel managen van grote(re) of complexe (inter)nationale projecten op het gebied van Marien ecologisch onderzoek. Je onderhoudt mede contacten met (potentiële) opdrachtgevers en bewaakt met de projectleider dat afgesproken deadlines met de opdrachtgever worden nagekomen. Onderdeel van de functie is daarnaast dat je onze leads voor de gehele organisatie op hun voortgang bewaakt en mogelijkheid tot nieuwe leads signaleert (tenderwatching). Verder signaleer je verbetermogelijkheden in procedures en processen in het kader van het offerteproces en subsidievoorwaarden. E.e.a. doe je in afstemming met Finance & Control en de kwaliteitsfunctionaris.
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste en communicatief vaardige academicus met enkele jaren ervaring op het gebied van ondersteuning bij acquisitie en ervaring in projectmanagement. Een academicus die een steun en toeverlaat is voor onderzoekers en projectleiders. Iemand die zelfstanding kan werken maar ook iemand voor wie samenwerking in een projectteam een vanzelfsprekendheid is. Je kunt goed onder tijdsdruk en projectmatig werken, resultaat en kwaliteit staat voor op. Je hebt nadrukkelijk oog voor de interne en externe communicatie.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Je hebt een relevante academische opleiding
  • Je hebt affiniteit met Marien Ecologisch onderzoek.
  • Je hebt enige ervaring en affiniteit met projectmanagement.
  • Je hebt ervaring in het leveren van bijdragen aan de acquisitie van nieuw onderzoek.
  • Je bent resultaatgericht, betrokken bij de klant en initiatiefrijk.
  • Je beheerst de Engelse taal (niveau B2)

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een aanstelling voor een jaar bij een payroll-bureau met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is gewaardeerd als WR Onderzoeker 4 (schaal 10) en bedraagt maximaal € 4549,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Standplaats is IJmuiden, met de bereidheid om ook regelmatig op onze locatie in Yerseke aanwezig te zijn.
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.
Met ongeveer 30 vestigingen, 6.500 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020.
Wageningen Marien Research (WMR) is één van de acht instituten die onderdeel uitmaakt van Wageningen University & Research. WMR is een toonaangevende internationale kennispartner en richt zich op monitoring, onderzoek, innovatie en advies voor een duurzamer, verantwoordelijker gebruik en bescherming van de levende rijkdommen van de zee, de delta en het water.
Het instituut is medio 2006 opgericht en heeft 180 medewerkers. Producten en diensten worden projectmatig uitgevoerd (ruim 400 onderzoeksprojecten op jaarbasis) en zijn divers van aard. De onderzoeken worden gedaan in opdracht van de publieke sector alsmede de private sector. Ons instituut beschikt over moderne onderzoeksfaciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd.

Kijk hier voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 661160

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you