Programme Coordinator (0.8-1.0 fte)

Programme Coordinator (0.8-1.0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jul 26 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 aug 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De afdeling Media en Communicatie is per 15 Oktober 2018 op zoek naar een daadkrachtige en betrokken

Functieomschrijving

Als Programme Coördinator houd je je primair bezig met de organisatie en ondersteuning van de masterprogramma’s op het gebied van Media Studies.

 

Tot het takenpakket behoren onder meer de volgende werkzaamheden:

  • Praktische coördinatie en ondersteuning van de masterprogramma’s en de research masteropleiding;
  • Coördinatie van het proces rondom de jaarlijkse actualisering van digitale vakbeschrijvingen en studiehandleidingen, incl. eindredactie en stroomlijning;
  • Informeren van studenten en docenten over relevante onderwerpen via bijeenkomsten, mailings en andere communicatiekanalen;
  • Actualiseren en stroomlijnen van de informatievoorziening voor studiekiezers (website, sociale media, brochures, presentaties, en nieuwsbrieven);
  • Analyse vak- en curriculumevaluaties en het formuleren van verbetervoorstellen ten behoeve van docenten en management;
  • Voorbereiding en ondersteuning van open dagen, introductiedagen, afstudeerceremonies en andere (voorlichtings)activiteiten;
  • Up-to-date houden van de online informatievoorziening over de masterprogramma’s richting zittende studenten en alumni;
  • Organisatie en ondersteuning van het honours programma, arbeidsmarktoriëntatie- en extra-curriculaire activiteiten;
  • Signaleren en oplossen van knelpunten in de organisatie, administratie en ondersteuning van het masteronderwijs;
  • Organisatie en verslaglegging van vergaderingen met docenten en opleidingsmanagement;
  • Voeren van overleg en zaken afstemmen met directe collega’s, medewerkers van het facultaire onderwijsbureau en andere afdelingen en gremia binnen de Faculteit en Universiteit.
  • Nauwe samenwerking met het admission office inzake het toelaten van (pre)master studenten en de informatievoorziening naar (nieuwe) studenten.
  • Het bijhouden van de alumni gegevens.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • U hebt een voltooide universitaire masteropleiding in de alfa- of gammawetenschappen;

  • U heeft een sterke internationale oriëntatie en relevante internationale ervaring;

  • U heeft aantoonbare affiniteit met het vakgebied media- en communicatie;

  • U heeft een uitstekende beheersing van het Microsoft Office pakket;

  • U beschikt over de nodige kennis van en ervaring met ontwikkeling en beheer van websites;

  • U heeft ervaring in een soortgelijke functie;

  • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands én Engels (C2-niveau), zowel mondeling als schriftelijk, en u bent representatief;

  • U bent initiatiefrijk, resultaatgericht en integer en kunt goed samenwerken;

  • U kunt uw werk goed plannen en organiseren en u bent nauwkeurig;

  • U heeft plezier in contact met studenten, docenten en collega’s.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: een jaar met daarna de mogelijkheid tot verlenging of dan wel omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Een afwisselende baan in een enthousiast en resultaatgericht team met goede arbeidsvoorwaarden, in overeenstemming met de CAO NU. Het betreft een aanstelling voor 32 of 38 uur in tijdelijke dienst voor de duur van een jaar met daarna de mogelijkheid tot verlenging of dan wel omzetting in een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het salaris is afhankelijk van uw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling maximaal € 4.166 bruto per maand (schaal 10 CAO NU).
De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld van 8,0%, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 41 vakantiedagen per jaar bij een volledige werkweek.

Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam

Werken bij de Erasmus Universiteit Rotterdam betekent werken in een professionele omgeving, waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd door middel van loopbaan- en mobiliteitsbeleid. Voor structurele functies in
schaal 10 en hoger kan een assessment deel uitmaken van de selectieprocedure. Flexibiliteit staat hoog aangeschreven bij de Erasmus Universiteit Rotterdam: we hebben een 38-urige werkweek, flexibele werktijden, mogelijkheden voor deeltijdwerk en ouderschapsverlof. Het salaris is conform de CAO Nederlandse Universiteiten met daarnaast een flexibele pensioenregeling, mogelijkheden om deel te nemen aan de spaarloonregeling en gunstige collectieve verzekeringen. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van een aantal faciliteiten, zoals sportaccommodatie en bibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

De Erasmus School of History, Culture and Communication

De Erasmus School of History, Culture and Communication (ESHCC) verzorgt onderwijs en onderzoek op het terrein van Media en Communicatie, Geschiedenis en Cultuurwetenschappen. De faculteit telt ruim 1700 studenten en circa 130 medewerkers.

Afdeling Media en Communicatie
De afdeling Media en Communicatie is een dynamische, internationaal georiënteerde afdeling binnen de faculteit ESHCC. Naast een Nederlandstalig masterprogramma Media & journalistiek, verzorgt de afdeling vijf internationale programma’s: het International Bachelor’s programme in Communication and Media (IBCoM), drie internationale Master’s programma’s in Media Studies (Media & Business, Media, Culture & Society en Media & Creative Industries) en de Research master in the Sociology of Culture, Media and the Arts. De afdeling is nauw verbonden aan het Erasmus Research Centre for Media, Communication and Culture (ERMeCC), hét onderzoeksinstituut van de EUR op het gebied van Media, Communicatie en Cultuur.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderwijs
  • 32—40 uur per week
  • Universitair
  • eshcc17072018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you