Secretaresse 3 Transport & Planning, faculteit CiTG

Secretaresse 3 Transport & Planning, faculteit CiTG

Geplaatst Deadline Locatie
21 aug 5 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Zoek jij een baan als secretaresse met de nodige verantwoordelijkheid, afwisseling, uitdaging en genoeg ruimte voor initiatief en zelfstandigheid? Dan is dit een mooie kans. Wij zijn namelijk op zoek naar  een nieuwe  secretaresse voor het secretariaat van afdeling Transport & Planning op de faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG). Als secretaresse ga je een team van hoogleraren en medewerkers ondersteunen. Werken bij een wetenschappelijke afdeling staat voor afwisseling, hectiek en werken in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Je bent het professionele eerste aanspreekpunt voor medewerkers, studenten, (gast)onderzoekers en bezoekers. Als aanspreekpunt behandel je telefoongesprekken, e-mails, ontvang je bezoekers, verstrek je - zowel intern als extern - informatie (mondeling en schriftelijk) in het NL en EN en beheer je verschillende agenda’s. Verder verzorg je de administratieve verwerking van diverse uiteenlopende zaken (bijv. aanstellingen en mutaties van personeel en financiën). Je zorgt voor verslaglegging van diverse overleggen, je regelt zelfstandig je opgedragen taken en toont initiatief bij alle werkzaamheden die op je pad komen. Je bent gericht op samenwerking en waar nodig help je je collega secretaresses. Uiteraard helpen ze jou ook!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Je beschikt over een afgeronde MBO+ opleiding en hebt het liefst al ervaring als secretaresse. Je bent bekend met administratieve werkzaamheden en beheerst Office MS en Outlook. Je bent vriendelijk, representatief en servicegericht. Je bent probleemoplossend ingesteld, kunt goed tegen drukte en verliest daarbij de prioriteiten niet uit het oog. Je hebt gevoel voor humor en bent proactief. Verder ben je flexibel inzetbaar, enthousiast, leergierig en vind je het leuk om zelfstandig binnen een team te werken. Je toont initiatief, vindt snel je draai en kunt tegen hectiek, onrust en tijdsdruk. We verwachten dat je uitstekende mondelinge, communicatieve vaardigheden bezit en goede schrijfvaardigheden (NL/EN). Ervaring binnen een universitaire organisatie is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Tijdelijk, 1 jaar met uitzicht op vast bij goed functioneren.

De functie heeft een omvang van 22-24 uur per week (0,6 FTE). Het gaat om een contract voor 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Afhankelijk van opleiding en ervaring is het salaris voor deze functie gebaseerd op schaal 6 (max € 2.770,- bruto p/m bij fulltime). TU Delft biedt goede mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei, en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Je kunt afspraken maken over flexibele werktijden; het is mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en je ontvangt een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten. De gewenste startdatum voor deze vacature is zo spoedig mogelijk.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De functie is bij de afdeling Transport & Planning. Dit is een van de zeven afdelingen van de faculteit CiTG. Zie voor meer informatie over de faculteit; klik hier.
De afdeling Transport & Planning (T&P) verzorgt onderwijs en verricht onderzoek en probeert daarbij antwoord te vinden op vragen zoals: hoe lossen we files op? Hoe maken we het transport betrouwbaarder? Hoe verminderen we de milieu-impact van transport en logistiek? Hoe verbeteren we de verkeers- en transportveiligheid? Hoe gaan we om met de transporteffecten van klimaatverandering? Hoe kunnen we verantwoord omgaan met nieuwe ontwikkelingen in technologie om met deze problemen om te gaan? Het gaat over alle vervoersmogelijkheden, inclusief spoor, voetgangers en stedelijk openbaar vervoer. Bij T&P werken zo’n 120 medewerkers. Zij waarderen hun secretariaat met maar liefst een 8,4 en geven een 8 voor het werken bij de TUD. Daar wil je toch heel graag bij horen?

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 22—24 uur per week
  • €1992—€2766 per maand
  • MBO+
  • FX2019-95

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Stevinweg 1, 2628 CN, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you