Onderwijsadviseur

Onderwijsadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
29 jan 28 feb Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 feb 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Onderwijsprogramma’s verder ontwikkelen voor individuele vakken én complete curricula en van offline tot online en blended. De docenten professionaliseren en het kwaliteitszorgsysteem vernieuwen op basis van data. Als onderwijsadviseur bij de TU Delft werk je samen met docenten en studenten om ons onderwijs nóg beter te maken.

Op het gebied van onderwijsinnovatie loopt de TU Delft voorop. Als onderwijsadviseur zorg jij dat dit zo blijft, door initiatieven aan te dragen waarmee je onze onderwijsprogramma’s een kwaliteitsimpuls geeft. Je werkt nauw samen met docenten en opleidingsdirecteuren en buigt je over vragen als: is de manier van toetsing in lijn met de leerdoelen? En wat is voor deze module de meest effectieve didactische methode? Op basis van kwalitatieve en kwantitatieve data, zoals meningen van studenten en slagingspercentages, kom jij met advies over hoe vakken verbeterd kunnen worden. Ook werk je aan de professionalisering van onze docenten door onderwijsdagen en training on the job te organiseren.

Jij bent ook verantwoordelijk voor de kwaliteitszorgcyclus. Krijgen we met de opzet van ons kwaliteitszorgsysteem optimaal inzicht in onze onderwijskwaliteit? Aan de hand van de uitkomsten van studentevaluatiegroepen, enquêtes, jaarrapportages en mid- en endterm reviews analyseer je wat goed en minder goed gaat en op welke trends je moet inspringen. Neem de prestaties van omzwaaiers (studenten die na één studiejaar op een andere universiteit starten met onze BSc-opleiding). Stel dat die minder goed zijn dan die van de studenten die direct na het behalen van hun vwo-diploma zijn gestart. Dan maak jij nieuw beleid met als doel het prestatieniveau gelijk te trekken. En het leuke is: studeren ze drie jaar later af, dan weet je precies waarvoor je het allemaal gedaan hebt.

Als onderwijsadviseur bij de faculteit Techniek, Bestuur en Management word je onderdeel van een stimulerende en uitdagende internationale en interculturele leeromgeving. Met student-assistenten organiseer je studentevaluatiegroepen en je gaat de dialoog aan met de opleidingscommissie, modulemanagers en TU-brede werkgroepen. Tot slot pionier je op het vlak van blended en online learning.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een wo-diploma Educational Sciences (of een vergelijkbaar diploma in onderwijskunde of onderwijspsychologie) en aantoonbare interesse in onderwijsinnovatie.
  • Je hebt ervaring met onderwijskwaliteitszorg en het gebruik van ICT-tools in het onderwijs, bijvoorbeeld met digital assessments en online teaching-methoden.
  • Je durft professionals te adviseren en te begeleiden en je hebt in je werk of opleiding projectmatig leren werken.
  • Je hebt overtuigingskracht en uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Je bent analytisch, datagedreven, in staat om te relativeren, zelfredzaam én gefocust op het behalen van de doelstellingen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

  • Een dienstverband van een jaar met bij gebleken geschiktheid uitzicht op een vast dienstverband.
  • Een salaris tussen de € 2.709,- en € 4.978,- bruto per maand bij volledige aanstelling, afhankelijk van werkervaring, gebaseerd op schaal 10 en 11.
  • Een goede werk-privébalans: bij een werkweek van 38 uur krijg je 232 verlofuren per jaar. Heb je uren over of kom je ze juist tekort? Geen probleem. Je kunt ze verkopen of er extra bijkopen.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De ruimte om op flexibele tijden en/of thuis te werken.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Medewerkers zijn welkom deel te nemen aan een Health Coach Programme, dat zich richt op gezondheid in het algemeen, voeding en bewegen. Daarnaast  kun je bij X, ons eigen Sport & Cultuurcentrum fitnessen, voetballen en tennissen, maar ook muziek maken, dansen of een theatercursus volgen.
  • Met korting sporten bij diverse clubs door heel Nederland, waaronder Fit for Free en Sport City.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Techniek, Bestuur en Management

De faculteit TBM verzorgt onderzoek en onderwijs op het raakvlak van techniek en management. We leiden onze studenten op tot ingenieurs die kennis van techniek combineren met goed ontwikkelde managementvaardigheden voor bedrijf en bestuur. De vraagstukken die we bestuderen zijn maatschappelijk relevant en vergen een multidisciplinaire aanpak. We zijn ontwerpgericht en willen een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing van technisch-maatschappelijke vraagstukken. We beschikken over uitgebreide netwerken in de wetenschap en de praktijk, en zijn internationaal georiënteerd.
De faculteit heeft een breed onderwijspalet, bestaande uit een bacheloropleiding, vier masteropleidingen, verschillende interfacultaire masteropleidingen en een divers (online) cursusaanbod, ook voor onder meer professionals. Zo bieden we Massive Open Online Courses aan via ons edX-platform en professionele online cursussen via ons eigen online-learning-platform.

De afdeling Onderwijs- en Studentenzaken ondersteunt de faculteit Techniek, Bestuur en Management met de organisatie van het onderwijs. Wij zijn verantwoordelijk voor roostering, interne voorlichting, studieadvisering, internationalisering, kwaliteitszorg, onderwijsontwikkeling én -advisering. Ook ondersteunen we de examencommissie en het onderwijsmanagementteam.

We zijn een kleine groep van iets meer dan tien enthousiaste ondersteuners die zich inzetten voor de verbetering van het onderwijs. Wat ons kenmerkt? De intrinsieke motivatie om de onderwijsprogramma’s zo sterk mogelijk neer te zetten en daarbij oog te hebben voor de uitvoerbaarheid voor onze collega’s. Ben jij in staat mensen te verbinden? Heb je oog voor de mensen om je heen? Kun je goed relativeren? Dan zou je wel eens de perfecte aanvulling op ons team kunnen zijn.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
  • 32—38 uur per week
  • €2709—€4978 per maand
  • Universitair
  • ATTBM 20.004

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Jaffalaan 5, 2628 BX, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you