Medewerker Bureau Studentenzaken

Medewerker Bureau Studentenzaken

Geplaatst Deadline Locatie
7 mei 20 mei Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 mei 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hou jij van administratie én contact met mensen? Doe je je werk graag zorgvuldig en snap je hoe jouw rol past in het grotere geheel? Zie je wat handiger en slimmer kan en krijg je dat ook voor elkaar? Vind je het een uitdaging om de universiteit te ondersteunen in een spannend veranderproces? Dan ben jij waarschijnlijk de Medewerker Bureau Studentenzaken (0,9-1,0 fte), die de Protestantse Theologische Universiteit (PThU) per 1 juli zoekt voor de locatie Groningen.

Samen met je collega in Groningen en het team in Amsterdam ben je verantwoordelijk voor de administratieve en facilitaire ondersteuning van het onderwijs. Het team heeft een breed takenpakket en verzorgt processen rond aanmelding en toelating, studievoortgangsadministratie en examinering. Bureau Studentenzaken is ook het eerste aanspreekpunt voor studenten en docenten, die met de meest uiteenlopende (ondersteunings)vragen aankloppen.
Al die werkzaamheden vragen om brede inzetbaarheid en doordacht gebruik van de beschikbare IT-systemen. Bureau Studentzaken werkt hard om dat mogelijk te maken en kan daarbij jouw bijdrage goed gebruiken.

Specificaties

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Functie-eisen

Wat vragen wij?
Die afwisseling van werkzaamheden past bij jou: je kunt werk even wegleggen als er een klusje tussendoor komt, en pakt daarna snel de draad weer op. Je werkt gestructureerd en nauwgezet, en kunt goed prioriteren. Voor medewerkers en studenten ben je dienstverlenend, maar je stelt ook grenzen, zonder daarbij de verhoudingen uit het oog te verliezen. Binnen en buiten de afdeling word je gewaardeerd om je expertise en prettige samenwerking. Daarmee draag je bij aan de positionering en ontwikkelopgave van de afdeling.

Hiervoor heb je nodig:

  • HBO werk- en denkniveau
  • minimaal 4 jaar werkervaring in een functie met vergelijkbare verantwoordelijkheden en dynamiek (relevante werkervaring binnen een onderwijsinstelling is een pré)
  • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels
  • accuratesse, flexibiliteit, servicegerichtheid, doorzettingsvermogen, stressbestendigheid en zelflerend vermogen
  • goede digitale vaardigheden, voor werken in een SIS of ELO draai jij je hand niet om.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Twee jaar.

Wat bieden wij?
Een veelzijdige functie in een goede werksfeer, aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Je wordt gestimuleerd om je deskundigheid te bevorderen. Vanwege het facilitaire element in je functie en het eerstelijnskarakter is het nodig dat je regelmatig op locatie werkt. Vanwege Corona kijken we goed hoe vaak dat werkelijk nodig is en dragen we zorg voor een veilige werkplek.

  • Dienstverband voor de periode van twee jaar in een omvang van 0,9-1,0 fte
  • Salaris is maximaal  € 3548,- bruto per maand (schaal 8 cao Nederlandse Universiteiten)
  • 8% vakantietoeslag 8,3% eindejaarsuitkering
  • Maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • Ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • Vergoeding reiskosten woon-werkverkeer.
  • Keuzemodel voor fiscale uitruil van arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) is een kleine universiteit waarin fascinatie voor wat geloof met mensen doet de boventoon voert. Wij bieden (post)academisch onderwijs voor theologische professionals, maatschappelijke en kerkelijke organisaties en andere geïnteresseerden. Wij leiden o.a. predikanten op voor de PKN en voeren onderzoek uit naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. Voor meer informatie over onze organisatie kijk op www.pthu.nl.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Marketing en communicatie
  • Economie; Taal en cultuur; Gedrag en maatschappij
  • 36—40 uur per week
  • max. €3548 per maand
  • Universitair
  • SP Bureau Studentenzaken

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Oude Ebbingestraat 25, 9712 HA, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you