Physician Assistant Orthopedie

Physician Assistant Orthopedie

Geplaatst Deadline Locatie
10 sep 20 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als physician assistant werk je integraal samen in ons team met verpleging, arts assistenten, verpleegkundig specialisten, physician assistants en medisch specialisten, binnen het academisch medisch domein, door zelfstandig en structureel zorg te leveren aan patiënten met complexe orthopedische aandoeningen. Binnen de afdeling is ruimte ontstaan voor een physician assistant om invulling te geven aan de dagelijkse medische zorg voor de klinisch opgenomen patiënten.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Primair draag je de zorg voor de patiënten op de verpleegafdeling je bent het eerste aanspreekpunt voor de verpleging.
  • Optioneel werk je als consulent voor patiënten elders in huis met een orthopedische vraag.
  • Verbeteren/optimaliseren van zorgprocessen binnen de verpleegafdeling en samenwerking met de andere specialismen op de gezamenlijke verpleegafdeling C2 bevorderen.
  • Participeren in dienstenpool van arts-assistenten.
  • Binnen het afgesproken werkterrein handel je zelfstandig binnen de door richtlijnen, protocollen en methoden en technieken van wetenschappelijk onderzoek gestelde kaders en draag je verantwoordelijkheid voor de behandeling van patiënten.
  • Je legt verantwoording af aan de leidinggevende/supervisor over de kwaliteit van diagnostiek en medische behandeling, de continuïteit van medische zorg, de coördinatie van kwaliteitszorg, zorgvernieuwing en professionalisering, de resultaten en uitvoering van onderwijs en wetenschappelijk onderzoek.
Je werkzaamheden worden uitgevoerd onder supervisie van de orthopeden. Naast de directe patiëntenzorg ben je inzetbaar voor taken ter bevordering van verbetering van zorgprocessen op de afdeling. Je draagt actief bij aan de verdere versterking en profilering van de functie van physician assistant op de afdeling.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je bent een gemotiveerde physician assistant bij voorkeur met expertise/affiniteit op gebied van houding en beweging. Je staat geregistreerd in het kwaliteitsregister en bent BIG geregistreerd. Daarnaast zoeken wij een flexibel en verbindend persoon die kwaliteit van zorg hoog in het vaandel heeft staan. Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Inschaling vindt afhankelijk van kennis en ervaring plaats in schaal 10/ of 11 Cao umc.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Orthopedie verbetert de zorg voor patiënten met musculoskeletale pathologie, specifiek met defecten en deformiteiten (misvormingen) van bot en gewrichten, door middel van excellente innovatieve en persoonsgerichte zorg. Daarin richt de afdeling zich specifiek op drie klinische speerpunten, namelijk orthopedische oncologie, traumatologie en de behandeling van groei en ontwikkelingsstoornissen (wervelkolom, heup- en knieprothesiologie). De afdeling Orthopedie vormt samen met de afdeling Traumachirurgie, Neurochirurgie en Plastische chirurgie het thema 'Brein, Bewegen en Reconstructie'. Er is een gezamenlijke verpleegafdeling (C2).

Daarnaast wordt intensief samengewerkt met het Radboud Centrum voor Infectie ziekten op het gebied van 'bot en prothese infecties'. De afdeling werkt in een intern en extern netwerk, interdisciplinair. Op het gebied van de trauma zorg is er een bijzonder nauwe samenwerking met de afdeling traumachirurgie (Heelkunde). Daarnaast heeft de afdeling als speerpunt Onderzoek (met het Orthopedisch Research Lab) en Onderwijs en Opleiding.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • max. 28 uur per week
  • €2826—€5226 per maand
  • HBO
  • 106943-P546890-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you