Researchanalist Immunohematologie en Bloedtransfusie

Researchanalist Immunohematologie en Bloedtransfusie

Geplaatst Deadline Locatie
6 aug 25 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 aug 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je nieuwsgierig naar het bestuderen van de werking van het immuunsysteem, zowel bij gezonde mensen als bij patiënten met immuun-gemedieerde ziekten, zoals de ziekte van Crohn, coeliakie of psoriasis? Houd je van het toepassen van de modernste analysemethoden? Dan is deze functie als researchanalist wellicht wat voor jou.

Functieomschrijving

Als researchanalist maak je gebruik van flow- en massacytometrie, immunohistochemie en cellulaire assays om het phenotype en de functie van immuuncellen te onderzoeken. Hiervoor maak je complexe antilichaampanels en houd je deze in stand. Je isoleert de cellen uit bloed en biopmateriaal van patiënten die lijden aan immuun-gemedieerde ziekten. Daarbij leer je hoe je datasets moet analyseren en interpreteren. Je ondersteunt hiermee de onderzoekers in de groep die van deze analyses afhankelijk zijn.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste kandidaat die de HLO-opleiding heeft afgerond, richting biologie. Je bent bekend met cellulair onderzoek en hebt ervaring met celisolatie, celkweek en flowcytometrie. Je beschikt over goede communicatievaardigheden, in zowel het Nederlands als het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met uitzicht op verlenging tot maximaal vier jaar. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring, en bedraagt maximaal € 3.184,-,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 7, CAO UMC).

Afdeling

Immunohematologie en Bloedtransfusie (IHB)

Je wordt aangesteld bij de afdeling Immunohematologie en Bloedtransfusie (IHB) in de sectie Mucosale Immunologie. In deze sectie wordt onderzoek verricht naar het immuunsysteem in de darm en het disfunctioneren hiervan in gastro-intestinale aandoeningen, orgaantransplantatie en huidziekten. Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de afdelingen Maag-, Darm- en Leverziekten, Kindergeneeskunde, Nierziekten en Huidziekten.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • max. 36 uur per week
  • max. €3184 per maand
  • HBO
  • D.19.VC.MR.26

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you