Studentendecaan

Studentendecaan

Geplaatst Deadline Locatie
3 apr 23 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen Studenten Services (StS) is bij het team studentendecanen een vacature voor een studentendecaan.

De UvA-studentendecanen werken universiteitsbreed en hebben een onafhankelijke vertrouwensfunctie. Zij informeren en adviseren studenten over alle onderwerpen die met de student persoonlijk of met de randvoorwaarden van het studeren te maken hebben, zoals rechtspositie, wet- en regelgeving, studiefinanciering, studievertraging wegens ziekte of familieomstandigheden, topsport, voorzieningen vanwege een functiebeperking en financiën. Ze begeleiden of verwijzen bij complexe persoonlijke omstandigheden en adviseren bij klachten, bezwaar- en beroepsprocedures. Ook bereiden zij besluiten voor bij financiële compensatie bij overmacht.

De kerntaken van de studentendecanen zijn spreekuren en daarnaast het geven van voorlichtingen en trainingen aan studenten en medewerkers. Daarnaast hebben alle studentdecanen aandachtsgebieden.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Afgeronde academische opleiding, bij voorkeur een juridische opleiding;
  • aantoonbare ervaring met studentbegeleiding, financiële en rechtspositionele aangelegenheden;
  • ervaring met gespreksvoering/beheersing van gesprekstechnieken;
  • ervaring met het geven van trainingen en workshops;
  • ervaring met het toepassen en toelichten van regelgeving;
  • uitstekende sociale en netwerkvaardigheden;
  • empathisch, stressbestendig, teamspeler en goede interculturele competenties;
  • uitstekende mondelinge en schriftelijke kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft vooralsnog een tijdelijke aanstelling van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en voldoende formatieruimte wordt de functie omgezet naar een vaste aanstelling.

De werkzaamheden maken deel uit van het UfO-profiel van studentendecaan 2. De hierbij behorende loonschaal is schaal 10 (conform de Cao Nederlandse Universiteiten). Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €4.084 bruto per maand bij een volledige aanstelling. Indien genoeg ervaring als studentendecaan, dan is plaatsing in het UfO-profiel van studentendecaan 1 ook mogelijk, met bijbehorende schaal 11 maximaal €4.757 bruto per maand bij een volledige aanstelling.

De gewenste startdatum is juni 2018.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Studenten Services

Het team Studentendecanen is een onderdeel van de Studenten Services (StS) van de Universiteit van Amsterdam. Deze centrale dienst geeft invulling en uitvoering aan het studentenbeleid. StS levert dienstverlening aan aankomende en zittende studenten en pas afgestudeerden van de UvA. Het doel is de studieloopbaan van studenten te optimaliseren door advisering, begeleiding en informatieverstrekking. Studenten Services richt zich op verschillende expertisegebieden en disciplines, zoals voorlichting en studiekeuze, begeleiding en internationalisering.

http://student.uva.nl/content/az/studenten-services/studenten-services.html

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderwijs
  • max. 32 uur per week
  • €2588—€4757 per maand
  • Universitair
  • 18-164

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you