Data Steward Informatie Management

Data Steward Informatie Management

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 29 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 29 apr 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een goed draaiend Informatie Management is van vitaal belang voor de zorg, research & onderwijs en bedrijfsvoering processen binnen het Radboudumc, die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van het Radboudumc. Als onderdeel van Informatie Management is team Onderzoek verantwoordelijk voor het faciliteren (en ondersteunen van gebruik) van ICT voor onderzoek in het Radboudumc. Het team vormt als zodanig een belangrijke pijler van het Radboud Technology Center Data Stewardship (RTC-DS).

De data steward is verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit en de FAIR aspecten (findable, accessible, interoperable, reusable) van data teneinde data reproduceerbaar, (her)bruikbaar en (langdurig) beschikbaar te houden voor (toekomstig) wetenschappelijk onderzoek. Hierbij gaat het om het faciliteren van goede datamanagement praktijken door het aanbieden van ICT middelen en ondersteuning aan onderzoekers.

Taken en verantwoordelijkheden
De data steward:
  • Ondersteunt onderzoekers bij het gebruik van de Digitale Research Environment (DRE) en andere digitale middelen voor research datamanagement.
  • Ondersteunt onderzoekers bij het opstellen van een datamanagementplan.
  • Adviseert, ondersteunt en geeft richtlijnen aan onderzoekers betreffende vindbaarheid, toegankelijkheid, bruikbaarheid en herbruikbaarheid (FAIR) van data.
  • Volgt ontwikkelingen op het gebied van tools en infrastructuur op het gebied van research datamanagement.
  • Levert een actieve bijdrage aan het ontwikkelen van nieuwe, of het implementeren van bestaande, ICT oplossingen voor onderzoek.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde IM-er met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en bedrijfsvoering, onderwijs en research actief wilt ondersteunen? En, je hebt de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De data steward heeft
  • Hbo werk- en denkniveau met kennis van en ervaring met data management in een academische setting.
  • Kennis van inhoud en processen rondom medisch-wetenschappelijk onderzoek.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en kan zelfstandig resultaatgericht werken.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden richting onderzoekers, ICT ontwikkelaars en andere experts.
  • Kennis van ICT ontwikkelomgevingen (Azure, DevOps, Python, R). Dit is geen vereiste maar wel een pre.
  • Flexibiliteit, nieuwsgierigheid en de drive om dit team mee verder te ontwikkelen.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Informatie Management
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek, het onderwijs en de bedrijfsvoering. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt als collega's. Daarnaast zullen wij 'state of the art' ICT oplossingen moeten leveren aan bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij. Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team en met ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2961—€4078 per maand
  • HBO
  • 118783-P612631-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you