HR-adviseur

HR-adviseur

Geplaatst Deadline Locatie
5 mrt 31 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij de HR-adviseur met energie en ideeën die wij zoeken?

De afdeling Personeel en Organisatie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid is op zoek naar een HR- adviseur. Kwaliteit en ontwikkeling van onze mensen staan bij ons voorop. Dat vertalen we naar uiteenlopende projecten en taken. Een aantal hiervan is UvA-breed, aan andere geven we onze eigen draai. Zo zijn we bezig met een pilot strategische personeelsplanning, is het loopbaanbeleid voor wetenschappelijk personeel onlangs herzien en zijn we een opleidingsprogramma aan het ontwikkelen, waar alle ondersteunende medewerkers gebruik van kunnen maken. Als ervaren HR-adviseur ga jij met deze diversiteit aan werkzaamheden aan de slag. Je zorgt daarnaast dat de basis op orde is (zoals de HR-processen) en geeft hoogwaardig advies aan leidinggevenden en bestuur. De professionele ruimte voor jou is groot.

Wat ga je doen?

Als onze nieuwe HR-collega ga je:

  • de leidinggevenden en het bestuur van de faculteit van (uitstekend) advies voorzien, ook als ze daar niet om vragen;
  • belangrijke HR-gerelateerde onderwerpen op de agenda zetten en/of houden, denk bijvoorbeeld aan onboarding;
  • projecten oppakken, zowel UvA- als faculteitsbreed en ze tot een goed einde brengen;
  • zorgen dat de HR-processen gesmeerd lopen:
  • een bijdrage leveren aan de verdere transitie naar een digitale manier van werken, bijvoorbeeld met de invoering van een nieuw ‘applicant tracking systeem’ (SAP-module);
  • complexe vragen van medewerkers beantwoorden;
  • aan de slag in een leuk, klein team (4 collega’s).

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat heb je hiervoor nodig?

Als we jou in een paar woorden moeten omschrijven, dan is dat: oppakken, aanpakken en doorpakken. Je bent creatief, nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het vak en grijpt kansen als je ze ziet. Je investeert in het leren kennen van je ‘klanten’, van de leidinggevenden van de afdelingen tot aan de directeur bedrijfsvoering en de decaan. Daardoor weet je precies wat ze nodig hebben en is jouw werk ‘spot on’. Als jij ergens aan begint maak je het af, ook als het langer duurt of ingewikkelder is dan je van tevoren misschien dacht. Je communiceert net zo makkelijk in het Engels als in het Nederlands.

En wat je verder nog in je mars hebt:

  • bij voorkeur een academische opleiding, in een HR-gerelateerde richting;
  • minimaal 5 jaar ervaring als HR-adviseur, liefst in een publieke organisatie;
  • ervaring met hoogwaardige advisering;
  • affiniteit met processen en digitalisering.

We vragen veel, maar daar staat het nodige tegenover:

  • een brede HR-functie met veel ruimte voor jouw creativiteit, zelfstandigheid en eigenaarschap;
  • veel afwisseling in werkzaamheden en thema’s;
  • flexibiliteit in je uren en werktijden;
  • de gelegenheid om gebruik te maken van de ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden die we al onze medewerkers bieden;
  • gemotiveerde collega’s die graag delen wat goed gaat, maar ook samen leren van wat er fout gaat.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod

We bieden een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met, afhankelijk van een positieve beoordeling, uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Het salaris bedraagt minimaal €3.637 en maximaal €4.978 bruto per maand (schaal 11, cao Nederlandse Universiteiten), op basis van 38 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel P&O-adviseur van toepassing. Inschaling geschiedt op basis van opleiding en/of ervaring.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Faculteit der Rechtsgeleerdheid – Afdeling Personeel en Organisatie

Met ruim 4000 studenten en 450 medewerkers is de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam een van de grotere juridische faculteiten van Nederland. De Faculteit verzorgt de bacheloropleidingen Rechtsgeleerdheid, Fiscaal recht en – samen met twee andere faculteiten – de opleiding Politics, Psychology, Law and Economics (PPLE). Daarnaast biedt zij 19 masteropleidingen met verschillende varianten aan. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats in een verscheidenheid aan onderzoeksgroepen, programma’s en centra. De faculteit heeft een internationaal profiel en kiest voor een maatschappelijke benadering van het recht.

De afdeling P&O bestaat uit een hoofd, een senior adviseur (jij), een medewerker personeelsbeheer en een collega die zich met de nieuwe processen bezighoudt. Behalve het leveren van de beste (basis)service op HR-gebied, staan we open voor ontwikkelingen en innovaties waar de faculteit van profiteert. Samen werken we hard om al deze dingen voor elkaar te krijgen.

Specificaties

  • HRM
  • 32—38 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 20-169

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you