Teammanager Leren en Ontwikkelen | Radboudumc Health Academy

Teammanager Leren en Ontwikkelen | Radboudumc Health Academy

Geplaatst Deadline Locatie
27 nov 7 mei Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij samen met ons werken aan het beste onderwijs? Dan maken we graag kennis met je! Momenteel zoeken we versterking voor ons onderwijskundig team. Houd je van de veranderdynamiek die hoort bij het verzorgen van onderwijs dat inhoudelijk sterk is én aansluit bij de zorgprofessionals van de toekomst? Daag jezelf uit om verder te kijken dan wat je kent uit je eigen onderwijspraktijk en inspireer daarmee je collega’s!

Als teammanager bij de Radboudumc Health Academy stimuleer je een team in hun werk zodat ze optimaal kunnen functioneren, draag je bij aan beleidsontwikkeling én zo de zorgprofessionals van de toekomst. Je bent verantwoordelijk voor de hiërarchische aansturing van de onderwijskundige adviseurs in het team Leerexpertise. De RHA kent een matrixstructuur. Naast de hiërarchische aansturing in de teams binnen de RHA, komt inhoudelijke sturing vanuit verschillende werkterreinen en opleidingen.

Het team waar je leiding aan geeft maakt deel uit van de unit Leren en Ontwikkelen. Leren en ontwikkelen is verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling- en uitvoering, toetsing en deelnemersbegeleiding bij zowel academische en zorgopleidingen, initieel en vervolg.

Je werkzaamheden zijn zowel coördinerend, adviserend als ondersteunend van aard. Je belangrijkste uitdaging is om het team optimaal te laten functioneren, uit te dagen en scherp te houden, zodat zij een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan ons onderwijs. Daarbij breng je balans in wat kan en wat nodig is, zowel inhoudelijk als bedrijfsmatig.

Om nóg beter sturing te kunnen geven aan de diverse werkzaamheden en beschikbare capaciteit zo goed mogelijk te verdelen over al onze ambities, gaan we in 2024 teamoverstijgend werken, ondere andere op het gebied van procesoptimalisatie en project control.

Als leidinggevende ben je betrokken bij de beleidsontwikkeling en uitvoering binnen jouw team en de RHA als geheel. Samen met je collega leidinggevenden geef je leiding aan de ontwikkeling en uitvoering van de verschillende opleidingen die de RHA aanbiedt. Je informeert en adviseert de manager RHA over relevante ontwikkelingen in je team en doet voorstellen ter verbetering van de werkzaamheden en -processen.

Kortom: een brede en verantwoordelijke functie, waarin je concreet het verschil maakt voor je team en voor de kwaliteit van de opleiding en ontwikkeling van zorgprofessionals (van de toekomst)!

Taken en verantwoordelijkheden
  • Planning en verdeling van de werkzaamheden.
  • Afstemmen over de werkaanpak en uitvoering van het werk.
  • Voortgang, kwaliteit en efficiency van de werkzaamheden bewaken.
  • Vertalen van de kernopdracht van de RHA naar je team, vooral op het gebied van interprofessioneel leren en innoveren van onderwijs.
  • Positioneren van je team binnen en buiten de RHA.
  • Werkoverleg houden.
  • Verantwoordelijk voor de uitvoering van het HR-beleid voor je teams en de continue ontwikkeling.
  • Regelmatig overleggen met collega leidinggevenden over de ontwikkelingen in jouw team en de impact van deze ontwikkelingen op andere teams en vice versa.
  • Contactpersoon voor diverse externe gesprekspartners.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze nieuwe collega heeft een scherpe visie en is in staat om deze te vertalen naar concrete richtlijnen voor de operationele processen van de opleidingen en werkterreinen. Innovatie, verbinding en bedrijfsmatig denken zijn hierbij essentieel. In deze rol zul je te maken krijgen met tegenstrijdige belangen en complexe organisatiedynamiek. Het is dan ook belangrijk dat je je hierin staande weet te houden en oplossingsgericht te werk gaat, waarbij je prioriteiten stelt en keuzes durft te maken.

Je bent als leidinggevende verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van een divers team binnen onze organisatie. Je herkent groepspatronen en weet effectief te interveniëren wanneer dat nodig is. Je bent een open en toegankelijke leidinggevende die goed kan communiceren en die gericht is op het delen van kennis en het bevorderen van persoonlijk leiderschap binnen je teams. Hierdoor creëer je een cultuur van draagvlak, verbondenheid en eigen regie zowel binnen je teams als binnen het Radboudumc.

Je denkt in mogelijkheden en hebt een sterke samenwerkingsgerichte aanpak. Organisatiesensitiviteit en systemisch denken zijn voor jou vanzelfsprekend. Je bent proactief en weet mensen te verbinden om gezamenlijke doelen te bereiken.

Je hebt plezier in je werk en dat straal je uit. Je bent toegankelijk en gemakkelijk benaderbaar en in voor een grapje op zijn tijd!

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • Afgeronde hbo of wo opleiding met een onderwijskundig profiel, waarmee je een echte sparringpartner en ambassadeur kunt zijn voor onze adviseurs
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring, bij voorkeur aan hoogopgeleide professionals.
  • Aantoonbare ervaring met veranderingen en het op een overtuigende wijze meenemen van een team en andere betrokkenen in deze veranderingen én hiervoor ruimte geven.
  • Aantoonbare ervaring met projectmatig werken en procesoptimalisatie.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Affiniteit met zorg en onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een brutomaandsalaris tussen de € 4.498 en € 6.156 (schaal 11 bij fulltime). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en 47% tot 72% onregelmatigheidstoelage.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen. Ook inspirerend: via digitale learning spaces wissel je met collega’s kennis uit.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Zo hebben we eigen sportvoorzieningen én een healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan. En maak je een ingrijpende gebeurtenis mee? Dan staan ons bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach voor je klaar.
  • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen (van ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’), activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar (23 dagen) op basis van een 36-urige werkweek.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Een goede collectieve pensioenregeling, met een vergoeding van 70% van je pensioenpremie.
  • Korting op je zorgverzekering én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten of een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Radboudumc Health Academy: hét centrum voor onderwijs, opleiden en ontwikkelen voor de leven lang lerende health professional. De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: artsen, verpleegkundigen, paramedici en onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

  • Onderwijs; Management
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €4498—€6156 per maand
  • HBO
  • 189180-P1375801-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you