Senior Gewasverzorger

Senior Gewasverzorger

Geplaatst Deadline Locatie
7 apr 13 apr Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren gewasverzorger met groene vingers en bekend is in het werken met een klimaatcomputer? Wil jij deel uitmaken van het team dat dagelijks onze gewassen verzorgd? Zou je dat willen bij het proefbedrijf van Wageningen UR Glastuinbouw? Het internationaal toonaangevend wetenschappelijk proefbedrijf dat grote bijdrages levert aan innovaties in de glastuinbouw en bloembollenteelt? Lees dan snel verder en reageer vandaag nog!

Wij zoeken
Een allround gewasverzorger met veel teelttechnische ervaring die snel zaken waarneemt zoals afwijkingen aan het gewas, in het kasklimaat, ziekte- en plagen en storingen aan installaties. In deze veelzijdige functie ben je mede verantwoordelijk voor de (praktische) uitvoer van de onderzoeksplannen van de aan jou toegewezen projecten. Dat betekend dat je verantwoordelijk bent voor:
  • het uitvoeren van (gewas)werkzaamheden zoals; inrichten van de aan jou toegewezen kasafdelingen en het verzorgen van gewas- en oogstwerkzaamheden
  • de realisatie van het juiste kasklimaat, voeding & bemesting en gewasgezondheid en gewasbescherming
  • beheren van logbeken en zorgdragen voor de administratie en registratie van gewaswerkzaamheden en bijzonderheden tijdens het verloop van een project
  • zorgdragen voor de continuïteit van werkzaamheden in de aan jou toegewezen projecten
  • uitvoeren en vastleggen van routine waarnemingen en/of -metingen met behulp van bestaande methoden, technieken en/of apparatuur
  • uitvoeren van beheer en controles op deugdelijke werking van installaties van de aan jou toegewezen onderzoeksfaciliteiten
  • meedraaien in waak en consignatie diensten

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een MBOplus werk en denkniveau met relevante werkervaring in glastuinbouw en aanvullende scholing op het gebied van teelttechniek; Ruime kennis en ervaring met de moderne teeltsystemen en teeltmethoden
  • Aantoonbare ervaring in het beheersen van het kasklimaat met een klimaatcomputer
  • Gevolgde cursussen op bovengenoemde onderwerpen net als het ervaring in het Nieuwe Telen en sierteeltgewassen is een pré
  • Ruime ervaring met coördineren , plannen en organiseren van (teelt) werkzaamheden is een pré
  • Een enthousiaste collega die zelfstandig, klantgericht, kwaliteitsgericht en initiatiefrijk is.
  • Rijbewijs B
  • Voor deze functie is beheersing van de Engelse taal noodzakelijk. Het gewenste taalniveau is B1. Meer informatie over dit niveau is te vinden in het document Taalniveau.
Wij kijken er naar uit om met jou kennis te maken en met elkaar te verkennen of jij de juiste persoon bent om bij ons het verschil te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je de mogelijkheid om je blijvend te ontwikkelen. Een inwerk programma waarbij je vertrouwd raakt met faciliteiten en de aanwezige installaties.

Je ontvangt een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 12 maanden met mogelijkheid tot verlenging, voor 36 uur per week (fulltime).
  • Je salaris is max. € 3131,- (schaal 7) (per 1 juli 2020 € 3209) bruto per maand bij volledige werkweek
Daarnaast bieden wij:
  • 8% vakantietoeslag;
  • een eindejaarsuitkering van 3%;
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP;
  • een keuzemodel om een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen te stellen, zoals een fietsplan of om je reiskosten uit te breiden;
  • een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en waar veel activiteiten plaatsvinden waarbij het onderzoek als het bedrijfsleven zijn vertegenwoordigd;
Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden, in een lerende omgeving. Wij bieden een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.000 medewerkers en 12.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

Gelijke kansen
Wij zijn een werkgever die gelijke kansen biedt. Wij ontvangen graag sollicitaties van alle voldoende gekwalificeerde personen ongeacht hun ras, geslacht, functiebeperking, religie / levensovertuiging, seksuele geaardheid of leeftijd.
Wij geloven dat een diverse en inclusieve werkomgeving ons een relevantere, meer competitieve en veerkrachtiger organisatie maakt. Klik hier voor meer informatie over werken bij WUR met een functiebeperking.

Businessunit Glastuinbouw en bloembollen
De Businessunit Glastuinbouw en bloembollen van Wageningen University & Research is het internationaal toonaangevende contract research instituut voor glastuinbouw en bloembollen. In opdracht van en in samenwerking met bedrijfsleven, wetenschap en overheid worden vragen over bedrijfsvoering en teelt geanalyseerd en vertaald in toepassingsgericht onderzoek en innovatietrajecten.
Wageningen UR Glastuinbouw heeft ca. 120 medewerkers en bestaat uit vier onderzoekteams (Gewasgezondheid en bodem, Teelt en Gewasfysiologie , Gewasfysiologie en Tuinbouwtechnologie) en een team Proefbedrijf en is gevestigd op twee locaties in Bleiswijk en Wageningen. Voor meer informatie over wat wij doen zie onze website: www.wageningenur.nl/glastuinbouw.

Jouw team
Totaal werken er binnen het proefbedrijf ruim 20 medewerkers. Het team bestaat uit een sectie techniek en een sectie teelttechniek. Binnen de sectie teelttechniek is een vacature ontstaan door het doorstromen van één van de medewerkers naar een onderzoeksteam. Het proefbedrijf maakt samen met vier onderzoekteams onderdeel uit van de Businessunit Glastuinbouw en bloembollen van Wageningen University & Research.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO+
  • 612156

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you