Studentpsycholoog

Studentpsycholoog

Geplaatst Deadline Locatie
27 sep 17 okt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het team Studentbegeleiding zoeken wij vanwege vervanging en uitbreiding per direct twee GZ-psychologen / psychotherapeuten.

Functieomschrijving

  • Voeren van intakegesprekken
  • Uitvoeren van kortdurende individuele psychologische hulpverleningsgesprekken.
  • Contacten onderhouden met verwijspartners en indien nodig studenten verwijzen naar voorliggende voorzieningen indien langere of andere hulp geïndiceerd is.
  • Ontwikkelen en geven van workshops/trainingen, zoals faalangsttraining, autonomiegroep e.d.
  • Bijdrage leveren aan professionalisering en deskundigheidsbevordering op het terrein van studentenwelzijn binnen de universiteit.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • U bezit een registratie als gezondheidszorgpsycholoog/psychotherapeut.
  • U heeft enige jaren ervaring met het op professionele wijze voeren van hulpverleningsgesprekken en het begeleiden van groepen, bij voorkeur binnen de GGZ.

  • U bent in staat naast het zelfstandig uitvoeren van uw taken effectief overleg te voeren en samen te werken met collega’s binnen en buiten het team van Studentbegeleiding.

  • U bent bekend met de problematiek van studenten in het hoger onderwijs.

  • U heeft kennis van onderwijs- en bedrijfsprocessen binnen het hoger onderwijs.

  • U heeft een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal (CEFR, niveau C1).

  • De volgende competenties zijn op deze functie van toepassing: gericht op samenwerking, sturen op resultaat, overtuigingskracht, organisatiesensitiviteit, open en effectief communiceren.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden                                                                                                                     

De CAO voor Nederlandse Universiteiten (CAO NU) is van toepassing. De functie is ingedeeld in het UFO-profiel Studentenpsycholoog 1, schaal 11 CAO Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De functie wordt gehonoreerd met een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tot maximaal €4.852,- bruto per maand bij een volledige weektaak. Conform de CAO NU kan gedurende een periode van maximaal twee jaar een aanloopschaal gehanteerd worden.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten.
Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Afdeling

Binnen de afdeling Studentenvoorzieningen is het team Studentbegeleiding ondergebracht. De studentbegeleiders werken vanuit verschillende expertisegebieden: studentendecanen, studentenpsychologen en loopbaanadviseurs. Zij geven advies en verlenen waar mogelijk hulp aan (internationale) studenten bij het oplossen van problemen die de studievoortgang in de weg staan en bieden ondersteuning bij het zoeken naar een werkkring.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • ES-27092018

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you