Vaardighedencoördinator Rechtsgeleerdheid B2 (0,5 fte)

Vaardighedencoördinator Rechtsgeleerdheid B2 (0,5 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 dec 22 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 dec 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij passie voor taal als juridisch instrument, krijg je energie van organiseren en regelen en wil je de nieuwe generatie juristen en advocaten helpen opleiden? Ga dan voor een baan met impact bij Erasmus Universiteit Rotterdam. We zoeken een enthousiaste vaardighedencoördinator die ons vaardighedenonderwijs in goede banen leidt.

Op dit moment zoeken we ook een vaardighedendocent rechtsgeleerdheid (0,2 – 0,4 fte). Een gecombineerde aanstelling is mogelijk (0,7 – 0,9 fte).

Functieomschrijving

Als vaardighedencoördinator houd je je bezig met de organisatie van het vaardighedenonderwijs. In Bachelor 2 (B2) ligt de nadruk in het vak Juridisch-Academische Vaardigheden II op argumentatieleer en mondelinge vaardigheden. Als vaardighedencoördinator organiseer je de drie verschillende onderdelen van dit vak:

  • De inhoudelijke en praktische organisatie van drie schriftelijke (proces)stukken;
  • Het organiseren van de mondelinge Moot Court, waarbij studenten pleitworkshops volgen en een pleidooi houden voor een gelegenheidsrechtbank. Als coördinator neem je ook zitting in deze rechtbank;
  • De inhoudelijke en praktische organisatie van de pleitworkshops, waarin argumentatievaardigheden worden geoefend.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt de studie Rechtsgeleerdheid bij aanvang van de functie met goede studieresultaten volledig afgerond. Je kunt jezelf uitstekend uitdrukken in het Nederlands, zowel mondeling als in geschrifte. Je bent in staat overzicht te houden, alle activiteiten in goede banen te leiden en blijft ook in stressvolle situaties kalm. Onze complexe organisatorische puzzels vlieg je met plezier aan en los je op analytische en heldere wijze op.

Je bent beschikbaar op dinsdag, woensdag en vrijdag; dan wordt het onderwijs in B2 gegeven

Arbeidsvoorwaarden

Erasmus School of Law biedt vaardighedencoördinatoren een uitdagende functie met goede arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband loopt van medio februari 2022 tot 20 augustus 2022. Bij goed functioneren is een verlenging van het dienstverband mogelijk. De omvang van het dienstverband is 0,5 fte. De weektaakomvang is een gemiddelde weektaakomvang per jaar, waarbij de weektaak in onderwijsperioden mogelijk hoger uitvalt.

Sala­riëring zal plaatsvinden volgens de cao van de Nederlandse Universiteiten, waarbij wordt uitgegaan van een aanvangssalaris van € 2.846,00 bruto per maand bij voltijdse aanstelling (schaal 10, trede 0). Het aantrekkelijke arbeidsvoorwaardenpakket omvat onder meer een structurele eindejaarsuitkering van 8,3%, een goede pensioenvoorziening, uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden en een regeling voor internet thuis. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten zoals de sportaccommodatie en de bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en studiekwaliteit kan de Erasmus Universiteit Rotterdam zich meten met de top van de Europese universiteiten. Belangrijke waarden voor de Erasmus Universiteit Rotterdam zijn durf, nieuwsgierig, maatschappelijk betrokken, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Aan Erasmus School of Law studeren ruim 5000 studenten en werken circa 500 medewerkers. Erasmus School of Law verzorgt de Bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en Criminologie, waarbij het onderwijs is gericht op ‘active academic learning’Studenten kunnen daarna kiezen uit vijftien masteropleidingen. Voor de student die meer wil, is er het mr.drs.- programma, de dubbelstudie van rechtsgeleerdheid en economie. Na de masteropleiding verzorgt Erasmus School of Law (o.a. in samenwerking met Erasmus Academie) postdoctoraal onderwijs.

 Erasmus School of Law heeft als uitgangspunt dat recht niet kan worden beschouwd in volledige isolatie of als doel op zich. Het is ingebed in een economische en maatschappelijke context die het recht mede vormt. Tegelijkertijd beïnvloedt recht de samenleving en definieert het economische relaties. In lijn met deze visie is de missie van Erasmus School of Law om innovatief onderzoek naar de functie van het recht in zijn economische en maatschappelijke context uit te voeren, en een sterke band tussen onderzoek en onderwijs te hebben. Zowel bij onderzoek als in onderwijs acht Erasmus School of Law internationalisering en multidisciplinair onderzoek een vanzelfsprekendheid.

Meer informatie over Erasmus School of Law onderzoeksprogramma’s kunt u vinden op: www.esl.eur.nl/research/directory/programmes/.

 

Specificaties

  • Onderwijs
  • Recht; Gedrag en maatschappij
  • max. 19 uur per week
  • Universitair
  • AT-2021.12/JAV-coördinator

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you