Opleider in opleiding (acute zorg opleidingen)

Opleider in opleiding (acute zorg opleidingen)

Geplaatst Deadline Locatie
2 sep 20 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 sep 2021).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Een dynamische functie, waarin je modulen ontwikkelt, studentengroepen begeleid, lesdagen coördineert en zelf onderwijs geeft aan verpleegkundigen in opleiding binnen acute zorg, samen met collega (senior)opleider(s).

Functieomschrijving

Het betreft een opleidingsplaats voor een opleider in opleiding. Tijdens het opleidingstraject, volg je vijf modulen uit de leergang opleiden in de zorg, ‘prikkelend lesgeven vanuit een verantwoord ontwerp’, ‘EBP’, ‘innovatief ontwerpen’, toetsen in de praktijk en ‘coachen van studenten’. Dit traject leidt tot de basiskwalificatie docent.

Het scholingstraject is voor 1,5 - 2 jaar.  Tijdens deze periode werk je voor 32 uur per week bij de UMC Utrecht Academie. De opleidingskosten zijn voor rekening en in tijd van de Academie.

Je bent als opleider verantwoordelijk voor het coördineren van opleidingsgroepen. Je geeft zelf lessen en evalueert met studenten het onderwijs en begeleidt hen tijdens het leerproces. Het gaat hierbij om studenten of opleidingsgroepen van de acute zorg opleidingen. Daarnaast ontwikkel je, met je collega opleiders, binnen de structuur van de opleiding onderwijsmateriaal en modulen. Je draagt bij aan het opleveren van gekwalificeerde beroepsbeoefenaars door uitvoering te geven aan verschillende onderwijsrollen binnen het leren op school. Dit conform landelijke, wettelijke kaders en/of kwaliteitseisen van de klant(en) t.a.v. de betreffende opleidingen. Verder lever je jaarlijks evaluatiegegevens op t.a.v. inhoud curricula en kwaliteit docenten en het doen van voorstellen ter verbetering van de kwaliteit. Ook adviseer je klanten met betrekking tot het functiegericht opleiden. Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen het vakgebied van de acute zorg.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een verpleegkundige met recente ervaring binnen de intensive care, je hebt affiniteit met onderwijs en je wil graag je kennis delen met beginnende beroepsbeoefenaren. Je hebt enige jaren (minimaal 2 jaar) ervaring als IC-verpleegkundige en je bent er aan toe om een scholingstraject voor het onderwijs te gaan volgen. Je hebt bij voorkeur ervaring in het geven van gezondheidsonderwijs. Je bent resultaatgericht en communicatief zeer vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (28 - 32 uur) functie bedraagt maximaal € 4.615,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

UMC Utrecht Academie

De UMC Utrecht Academie is het één na grootste opleidingscentrum van de Universitair Medische Centra. De Academie verzorgt (vervolg)opleidingen voor verpleegkundigen, verloskundigen en medisch ondersteunende beroepen, zoals operatieassistenten en anesthesiemedewerkers. De opleidingen zijn gebaseerd op de onderwijsvisie van de Academie en de landelijke kaders.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • 28—32 uur per week
  • HBO
  • 2021-855

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you