Digitale Toets Coördinator

Digitale Toets Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
17 jul 12 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 aug 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Erasmus School of Economics is per direct op zoek naar een Digitale Toets Coördinator voor 0.8 fte.

Functieomschrijving

De coronacrisis heeft digitaal onderwijs en examineren een flinke boost gegeven. Waar voorheen binnen Erasmus School of Economics slechts een aantal toetsen digitaal werden afgelegd, worden momenteel vrijwel alle toetsen online georganiseerd. Tijdwinst en betere resultaatafstemming zijn als voornaamste voordelen te noemen. Binnen de faculteit heeft men de smaak te pakken en zijn we volop in ontwikkeling als het gaat om digitaal toetsen en nakijken.

Als Digitale Toets Coördinator sta jij aan het front van de doorontwikkeling op het gebied van digitaal examineren. Je bent verantwoordelijk voor de toetsapplicaties waarbij je als spin in het web continu wisselt in de rol van key-user/functioneel beheerder en demandmanager. Als key user weet jij als geen ander hoe de toetsapplicaties in elkaar zitten. Je zorgt dat de applicaties beschikbaar zijn en levert praktische eerstelijnshulp aan individuele docenten bij vragen en moeilijkheden. Hierdoor weet je exact waar men tegenaan loopt binnen de faculteit en zorg je er als demandmanager voor dat dit wordt vertaald naar een demand-vraag vanuit de business. Je bent in staat om dergelijke vragen op te schalen en waar nodig stem je af met centrale EUR-afdelingen en leveranciers van de toetsapplicaties. Daarnaast adviseer je de verschillende diensten binnen de faculteit als het gaat om het optimaliseren van processen rondom digitaal (proctored) toetsen.

Verder ben je verantwoordelijk voor:

  • Het verzorgen en onderhouden van instructiemateriaal van de toetsapplicaties;
  • Het monitoren van de digitale toetsomgeving en communicatie met studenten die toetsen afleggen via Online Proctoring.
  • Afhandeling van vragen van docenten over de inrichting digitale toetsen en gebruik van Online Proctoring;
  • Ondersteuning van docenten bij de invoer van hun toets in de toetsapplicaties
  • Het Afstemmen met de toetsorganisatie op centraal niveau m.b.t. alle digitale toetsen
  • Organisatorische werkzaamheden rondom het tentamen, zoals:
    o   Roosterinformatie checken
    o   Controleren of toetsen (op tijd) staan aangemeld in de online proctor omgeving (ProctorExam)
    o   Instellingen van toetsen en aanmeldingen van studenten in de toetsapplicatie controleren
    o   Laatinschrijvers zelf registreren in ProctorExam en toetsapplicatie
    o   Overleg en kortstuiten met de Toetsorganisatie

Wat het je oplevert

Een unieke kans om binnen een enthousiast team aan de slag te gaan. We bieden je training en begeleiding om jou zo goed mogelijk je werk te laten doen.

Met wie ga je werken?

Je komt te werken binnen de afdeling BIAM (Business Intelligence & Application Management). Deze afdeling verzorgt de ondersteuning aan studenten, docenten en opleidingsdirectie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je bent klantgericht, accuraat en organisatorisch sterk; ervaring als functioneel beheerder en/of demandmanager is gewenst;
  •  Je bent in staat om een complex geheel van cruciale informatievoorzieningen met verschillende functionaliteiten te beheren en integreren;
  •  Je bent communicatief zeer vaardig, goed in het leggen van relaties en het afstemmen van wensen en eisen vanuit de Business;
  • Je hebt een enthousiaste, hands-on en oplossingsgerichte instelling;
  • Je hebt een HBO- of academische opleiding afgerond en de Nederlandse en Engelse taal beheers je vlekkeloos (CERF C1).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging of vast.

We bieden een afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging of een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2.790,- en €4.402,- bruto per maand (schaal 10). 

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling (tot 41 verlofdagen bij een volledig dienstverband). Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek. 

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijke betrokken, grensverleggend en streven naar succes. De EUR heeft als overkoepelende missie ‘het creëren van positieve maatschappelijk impact’, die richting geeft aan de strategie en prioriteiten voor de periode 2020-2024. Onder andere staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Kerngedachte van de onderwijsvisie van de EUR: leidt studenten op tot verbindende wereldburgers die een actieve rol hebben in de ontwikkeling van academische kennis voor de samenleving 

Afdeling

Erasmus School of Economics

De Erasmus School of Economics verzorgt het Bachelor en Masteronderwijs op het gebied van Economie, Bedrijfseconomie en Econometrie voor ca. 7.000 studenten.  Binnen de faculteit bestaan vier verschillende capaciteitsgroepen (Bedrijfseconomie, Algemene Economie, Toegepaste Economie en Econometrie) met daarnaast o.m. de afdeling Dean’s Office. Hier zijn Control, HR, IT, Support en facilitaire activiteiten geconcentreerd, met als doel een proactieve en excellente ondersteuning aan de capaciteitsgroepen.

Specificaties

  • IT
  • max. 32 uur per week
  • €2790—€4402 per maand
  • HBO
  • ESE/BI/20210717

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you