Opleidingsmanager Language & Training Centre (0,8 fte)

Opleidingsmanager Language & Training Centre (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
3 dec 31 dec Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 dec 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De opleidingsmanager:

  • Bouwt en onderhoudt over de breedte van het LTC-aanbod een netwerk van relevante interne en externe contacten en zet het netwerk actief in om de gestelde doelen te realiseren. De focus voor wat betreft het netwerk gaat uit naar interne partijen;
  • Overziet en harmoniseert het LTC-totaalaanbod en weet (potentiele) klanten ervan te overtuigen van dit aanbod gebruik te maken. De focus voor wat betreft de groei gaat uit naar het taalaanbod voor studenten en medewerkers;
  • Stemt op hoofdtaken en -verantwoordelijkheden af met de LTC- clustermanagers en de communicatieadviseur en stuurt bij indien resultaten daar aanleiding toe geven. De verantwoordelijkheid voor de resultaten (aanbod, financiën en klanttevredenheid) ligt bij de clustermanager of de communicatieadviseur;
  • Draagt zorg voor het (doen) opstellen van (strategische) analyses, prognoses en het monitoren van en adequaat inspelen op interne en externe ontwikkelingen;
  • Is voor individuele medewerkers een luisterend oor en draagt zorg voor onderlinge verbinding;
  • Draagt een gedelegeerde verantwoordelijkheid voor het personeelsbeleid, organisatieveranderingen en de financiën van het LTC;

Is verantwoordelijk voor het jaarlijks updaten van documenten die LTC-breed van belang zijn, zoals keurmerken, het privacyreglement, de klachtenprocedure en de algemene voorwaarden.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Jij hebt een academische opleiding afgerond, beheerst zowel mondeling als schriftelijk zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed (CEFR, niveau C1).

Jij hebt aantoonbare kennis van onderwijs- en bedrijfsprocessen binnen het hoger onderwijs. Jij hebt bovendien enige jaren - voor het werkveld en de functie relevante - werkervaring. Het bekend zijn met de sociale kaart van Rotterdam e.o. is een pré.

Daarnaast beschik jij in elk geval over de volgende competenties:

  • Gericht op samenwerking
  • Analytisch vermogen
  • Sturen op resultaat
  • Overtuigingskracht
  • Organisatiesensitiviteit
  • Open en effectief communiceren

Wij hechten grote waarde aan diversiteit en geloven dat een diversiteit aan talenten bijdraagt aan onze visie en strategie om als universiteit te kunnen excelleren op onderzoek en onderwijs. Dat maakt dat wij er naar streven ons team vanuit diversiteitsperspectief te verbreden.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden omgezet in een vaste aanstelling. Het betreft een dienstverband met een omvang van tenminste 0,8 fte. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling minimaal € 4.538 bruto per maand en maximaal € 5.826 (schaal 12, CAO NU).

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rottedam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, maatschappelijke uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact, the Erasmian way’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De ‘Erasmian values’ fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend.

Afdeling

Language & Training Centre

Binnen de dienst Education & Student Affairs van Professional Services is de afdeling Studentenvoorzieningen ondergebracht. Het Language & Training Centre (LTC) is een van de teams binnen de afdeling Studentenvoorzieningen.

Goed ontwikkelde taal- en communicatievaardigheden zijn voorwaarden voor succes in een academische omgeving. Het LTC wil zich dan ook verder ontwikkelen tot het Expertisecentrum voor taalonderwijs en interculturele communicatie van de EUR.

Dit impliceert dat het LTC (toekomstige) studenten en medewerkers de gelegenheid geeft om hun taalvaardigheden en interculturele vaardigheden te ontwikkelen tot het niveau dat nodig is om te excelleren in een internationale academische context.

Het LTC biedt (toekomstig) studenten en medewerkers –met behulp van up-to-date technieken en tools- de mogelijkheid om zich een andere taal en interculturele vaardigheden eigen te maken, in snel tempo en toegesneden op de eigen behoefte. Met dat oogmerk verzorgen wij toetsen en cursussen van uitstekende kwaliteit. Klantgerichtheid, betrouwbaarheid, een uitstekende service zijn ons kenmerk.

Het LTC ontwikkelt en verzorgt taaltoetsen, taalcursussen, workshops en intensieve trainingen op het gebied van Nederlands, vreemde talen en studieondersteuning voor studenten en medewerkers. Daarnaast verzorgt het LTC NT2 cursussen en het Voorbereidend Jaar Erasmus (VJE), waar ‘vluchtelingen’ de doelgroep zijn.

Specificaties

  • Management; Marketing en communicatie
  • 32—40 uur per week
  • €4538—€5826 per maand
  • E&S-20201203

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you