Accounthouder Maritieme Sector

Accounthouder Maritieme Sector

Geplaatst Deadline Locatie
1 aug 2 okt Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 okt 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken
Een enthousiaste en ondernemende accounthouder met interesse en oog voor de belangen van de maritieme sector en bekend met ecologisch en experimenteel onderzoek. Een collega die met een grote mate van zelfstandigheid en resultaatgerichtheid kansen in beeld brengt en deze weet te benutten.
De accounthouder heeft als belangrijkste taak om Wageningen Marine Research bekendheid te geven in de maritieme sector en de relatie te versterken. Dit doet hij/zij door de markt te analyseren, de behoeften van opdrachtgevers en stakeholders in beeld te brengen en te voorzien van passend advies. De accounthouder onderhoudt de contacten met bestaande klantrelaties en haalt nieuwe klanten binnen.
Daarnaast treedt de accounthouder op als projectleider van complexere en grotere opdrachten voor de maritieme sector. Hij/zij is 1e aanspreekpunt voor de opdrachtgever en verantwoordelijk voor de uitvoering van de projecten, met het doel de samenwerking zo voorspoedig mogelijk te laten verlopen en optimaal kwalitatief werk te leveren.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

Wij vragen
  • Academisch werk- en denkniveau en ruime ervaring in soortgelijke functie in een projectenorganisatie. Aantoonbaar bekend of ervaring met ecologisch en experimenteel onderzoek.
  • Een netwerk in de maritieme sector.
  • Een ondernemende en enthousiasmerende werkwijze die tot resultaten leidt;
  • In staat het hele proces van offerte tot uitvoering te overzien en de uitvoering, met een projectteam, tot een succes te maken.
  • Een aanjager, doorzetter, verbinder, servicegericht en goede organisatorische kwaliteiten.
  • In staat te communiceren op diverse niveaus, een stevige gesprekspartner die kennis weet over te brengen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Wageningen Marine Research biedt een mooie functie met veel ruimte en eigen verantwoordelijkheid. In eerste instantie wordt een dienstverband aangegaan voor 2 jaar. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en overige secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij ontvangen uw reactie graag voor 1 oktober 2017.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen Marine Research is, als onderdeel van Wageningen University & Research, een gerenommeerd kennisinstituut. Met 160 medewerkers leveren wij door onderzoek en advies een bijdrage aan een duurzamer beheer, gebruik en bescherming van de natuurlijke rijkdommen in zee-, kust- en zoetwatergebieden. Wageningen Marine Research wil de focus op de maritieme sector (energie, scheepvaart en waterbouw) versterken en met onderzoek en kennisontwikkeling deze sector ondersteunen bij innovatie en verduurzamen van de maritieme activiteiten

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • max. 36 uur per week
  • Universitair
  • 302117

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you