Functioneel beheerder Roosteren (0,8 - 1,0 fte)

Functioneel beheerder Roosteren (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 19 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een gedreven functioneel beheerder en zorg je dat studenten tiptop toegang hebben tot info voor roosters, cijfers en studievoortgang? Dan zoeken we jou!

Functieomschrijving

Ben jij een gedreven functioneel beheerder? Zorg je dat studenten tiptop toegang hebben tot informatie over roosters, cijfers en studievoortgang? En haal je het maximale uit de belangrijke MyUU app? Dan zien we jou graag in ons team Education Services! Als Functioneel Beheerder bij de Universiteit Utrecht kun je rekenen op veel dynamiek en afwisseling.

Je werkt bij Education Services. Dit team is verantwoordelijk voor de centraal beheerde informatiesystemen in ons onderwijs. Zo is er de onmisbare MyUU app voor studenten. Via deze app hebben zij toegang tot hun persoonlijke roosters, cijfers, studievoortgang en collegekaart. Het is cruciaal dat deze app perfect werkt én dat we de functionaliteiten in de app maximaal benutten. Als functioneel beheerder ben je dé schakel tussen onderwijs en IT. Je bent (onder andere) verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van de roosterapplicatie, de roosterpublicatie en de MyUU app. En je adviseert over de daaraan gekoppelde interfaces. Ook als het gaat om innovatie en de beste dienstverlening op het gebied van roosteren, adviseer jij graag en goed.


Wat ga je doen?

  • Je zorgt voor optimaal veilige applicaties en adviseert over (proces)verbeteringen.
  • Je inventariseert, analyseert en beoordeelt gebruikerswensen van bijvoorbeeld wijzigingen of uitbreidingen. Je beoordeelt de haalbaarheid en de impact.
  • Gebruikers kunnen bij jou terecht met hun vragen en wensen, ook bij incidenten.
  • Je coördineert en begeleidt nieuwe releases. Je test functionaliteiten en je ontwerpt en organiseert gebruikersacceptatietesten.
  • Je organiseert overleggen met gebruikers en key users.
  • Je maakt (sturings)rapportages en analyseert deze. Ook zorg je voor actuele documentatie zoals gebruikershandleidingen.
  • Je stuurt leveranciers aan, op operationeel niveau.
De afdeling Education Services is onderdeel van de directie Information and Technology Services (ITS).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • Je neemt initiatief en communiceert gemakkelijk. Je bent klantgericht en gericht op samenwerken. Daarnaast neem je de ander mee in je ideeën en geef je inspiratie.
  • Je hebt een hbo of academisch werk-/denkniveau.
  • Je hebt minstens twee jaar werkervaring met functioneel beheer, in een complex applicatielandschap. Je hebt kennis van BISL en ASL processen, bij voorkeur gecertificeerd. Heb je kennis van roosteren in de universitaire wereld? Dat is mooi meegenomen.
  • Je bent leergierig en staat open voor opleidingen en trainingen.
  • Je ben analytisch sterk en organisatiesensitief.
  • Je werkt gestructureerd en zorgt voor heldere en logische procedures. Afspraak is afspraak. We kunnen op je rekenen.
  • Je bent een goede schrijver.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband (0,8 - 1,0 fte) voor een jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij goed functioneren. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.274,- (schaal 10 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


Binnen de faculteiten zijn onderzoek en onderwijs primaire taken. Binnen domeinen en diensten is de ondersteuning van deze primaire taken vormgegeven. Information and Technology Services (ITS) is één van de ondersteunende directies en is verantwoordelijk voor de centrale IT-dienstverlening van de gehele universiteit. Ongeveer 8.000 interne medewerkers en 30.000 studenten nemen diensten van ITS af.

Specificaties

  • IT
  • 32—38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO
  • 1097693

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you