flex officer EURFlex (24 uur per week)

flex officer EURFlex (24 uur per week)

Geplaatst Deadline Locatie
29 nov 14 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 dec 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor EURflex zijn we op zoek naar een enthousiaste en energieke flex officer
24 uur per week

Functieomschrijving

Is orde en structuur aanbrengen in administratie en processen één van jouw talenten en ben je super goed in het soepel afhandelen van zeer uiteenlopende vragen en verzoeken van flexwerkers en leidinggevenden? Schrikken cijfers je niet af en werk je graag samen in een klein en hecht team en hecht je waarde aan eigen verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit wellicht de baan voor jou!

Als flex officer ben je het eerste aanspreekpunt voor flexwerkers en leidinggevenden met vragen over contracten en inzetbaarheid. Veel medewerkers spreken geen Nederlands dus je Engels moet op orde zijn. Je bent onder meer bezig met het verwerken van de aanmeldingen en inschrijvingen, het opstellen van arbeidsovereenkomsten en van mutaties rondom in-, door-, en uitstroom. Hierbij is het van belang dat je nauwkeurig en gestructureerd kunt werken, maar ook ad hoc taken tussendoor kunt doen, stressbestendig en flexibel bent.

Hoe ziet een week eruit?

Maandagmorgen spreek je met je collega’s wat je het afgelopen weekend hebt gedaan en start je met een kop koffie of thee de systemen alvast op. Je print de checklist voor de weekverwerking uit en handelt alle onderdelen af, zodat maandagavond de salarisverwerking kan plaatsvinden. Op dinsdagmorgen controleer je de betaalbestanden, zodat de salarissen op dinsdag kunnen worden overgemaakt.

Je handelt mails af, helpt medewerkers en opdrachtgevers die langskomen of vragen stellen via de telefoon. 

Woensdag vul je na het opstarten de schriftelijke navragen arbeidsverhouding van de sociale verzekeringsbank (SVB) in. Tevens zorg je voor de correcte aanlevering van tewerkstellingsvergunningen bij het UWV. Je blijft zicht houden op de mail en telefoon.

Donderdag en vrijdag verwerk je afgegeven werkvergunningen door de arbeidscontracten te maken en te versturen. Tevens blijf je zicht houden op het verwerken van nieuwe aanmeldingen van medewerkers door opdrachtgevers en de inschrijving van medewerkers die dan hun arbeidscontract kunnen ontvangen. 

Kortom: geen dag is hetzelfde en door jouw flexibiliteit kun je snel schakelen in werkzaamheden, processen, en in contactmomenten met medewerkers, leidinggevenden collega's.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat heb je daarvoor nodig?

  • Je bent integer en communicatief vaardig
  • Je beschikt minimaal over MBO+ werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt idealiter kennis van relevante wet- en regelgeving;
  • Je denkt in oplossingen en doet verbetervoorstellen;
  • Je bent in staat snel te schakelen, prioriteiten te stellen en overzicht te bewaren;
  • Je bent een hands-on teamplayer gericht op het eindresultaat;
  • Je bent klantgericht;
  • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Uit onderzoek blijkt dat vrouwen solliciteren als ze aan 100% van de eisen voldoen, terwijl mannelijke kandidaten dat al doen bij 60%. Dus herken jij je in deze uitdaging, maar aarzel je of je aan alle eisen voldoet? Dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een tijdelijk contract voor de periode van één jaar met zicht op een vast contract na 1 jaar.

Wat bieden wij

Een inspirerende omgeving die aan de vooravond staat van een grote digitaliseringsslag en waar je ruimte krijgt om jouw talenten te ontplooien. De arbeidsvoorwaarden zijn in lijn met de CAO NU.

Het betreft een tijdelijk contract voor de periode van één jaar met zicht op een vast contract na 1 jaar. Het salaris bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.336,- bruto per maand (schaal 7 CAO Nederlandse Universiteiten).

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen en bieden daarvoor diverse faciliteiten. Het is mogelijk om een deel van de week thuis te werken, nadat je helemaal bent ingewerkt. De maandag is daarentegen een vaste werkdag op kantoor ivm met de wekelijkse salarisverwerking.
Ook hebben we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals 41 vakantiedagen bij een 40-urige werkweek, 8% vakantiegeld, een keuzemodel arbeidsvoorwaarden, kinderopvang op de campus én uitstekende sportfaciliteiten.
Duurzaamheid, Diversiteit en Inclusie zijn belangrijke pijlers binnen de Erasmus universiteit (EUR); er worden regelmatig workshops gehouden of bijeenkomsten op deze thema's.
Je wordt onderdeel van onze EUR community met 31.000 studenten en 3800 medewerkers.

Werkgever

Erasmus Universiteit

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft zoals alle grote organisaties behoefte aan flexibele arbeidsvormen. De EUR heeft hiervoor EURflex B.V. opgericht, een zelfstandige organisatie die tijdelijke arbeidskrachten, voor het overgrote deel studenten, tegen vergoeding bij de universiteit plaatst. Voor de één voor korte duur en een klein aantal uren, voor de ander is een dergelijke plaatsing de start van een langere werkrelatie met de universiteit.

EURflex valt onder de verantwoordelijkheid van Erasmus Holding, een zelfstandige holding waarin deelnemingen zijn ondergebracht die voortkomen uit activiteiten van de EUR.

Afdeling

EUR Flex

EURflex is het interne verloningsbedrijf van de Erasmus Universiteit. Vanuit het hart van de campus verzorgen en ontzorgen wij de universiteit door het snel verwerken en in dienst nemen van tijdelijke collega’s. Met 1.800 flexwerkers dragen wij zo bij aan het waarmaken van de ambities van de Erasmus Universiteit Rotterdam: Creating Positive Societal Impact’.

 

Specificaties

  • HRM
  • max. 24 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO+
  • EURflex 11/02

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you