Financieel Adviseurs Onderzoeksprojecten

Financieel Adviseurs Onderzoeksprojecten

Geplaatst Deadline Locatie
4 jan 6 feb Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 6 feb 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij affiniteit met subsidies van wetenschappelijk onderzoek en ben je op de hoogte van (inter)nationale subsidiemogelijkheden? Dan ben jij mogelijk een van de drie financieel adviseurs waar wij voor onze onderzoeksprojecten naar op zoek zijn.

Functieomschrijving

Als financieel adviseur ben je verantwoordelijk voor het administratief en financieel ondersteunen van projectleiders van onderzoeksprojecten binnen het LUMC. Dit betekent dat je contact onderhoudt met belangrijke subsidiegevers en relevante ontwikkelingen op het gebied van subsidievoorwaarden van subsidiegevers signaleert. Tevens ben je op de hoogte van de (inter)nationale subsidiemogelijkheden en zet je je kennis graag in wanneer je de projectleider en het management van het LUMC adviseert. Ook lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van beleid rondom het financieel-administratieve beheer van onderzoeksprojecten. Je houdt je bezig met het plannen en monitoren van ingediende en goedgekeurde projectaanvragen. Financieel-administratieve zaken stem je af met de onderzoekers en de adviseurs Planning & Control binnen de verschillende divisies en met je collega’s van de backoffice. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van financiële rapportages en voor het opleveren van projectdossiers ten behoeve van de externe accountant. Ook stel je, in overleg met de projectleider, forecasts op voor lopende onderzoeksprojecten.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zoeken drie enthousiaste en flexibele collega’s die beschikken over goede financiële kennis en relevant hbo-werk- en denkniveau. Je functioneert prima in teamverband en hebt affiniteit met subsidies van wetenschappelijk onderzoek zoals H2020, ZonMW, KWF, NWO en collectebusfondsen. Je bent administratief sterk en kunt goed plannen en prioriteren. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en beheers je de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Ervaring met klinische studies is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Ben je een nieuwe medewerker, dan krijg je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor één jaar, met uitzicht op een vast contract. Afhankelijk van je opleiding en ervaring word je ingeschaald in schaal 9 met een maximum bedrag van € 4.284,- bruto per maand, of schaal 10 met een maximum bedrag van € 4.707,- bruto per maand (CAO UMC). Beide bedragen zijn op basis van een fulltime dienstverband.

Werkgever

LUMC

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • Gezondheid; Economie
  • 32—36 uur per week
  • €4284—€4707 per maand
  • HBO+
  • G.22.SM.03

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you