Apotheker-onderzoeker Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Apotheker-onderzoeker Klinische Farmacie en Toxicologie m/v

Geplaatst Deadline Locatie
9 mrt 1 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help jij ons de farmaceutische patiëntenzorg verbeteren?

Functieomschrijving

Help jij ons de farmaceutische patiëntenzorg verbeteren? Als apotheker-onderzoeker op de Klinische Farmacie en Toxicologie lever jij jouw bijdrage aan het doelmatig gebruik van nieuwe, dure geneesmiddelen. Om dit te kunnen onderzoeken, verzamel en analyseer je de uitkomsten van het gebruik van deze middelen. Daarvoor gebruik je de real life data uit het elektronisch patiëntendossier en de patient reported outcome measures (PROM’s). Met deze gegevens ontwikkel je methodieken om de waarde en plaats van dure geneesmiddelen in de praktijk vast te stellen. Dit sluit aan bij de academische Value Based Healthcare aanpak van het LUMC.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent getalenteerd en zeer gemotiveerd en hebt een masterdiploma in –bij voorkeur– de Farmacie. Je bent nauwkeurig, productief en hebt een proactieve en resultaatgerichte werkhouding. Je werkt zelfstandig, bent ambitieus en hebt een groot doorzettingsvermogen. Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: promotietraject.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor één jaar, met uitzicht op een promotietraject afhankelijk van de projectfinanciering. Het salaris bedraagt € 2.279,- bruto per maand. Bij een vervolgaanstelling  in een promotietraject zal dit oplopen tot € 2.919,- in het laatste jaar bij een fulltime dienstverband (schaal OIO, CAO UMC).

 Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag (indien van toepassing). Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische  Centra.

 Bovendien biedt het LUMC goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s. Meer hierover lees je elders op deze site.

Afdeling

Klinische Farmacie en Toxicologie

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek. We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

De sectie Farmaceutische Patiënten Zorg van de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie houdt zich behalve met directe patiëntenzorg ook bezig met het doelmatig gebruik van  geneesmiddelen, waarvoor onder andere dit project is opgestart.

Specificaties

  • Paramedische patiëntenzorg; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • D.18.NR.RD.10

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you