Projectmanager Europese Projecten Team

Projectmanager Europese Projecten Team

Geplaatst Deadline Locatie
26 mrt 14 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jou wacht een uitdagende rol als projectverantwoordelijke binnen het UMCU Europese Projecten Team wat betreft het opzetten van internationaal multicenter klinisch onderzoek op het gebied van infectieziektes en bestrijding van multiresistente bacteriën

Functieomschrijving

Je bent als project manager (PM) verantwoordelijk voor de opzet & uitvoering van een studieprotocol (multicountry, multicentre) binnen de geldende wet- en regelgeving, ICH/GCP richtlijnen en SOPs van het UMCU. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel (‘’audit ready at all times’’). Daarnaast moeten de projecten worden afgeleverd binnen de gestelde tijdslijnen en budgetten.
De projecten worden uitgevoerd binnen een samenwerkingsverband/consortium met publieke en private partners. Wij zijn een jonge organisatie binnen een academische setting, waarbinnen eigeninitiatief en verantwoordelijkheid belangrijke kernwaarden zijn.
Je rapporteert naar de programma manager, en bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het projectteam (CRA/jr. manager(s), CTA).
Je zult als PM bij ons succesvol zijn als je uitblinkt in samenwerking en talent hebt voor plannen en organiseren. Je zult effectief met je team en steakholders communiceren en mensen kunnen aansturen binnen een internationale setting. En je bent zeer besluitvaardig.

Je verantwoordelijkheden zijn:
het schrijven van een project plan, waarbij het communicatieplan, monitoring plan & data management plan prioriteit hebben. Het ontwikkelen van eCRF in samenwerking met datamanagement. Het aansturen van protocol ontwikkeling & schijven PIC/PIL. Tijdsplanning middels (kennis & ervaring met MS project is een pré) risico & mitigation planning. Study protocol submissies HA / IRBs. Eindregie TMF. Je bent verantwoordelijk voor rapportage studie status, project budget controle en aansturen vanhet project team incl alle stakeholders (datamanagement, central lab etc).

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

e hebt kennis van klinisch onderzoek, ICH GCP richtlijnen en internationale wetgeving en regelgeving, aangevuld met minimaal vier jaar projectmanagementervaring met medisch onderzoek volgens ICH GCP richtlijnen. Een Certificatie Project Management is een pre. Verder heb je ervaring met de opzet en uitvoering van klinisch onderzoek en met internationale organisaties. Affiniteit met medisch microbiologisch onderzoek is noodzaak, evenals vaardigheid in het nemen van beslissingen en het maken van keuzes op operationeel niveau. Het voorbereiden van door anderen te maken tactische en strategische keuzes gaat je goed af, wat ook geldt voor het verzamelen, analyseren en presenteren van informatie aan grote internationale groepen van experts en het verbinden van verschillende onderzoekscentra. Tot slot ben je daadkrachtig, initiatiefrijk, stressbestendig, een bouwer van teams, flexibel, accuraat, kritisch en analytisch.

Inschaling geschiedt op basis van relevante werkervaring.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (32 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

Julius Centrum

Het Julius Centrum is één van de 12 divisies van het UMC Utrecht. Binnen het Julius Centrum lopen een aantal onderzoeksprogramma’s, waaronder “COMBACTE’’. Dit programma wordt uitgevoerd door de Europese Project Groep (EUPG), een subafdeling binnen de afdeling Epidemiologie/Infectieziekte. De coördinator van het onderzoeksprogramma is prof. dr. M.J.M. Bonten. COMBACTE is onderdeel van het Innovative medicines Initiatieve’s (IMI) New Drugs for Bad Bugs (ND4BB) programma en richt zich op antibiotica resistentie & de ontwikkeling van nieuwe behandelstrategieën in samenwerking met ziekenhuizen, universiteiten en farmaceutische bedrijven. Binnen de EUPG werken zo’n 40 personen aan internationale klinische studies (observationeel/epidemiologisch), microbiologische diagnostiek, statistiek en monitoring van infectieziekten en antibiotica resistentie. Daarnaast bouwt de EUPG in het kader van COMBACTE aan een netwerk van ziekenhuizen om in de nabije toekomst sneller en efficiënter klinisch onderzoek te kunnen doen. Meer informatie is te vinden op www:combacte.com

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • 2021-794

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you