Twee Docenten Bachelor Informatiekunde

Twee Docenten Bachelor Informatiekunde

Geplaatst Deadline Locatie
28 aug 18 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 sep 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het College of Science (CoS) van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) zoekt voor de opleiding Informatiekunde  twee docenten die de opleiding ondersteunen bij het geven en organiseren van het onderwijs. De bachelor Informatiekunde is een interdisciplinaire opleiding waarin de studenten leren informatiekundige vraagstukken te bezien vanuit een technisch, organisatorisch en sociaal perspectief.

Als docent ben je belast met de ondersteuning van leerlijnen binnen het curriculum, het voorbereiden en geven van werkcolleges, het ontwikkelen van nieuwe toetsvormen en didactische werkvormen waaronder ' blended learning', het nakijken van opdrachten, het begeleiden van kleine groepen in projectonderwijs en het begeleiden van afstudeerders. Je werkt nauw samen met de vakdocenten en de coördinator van het vaardighedenpracticum. De nadruk van het docentschap ligt op de praktische ondersteuning van het onderwijs in de bachelor.

De taken van de docent bestaan voornamelijk uit:

  • coördineren van een van de leerlijnen binnen het curriculum (of in de bedrijfskunde/organisatiekunde-richting, of in de onderzoeksmethodologie/wiskunde/statistiek-richting);
  • begeleiden van werkgroepen (25 studenten per groep);
  • geven van feedback op ingeleverde opdrachten;
  • coördinatie van het afstudeerproces;
  • ontwikkelen van cursusmaterialen en de inbedding daarvan in Canvas.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als docent binnen de bachelor Informatiekunde heb je:

  • een afgeronde master in het domein van de Informatiekunde;
  • kennis van ten minste twee van de volgende gebieden: onderzoeksmethoden en technieken inclusief data-analysetechnieken, bedrijfs- en organisatiekunde in een informatiekunde-context, mens-computer interactie;
  • goede didactische en organisatorische vaardigheden;
  • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • affiniteit met het hoger onderwijs en met het leerproces van studenten;
  • de capaciteit om zowel individueel als in een team te functioneren.

Daarnaast verwachten we bereidheid om deel te nemen aan een trainingsprogramma dat leidt tot een BKO (Basis Kwalificatie Onderwijs) certificaat.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling geschiedt in tijdelijke dienst voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging naar in totaal vier jaar bij gebleken geschiktheid.

Het bruto salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring bij aanvang van het dienstverband, minimaal €2.640 en maximaal €4.166 (schaal 10) per maand op basis van volledige werktijd (38 uur), excl. 8 % vakantie-uitkering, 8,3 %. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica

De Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) telt circa 6.500 studenten en 1.500 medewerkers, verspreid over acht onderzoekinstituten en een aantal ondersteunende, facultaire diensten. De FNWI biedt elf bacheloropleidingen en negentien masteropleidingen aan op het gebied van exacte wetenschappen, informatiewetenschappen en levens- en aardwetenschappen.

Het College of Science (CoS) omvat negen bacheloropleidingen: Wiskunde, Natuur- en Sterrenkunde, Scheikunde, Biologie, Biomedische Wetenschappen, Psychobiologie, Informatica, Kunstmatige Intelligentie en Informatiekunde.

http://www.uva.nl/faculteiten/faculteit-der-natuurwetenschappen-wiskunde-en-informatica/faculteit-der-natuurwetenschappen-wiskunde-en-informatica.html

Specificaties

  • Onderwijs
  • Natuurwetenschappen
  • 24—38 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • Universitair
  • 18-427

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you