Researchanalist Massaspectrometrie

Researchanalist Massaspectrometrie

Geplaatst Deadline Locatie
3 apr 3 mei Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek je een interessante functie bij het Centrum voor Proteomics en Metabolomics? Wil je meewerken aan verschillende projecten binnen de proteomicsgroep? Dan ben jij misschien wel de researchanalist die wij zoeken.

Functieomschrijving

Als researchanalist werk je mee aan tientallen projecten binnen de proteomicsgroep, waarin je de massaspectrometrische metingen doet. De vraagstellingen komen van vele groepen binnen het LUMC, maar ook daarbuiten. Je bent verantwoordelijk voor een verscheidenheid aan chromatografische scheidingstechnieken en de koppeling met de massaspectrometers. Alsmede voor het onderhoud van de apparatuur en het organiseren en plannen van de metingen. Na de massaspectrometrische metingen werk je de data uit, interpreteer je de resultaten samen met je collega’s en communiceer je met de samenwerkingspartner.

Samenvatting

·       Je bent verantwoordelijk voor de massaspectrometrie

·       Je bedient en onderhoudt de massaspectrometrie- en chromatografieapparatuur

·       Je meet het proteoom/ligandoom van cellen en weefsels

·       Na de metingen werk je data uit en interpreteer je de resultaten

·       Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek

 

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HLO-opleiding in een analytische richting en bent bekend met analytisch laboratoriumonderzoek. Je hebt bij voorkeur ervaring met chromatografische technieken en massaspectrometrie. Aanvullende ervaring in het biomedisch veld werkt in je voordeel. Ook beheers je de Engelse taal goed. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband prima uit de voeten en communiceert helder. Tot slot ben je accuraat en flexibel ingesteld.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: min. 1 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.604,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 8, CAO UMC).

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Afdeling

Centrum voor Proteomics en Metabolomic

De aanstelling is bij het Centrum voor Proteomics en Metabolomics (CPM), in het bijzonder de proteomicsgroep van het CPM. Deze groep heeft een historisch gegroeide focus op immunologie, HLA-peptidomics, celbiologie en microbiologie. De proteomicsgroep heeft vele samenwerkingspartners in het LUMC, andere universiteiten en het bedrijfsleven. Onze primaire focus ligt op het gebied van methode-ontwikkeling om een groter deel van het proteoom te kunnen identificeren, en daardoor ziektemechanismen beter te begrijpen. Daarvoor gebruiken we vele chromatografische en elektroforetische technieken, en massaspectrometrie.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3604 per maand
  • HBO+
  • D.20.MH.MR.30

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you