Klinisch Fysicus

Klinisch Fysicus

Geplaatst Deadline Locatie
5 jun 24 jun Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

HollandPTC biedt een uitdagende functie voor een Klinisch Fysicus die het KF&I-team van kundige en enthousiaste professionals komt versterken!

Functieomschrijving

Als klinisch fysicus ben je nauw betrokken bij de behandeling van patiënten en ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit en veiligheid van de medische apparatuur. Daarnaast heb je een leidende rol bij de introductie van nieuwe technieken in de klinische praktijk. Je werkt daartoe samen met collega’s uit uiteenlopende disciplines in diverse multidisciplinaire klinische en researchgroepen. Onze speerpunten zijn de ontwikkeling en implementatie van geavanceerde treatment planning voor protonentherapie en beeldgestuurde en (online)-adaptieve protonentherapie. Eén van je aandachtsgebieden zal treatment planning zijn. Een combinatie van de beschreven taken met wetenschappelijk onderzoek is desgewenst mogelijk.

Specificaties

HollandPTC

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een proactieve en resultaatgerichte professional met een flexibele instelling die goed in teamverband en projectmatig kan werken. Jij hebt de ambitie te werken in de voorhoede van de ontwikkeling van protonentherapie in Nederland en wereldwijd. Je hebt een registratie als klinisch fysicus met werkterrein radiotherapie of een erkende buitenlandse registratie als klinisch fysicus die tot een Nederlandse registratie kan leiden. Ook kandidaten die de opleiding tot klinisch fysicus binnenkort zullen afronden, nodigen wij uit om te reageren. Het kunnen overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor aanstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 36 uur per week, in een dienstverband voor de duur van 1 jaar waarna een aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Wij volgen de CAO UMC; het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 6.665,- (schaal 14), exclusief 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk ontwikkelings- en accreditatiebudget; ook vergoeden we € 0,19 per kilometer voor de kosten van woon-werk verkeer.

Werkgever

HollandPTC

Het Holland Protonen Therapie Centrum (HollandPTC) is opgericht door het Erasmus MC, het LUMC en de TU Delft en vormt met deze centra een actief samenwerkingsverband op het gebied van zorg, onderwijs en wetenschap. Ook zijn er samenwerkingsverbanden met andere nationale en internationale protonencentra. HollandPTC is een zelfstandig poliklinisch centrum, gevestigd in Delft. Het centrum beschikt over twee protonengantries met in-room CT, een behandelruimte voor de bestraling van oogtumoren en een bunker met een protonenbundel speciaal voor research. Het centrum is verder uitgerust met moderne beeldvormende apparatuur: een dual-energy CT, een 3T MRI en een PET/CT. 

Afdeling

Klinische Fysica & Informatica

Als klinisch fysicus val je hiërarchisch onder het hoofd Klinische Fysica & Informatica binnen de gelijknamige afdeling. De afdeling heeft momenteel formatie voor zeven klinisch fysici. Binnen de afdeling zijn verder circa negen medewerkers werkzaam. Dit zijn projectfysici, klinisch fysisch medewerkers en een klinisch informaticus. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €6665 per maand
  • Universitair
  • SP Klinisch Fysicus

Werkgever

Locatie

Huismansingel 4, 2629 JH, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you