Kwantitatief ecoloog

Kwantitatief ecoloog

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 12 aug Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

een ecoloog die zijn of haar statistische en modelmatige expertise succesvol kan inzetten in een breed scala van (marien) ecologische onderzoeksprojecten. U zal vooral worden ingezet in het beheren, opwerken, uitwerken en statistisch analyseren van grote datasets en het modelleren daarvan. Naast het uitvoeren van en in voorkomende gevallen leiding geven aan onderzoeksprojecten behoort ook communicatie met opdrachtgevers tot uw taken. Naast het schrijven van projectrapportages wordt u geacht de resultaten van uw onderzoek regelmatig te publiceren in wetenschappelijke tijdschriften en/of te presenteren op conferenties, symposia, etc.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

een afgeronde relevante academische opleiding op Natuurwetenschappelijk gebied of in de

Levenswetenschappen U hebt werkervaring binnen het ecologisch onderzoek, en daarnaast hebt u vooral aantoonbare ervaring in de bewerking en statistische analyse van grote datasets en de modellering daarvan. U beschikt daarvoor over de relevante statistische kennis. U kunt lezen en schrijven met de daarvoor meest gebruikte software pakketten en programmeer talen, in het bijzonder R. U bent ondernemend en daadkrachtig, initiatiefrijk, gericht op samenwerken, klantgericht en communicatief sterk. U heeft affiniteit met en bij voorkeur ook kennis van de partijen waarvoor Wageningen Marine Research. U heeft laten zien dat u goed in staat bent de resultaten van uw onderzoek te presenteren in de vorm van wetenschappelijke publicaties en presentaties op congressen en/of symposia. U heeft een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een dienstverband met een werkweek van 36 uur (1,0 fte). De functie is gewaardeerd als DLO­Onderzoeker 4 (schaal 10), met een salaris van maximaal€ 4253,--bruto per maand bij een 36-urige werkweek. Standplaats is IJmuiden. U wordt echter geacht ook op regelmatige basis aanwezig te zijn op andere vestigingen. De aanstelling verloopt via een payrolbedrijf en is in eerste instantie voor 1 jaar met de mogelijkheid van verlenging.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen Marine Research (WMR) is een toonaangevend marien ecologisch onderzoeksinstituut met circa 170 mensen in dienst. Binnen WMR wordt gewerkt aan veldonderzoek, theoretisch onderzoek, experimenteel onderzoek, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeksfaciliteiten en is ISO 9001 gecertificeerd. WMR is een organisatieonderdeel van Wageningen University & Research.
Een belangrijk focusveld van WMR is het onderzoek op het gebied van menselijk gebruik en beheer van de zee. Op dit domein worden veel projecten uitgevoerd. Vanwege de groei van het aantal projecten zijn we op zoek naar een kwantitatief ecoloog.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 380014

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you