Docent Arbeidsrecht

Docent Arbeidsrecht

Geplaatst Deadline Locatie
7 jun 28 jun Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 jun 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De docent verzorgt zelfstandig het bachelorvak Sociaal Recht en  een of meer vakken in de masterfase. Naast het geven van colleges en werkgroepen, behoort ook de begeleiding van bachelor- en masterscripties tot het takenpakket. Voorts kan de docent worden ingezet als coördinator van de postacademische leergang Arbeidsrecht, die samen met de VU Law Academy wordt aangeboden.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

De kandidaat heeft een doctoraal of master Rechtsgeleerdheid afgerond en heeft aantoonbare kennis van een of meer onderdelen van het sociaal recht (individueel  arbeidsrecht, collectief arbeidsrecht, pensioenrecht of socialezekerheidsrecht) .  Onderwijservaring of ervaring in de rechtshulpverlening in dit vakgebied is een pre, maar niet noodzakelijk. De kandidaat  beschikt over een Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) of is bereid deze te behalen.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsovereenkomst betreft een tijdelijk contract voor de duur van twee jaar. De aanstelling is in beginsel een voltijds aanstelling. Een parttime aanstelling behoort tot de mogelijkheden.
Op de website (www.werkenbijdevu.nl) kun je onze aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen uitgebreid terugvinden zoals:
•8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag;
•maximaal  41 vakantiedagen bij volledige arbeidsduur;
•goede pensioenopbouw (ABP)

Salaris
Het salaris bedraagt minimaal € 2.588,- bruto per maand en maximaal € 4.084,- bruto per maand (salarisschaal 10) bij volledige werktijd (38 uur per week).

Werkgever

http://www.vu.nl/index.aspx

Bijdragen aan een betere wereld, door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek. Dat is de ambitie van de Vrije Universiteit Amsterdam. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele wetenschappelijke spectrum van alfa, gamma en bèta tot leven en medisch.
De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Aan de VU werken ruim 4.500 medewerkers en volgen ruim 23.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Afdeling

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de VU zoekt ten behoeve van de Sectie sociaal recht een docent arbeidsrecht.  De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is een inspirerende organisatie met ruim 300 medewerkers en 3000 studenten. De faculteit verzorgt diverse opleidingen in de disciplines Rechtsgeleerdheid, Notarieel recht en Criminologie. Het onderzoek van de faculteit richt zich vooral op de maatschappelijke functie en relevantie van het recht, en heeft vaak een internationaal en/of multidisciplinair karakter. De sectie Sociaal Recht verzorgt verplichte vakken en keuzevakken in zowel de bachelor- als de masterfase van de opleiding Rechtsgeleerdheid. In het kader van het onderzoek participeert de sectie in het programma Grondrechten, Regulering en de Verantwoordelijke Overheid.  De sectie Sociaal Recht biedt een actieve en inspirerende werkomgeving voor zowel onderwijs als onderzoek. Zij hecht grote waarde aan de kwaliteit van haar werk en aan een goede onderlinge werksfeer.

Specificaties

  • Onderwijs; Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Recht
  • max. 40 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 18210

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you