Coördinator (m/v)

Coördinator (m/v)

Geplaatst Deadline Locatie
25 jul 10 sep Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 sep 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het Rathenau Instituut heeft op korte termijn plaats voor een Coördinator voor 38 uur per week.

Functieomschrijving

Wetenschappelijke en technologische ontwikkelingen hebben grote invloed op de maatschappij. Om de samenleving, de politiek en het beleid in staat te stellen daar adequaat op te reageren is het belangrijk deze ontwikkelingen en de betekenis daarvan goed in kaart te brengen. Als coördinator coördineer je inhoudelijk en organisatorisch onderzoeksprojecten binnen een van de thema’s van het werkprogramma en stuur je (senior) projectmedewerkers aan.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

Wij verwachten dat je vanuit een gedegen wetenschappelijke achtergrond en in interne en externe samenwerking onderzoek doet naar de maatschappelijke betekenis van ontwikkelingen in wetenschap en technologie en hun invloed op de samenleving vanuit het publieke belang. De coördinatie ligt in jouw handen. Wij zoeken in het bijzonder een coördinator met een internationale blik met als kernexpertise biomedische technologie en gezondheid.

Je hebt een scherp oog voor trends in wetenschap en technologie, specifiek rond gezondheid en zorg(technologie), en je bent bekend met medische ethiek. Je kunt deze inzichten vertalen naar projecten en strategische voorstellen voor het tweejaarlijkse werkprogramma. 

Je hebt daarbij geen enkele moeite met het toegankelijk maken van je bevindingen, bijvoorbeeld door artikelen en vernieuwende presentaties, om het politieke en maatschappelijke debat en de besluitvorming te ondersteunen. Je neemt een netwerk mee op het gebied van maatschappelijke organisaties, openbaar bestuur, ministeries, politiek, wetenschap en/of media. Je bent een netwerker pur sang en je hebt ervaring met het op gang brengen van maatschappelijk debat en het mobiliseren van relevante partijen. Je hebt een groot politiek en bestuurlijk gevoel, waardoor je medewerkers kunt aansturen bij het helder formuleren van de maatschappelijke boodschap binnen de taak en opdracht van het instituut en de politiek duidelijk en tijdig kunt informeren. Tenslotte heb je aantoonbaar ervaring in het aansturen van medewerkers en resultaatgericht werken.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd, mogelijk voorafgegaan door een aanstelling van een jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en werkervaring bij een fulltime aanstelling maximaal € 5.861,- bruto per maand (schaal 13 cao-NU) met 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Werkgever

Rathenau Instituut - KNAW

Het Rathenau instituut stimuleert de publieke en politieke meningsvorming over de maatschappelijke aspecten van wetenschap en technologie. Daartoe doet het instituut onderzoek en organiseert het debatten over wetenschap en nieuwe technologieën.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • max. €5861 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT3929

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Anna van Saksenlaan 51, 2593 HW, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you