Projectondersteuner onderhoud (0,6 - 1,0 fte)

Projectondersteuner onderhoud (0,6 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 aug 11 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij thuis in de wereld van vastgoed en onderhoud en heb je affiniteit met (rijks)monumenten? Dan hebben wij de juiste baan voor jou.

Functieomschrijving

Eigenlijk konden we al jaren niet zonder je maar nu is het moment daar. Wij zijn op zoek naar professionele (project)ondersteuning bij het uitvoeren van technische onderhoudsprojecten (planmatig, preventief, correctief) aan onze gebouwen in de regio Binnenstad! Ben jij thuis in de wereld van vastgoed en onderhoud? En heb je affiniteit met (rijks)monumenten? Dan zoeken wij jou! Je ondersteunt en begeleidt in deze functie uitdagende onderhoudsprojecten in unieke gebouwen. Er is veel dynamiek, en wij zoeken die ‘spin in het web’, het schaap met vijf poten. Je hebt je zaken graag goed op orde, je bent proactief en snapt de vraag al voordat deze is gesteld. Bij ons werken betekent: mooi werk in een leuk, professioneel team, een goede werk-privébalans en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

De Universiteit Utrecht is een topuniversiteit met excellent onderwijs en onderzoek. Ons vastgoed is uniek en daar zijn we rots op. Wat denk je van maar liefst 500.000 m2 aan onderwijs- en onderzoeksgebouwen! Deze bevinden zich in de binnenstad van Utrecht, op het University College terrein en op het Utrecht Science Park. Er zijn monumentale gebouwen, onderwijszalen, kantoren, geavanceerde onderzoekslaboratoria, dierenklinieken en bibliotheken. De variatie is groot. 
Afwisseling, uitdaging en dynamiek; dat kom je tegen als projectondersteuner bij de afdeling Onderhoud en beheer van het Facilitair Servicecentrum (FSC).

Ons team
We verwelkomen je graag in het team van de regio Binnenstad! Hierin werkt de afdeling Onderhoud en Beheer nauw samen met de afdelingen Front office, Vastgoed & Campus en de faculteiten. Samen zijn we verantwoordelijk voor veilige, bedrijfszekere en kwalitatief goede gebouwen voor onderwijs en onderzoek met een hoog serviceniveau. Het team van FSC Onderhoud en Beheer bestaat uit projectleiders, beheertechnici en werkvoorbereiders. Binnen het team is sprake van een hechte samenwerking en een open cultuur. Er wordt ook veel samengewerkt met de andere regio’s op het Utrecht Science Park (USP).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Als projectondersteuner ben je onmisbaar in het team. Je houdt (jaar)planningen bij voor het planmatig onderhoud en je hebt het overzicht van alle lopende onderhoudsprojecten in de regio. Dat betreft soms simpele onderhoudsprojecten, maar ook zeer complexe onderhoudsprojecten met een lange doorlooptijd. Je ‘ontzorgt’ de projectleiders en ondersteunt onze afdeling dagelijks onderhoud. Je houdt projectplanningen bij, helpt mee in de projectvoorbereiding, je regelt vergunningen, zoekt inhoudelijke benodigde zaken uit als Flora en Fauna-, asbest- en aanbestedingsdocumenten etc. Je verzorgt rapportages, maakt totaaloverzichten en zorgt ervoor dat de technische informatie op de juiste wijze in de systemen wordt verwerkt. En niet te vergeten draag je bij aan Omgevingsmanagement: de Binnenstad van Utrecht kent veel belanghebbenden. Je bent proactief en blijft overeind in een soms hectische omgeving. Wij kunnen nog wat van je leren!

Wie ben jij?
  • Een ervaren ondersteuner van projectleiders en technische medewerkers op het gebied van technisch (vastgoed)onderhoud.
  • een prettige en verbindende persoonlijkheid. Je bent communicatief sterk (mondeling en schriftelijk) en hebt een prettige dosis overtuigingskracht.
  • Je weet snel je weg te vinden binnen een complexe organisatie waardoor je zaken voor elkaar krijgt. Proactief en resultaatgericht. Je ‘ziet het werk‘ en hebt je zaken graag goed op orde.
  • Je kunt je goed inleven in belanghebbenden en partners waarmee je samenwerkt.
  • In de uitvoering van je taken en verantwoordelijkheden ben je nauwgezet en accuraat.
  • Je vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan duurzaamheid en je weet duurzaamheid door te voeren in jouw werkzaamheden.
Wat breng je mee?
  • Je hebt een relevante (technische) opleiding op mbo-niveau (bijvoorbeeld Vastgoedmanagement, Projectmanagement) en de nodige werkervaring.
  • Je bent een kei in de toepassing van MS Office applicaties. Voor de financiële projectadministratie wordt gebruik gemaakt van de software van SAP. En we werken met Topdesk voor afhandelingen van storingen en bijhouden van preventief onderhoud.
  • Ervaring in aanbesteding plichtige organisaties is een pre.
  • Een gezonde dosis humor is altijd meegenomen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,6-1,0 fte voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 2.818,- en maximaal € 4.257,- (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.   Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Facilitair Service Centrum (FSC) biedt een breed scala aan producten en ondersteunende diensten aan de universitaire faculteiten en diensten, aan medewerkers, studenten en externe huurders. Er zijn ongeveer 500 interne en externe medewerkers. Het FSC hecht grote waarde aan duurzaamheid in haar dienstverlening en in onze eigen bedrijfsvoering.

Binnen het FSC is de afdeling Onderhoud & Beheer verantwoordelijk voor het Onderhoud en Beheer van de gebouwen en terreinen en voor gebouw gebonden aanpassingen. Onderhoud en Beheer bestaat uit een afdeling Technisch Beheer, een afdeling Vastgoedinformatie, een beleidsafdeling, vier regionale afdelingen voor het technisch onderhoud en gebouw gebonden aanpassingen en een afdeling voor het technisch onderhoud aan terreinen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—40 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • MBO
  • 1195161

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you