Projectleider ICT - Bureau - KNAW

Projectleider ICT - Bureau - KNAW

Geplaatst Deadline Locatie
11 mei 22 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 mei 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kan jij binnen een uitgebreide en complexe omgeving grip houden op IT projecten?

Functieomschrijving

Dit ga je doen

Als projectleider maak je op basis van een projectopdracht het projectplan en stem je deze af met alle stakeholders. Je zorgt ervoor dat projecten een duidelijke scope hebben, brengt de juiste mensen bij elkaar en ziet erop toe dat de verschillende fases van het project conform budget en planning worden doorlopen. Je plant en coördineert de werkzaamheden en zorgt ervoor dat de deliverables op tijd worden opgeleverd, en dat de organisatie meegenomen wordt middels communicatie en workshops. Als laatste zorg je er ook voor dat de gebruikte projectmethodiek wordt doorontwikkeld en dat er evaluaties worden georganiseerd met alle projectmedewerkers om te blijven leren van wat beter kan.

De focus voor dit jaar ligt met name op het gebied van "security". Voorbeelden van de huidige projecten zijn:
  • De implementatie van een SIEM
  • De implementatie van M365
  • De implementatie van een IAM oplossing
Je zult veel samenwerken met gerenommeerde partijen als FOX-IT en SURF, en oplossingen introduceren over meerdere wetenschapsinstituten heen. Dat maakt deze baan bijzonder uitdagend en interessant!

Jouw werkplek

I&I is verantwoordelijk voor informatiemanagement en de ICT-dienstverlening aan het Bureau en 10 wetenschapsinstituten van de KNAW. De afdeling telt ongeveer 25 medewerkers, ver­deeld over drie teams: Front Office, Back Office en Strategie en Beleid. Jouw werkplek staat bij het team Strategie en Beleid. Het team Strategie en Beleid zorgt voor de strategische koers van de afdeling, het informatiemanagement, projectleiding, en uiteraard voor (ICT)beleid op basis waarvan de verschillende IT afdelingen hun werk kunnen prioriteren en uitvoeren.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Dit breng je mee
  • Een HBO of WO-diploma;
  • 5 jaar ervaring als projectleider;
  • Certificering(en) op het gebied van projectmanagement zoals PRINCE2, lean six sigma, IPMA;
  • Kennis van ICT-security en technische oplossing zoals een SIEM is een grote pré;
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden. Mondeling, schriftelijk en tijdens een presentatie vind jij altijd de juiste woorden.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Over het Bureau KNAW
De Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) is het forum van en voor excellente wetenschappers. De KNAW is adviesorgaan van de regering en verantwoordelijk voor tien nationale onderzoeksinstituten - en drie instituten die infrastructuur bieden voor onderzoek - die met hun onderzoek en collecties bij de (inter)nationale top horen. Zelfstandige onderdelen zijn De Jonge Akademie en de Akademie van Kunsten.

Het Bureau van de KNAW staat leden, bestuur, raden en commissies, instituten en de algemeen directeur bij in de uitoefening van hun taken.

Arbeidsvoorwaarden
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring minimaal €3.821,00 en maximaal €5.230,00 bruto per maand bij een full time dienstverband (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten/KNAW) . Dit is exclusief 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding, internet- en thuiswerkvergoeding en pensioenopbouw bij het ABP.

De KNAW biedt haar medewerkers een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Een pakket dat voorziet in de verschillende behoeften die medewerkers afhankelijk van hun levensfase, levenswijze of loopbaanambities hebben. Zo is het mogelijk om door wekelijks twee uur per week extra te werken het aantal vakantiedagen van 29 tot 41 dagen per jaar (bij fulltime dienstverband) uit te breiden.

Voor een volledig overzicht van de arbeidsvoorwaarden wordt verwezen naar de webpagina: werken bij de KNAW.

Diversiteit & Inclusie
De KNAW acht een werkomgeving waarin iedereen zich welkom en gewaardeerd voelt van groot belang. Een werkomgeving waarin aandacht is voor individuele kwaliteit en waar ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Samen streven we naar een inclusieve cultuur waarin we verschillen omarmen. We nodigen dan ook graag kandidaten uit die door hun achtergrond en ervaring hieraan een bijdrage willen leveren. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de KNAW op deze wijze versterkt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Techniek
  • max. 38 uur per week
  • €3821—€5230 per maand
  • HBO
  • 828

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 29, 1011JV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you