Bedrijfseconomisch medewerker Vastgoed

Bedrijfseconomisch medewerker Vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
2 okt 24 okt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 okt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wageningen University en Researchcentrum, kortweg WUR, is in Nederland een unieke organisatie omdat zowel een universiteit als marktgerichte researchinstituten er deel van uitmaken. Het Facilitair Bedrijf (FB) van WUR staat voor een optimale ondersteuning van de primaire processen van WUR en levert op een breed facilitair spectrum producten en diensten die aansluiten bij de vraag en inspelen op de ambities en unieke bekwaamheden van de organisatie.

Vastgoed en Huisvesting (V&H) is onderdeel van het Facilitair Bedrijf van WUR. Het Facilitair Bedrijf (550 medewerkers) is een vooruitstrevende professionele dienstverlener. Zij ondersteunt onderzoek en onderwijs door samen te werken met de klant aan een uitdagende en inspirerende omgeving voor medewerkers en studenten.

V&H (circa 65 medewerkers) ontwikkelt, beheert en onderhoudt het gebouwenbestand, infrastructuur en gronden van WUR en heeft daarmee een zeer diverse vastgoedportefeuille. V&H stuurt op duurzame bouw- en huisvestingsoplossingen en realiseert o.a. het streven van WUR om alle activiteiten in Wageningen te concentreren op Wageningen Campus.

De sectie Bedrijfsbureau (6 fte) binnen de afdeling V&H, ondersteunt en stuurt de afdeling V&H en haar klanten door middel van kennis over juridische aangelegenheden, energie, ruimtebeheer en de interne financiële procesgang. Het Bedrijfsbureau is daarnaast verantwoordelijk voor het vastgoedinformatiemanagement van de organisatie en onderhoudt en beheert het FMI systeem Planon.

De belangrijkste producten die het Bedrijfsbureau jaarlijks oplevert aan de Raad van Bestuur zijn de huisvestingsrekening, vastgoedrapportage en concernbudgetten.

Voor de sectie Bedrijfsbureau binnen de afdeling V&H zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega Bedrijfseconomisch medewerker.

Functie-inhoud
Je focus ligt op het gebied van bedrijfseconomische én bedrijfsmatige aspecten van dossiers en projecten binnen de afdeling. Je werkt in nauwe samenwerking met het hoofd Bedrijfsbureau. Je levert een belangrijke bijdrage aan het opstellen van de jaarlijkse huisvestingsrekening voor de verschillende organisatieonderdelen en elk kwartaal aan de opstelling van de financiële paragraaf van de vastgoedrapportage ten behoeve van de Raad van Bestuur.

Tot het taakgebied behoort o.a.:
  • Opstellen, analyse en rapportering concern budgetten WUR op het gebied van huisvesting. Dit betreft o.a. belastingen en heffingen, verzekeringen en energie.
  • Advisering op bedrijfseconomisch en organisatorisch gebied richting andere secties binnen V&H en op gebied van huisvestingsvraagstukken richting de organisatieonderdelen.
  • Bewaking volledigheid van huisvesting gegevens in Planon (het facilitair managementinformatiesysteem) en zorgdragen voor voldoende onderbouwd dossier.
  • Berekening van de jaarlijkse huisvestingsrekening voor de diverse organisatieonderdelen, alsmede verwerken gevolgen van voorgenomen investeringsbesluiten voor de huisvestingsrekening. Gesprekspartner naast het hoofd Bedrijfsbureau voor de organisatieonderdelen over huisvestingsrekening.
  • Achtervang en assistentie van de functioneel beheerder van Erbis (het digitale energiebeheersysteem).
  • Inrichting en optimalisering diverse processen en deelname aan aanbestedingen en projecten op gebied van administratieve organisatie.
  • Ondersteuning van de processen op het gebied van onderhouds- en (ver-)bouwprojecten met behulp van de Vastgoed Project Dossier app.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen
  • HEAO BE of vergelijkbaar werk- en denkniveau; specialisatie vastgoed, dan wel de bereidheid om zich op het gebied van vastgoed bij te scholen;
  • Inzicht in vastgoed- en bouw- en onderhoudsprocessen en doorrekeningen kunnen maken op gebied van vastgoed (NCW, pacht, interne huurverrekeningen e.d.);
  • Uitstekende kennis van MS Office;
  • Kennis en ervaring van Erbis, softwarepakket Planon of ander FMIS is een pre;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in bedrijfseconomische functie.

    Competenties
  • Proactief en analytisch
  • Communicatief en adviesvaardig
  • Accuraat
  • Klant- en oplossingsgericht
  • Samenwerkingsgericht

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je op onze Campus in Wageningen een functie aan binnen een professionele werkomgeving en waarbij je komt te werken in een enthousiast team van collega's met passie voor hun vakgebied.

Een uitdagende functie van 36 uur met een marktconform salaris op het niveau van schaal 10 (max. € 4.253,- o.b.v. 36 uur) met uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research is in 2017 door de Keuzegids Universiteiten voor de 13de keer op rij verkozen tot beste universiteit van Nederland en behoort tot de top 150 wereldwijd. Zo'n 6.500 medewerkers en 12.000 studenten uit ruim 100 landen werken in ons domein van gezonde voeding en leefomgeving, zowel voor overheden als voor het bedrijfsleven. De WUR heeft ca. 650.000 m2 vbo aan vastgoed en is afgelopen jaren meermalen uitgeroepen tot meest duurzame universiteit van Nederland.

Specificaties

  • Management
  • Economie
  • max. 36 uur per week
  • HBO
  • 422158

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you