C#.Net ontwikkelaar VU.nl

C#.Net ontwikkelaar VU.nl

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 31 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mrt 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wil jij iedere dag werken aan zowel de doorontwikkeling als de interne verbeteringen van VU.nl? Solliciteer dan direct op deze vacature bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Je krijgt een plekje binnen het Application Services team, bestaande uit 4 scrumteams.
Het team waarin je terecht komt, heet Area51. Hier wordt dagelijks hard gewerkt aan het publieke deel 'de voorkant’ van VU.nl. Met elkaar zorg je dat nieuwe features in productie gaan en bestaande code zo goed mogelijk wordt beheert. Je werkt in een twee wekelijkse sprint en bent actief betrokken bij alle nieuwe releases.

Als talentvolle fullstacker ben jij met jouw directe collega's verantwoordelijk voor de doorontwikkeling en het onderhoud van VU.nl. Binnen dit team krijg je de kans om nieuwe technieken uit te proberen en toe te passen om op deze wijze jouw kennis steeds meer uit te bereiden.

Om te kunnen garanderen dat jouw code aan alle wensen en eisen van onze stakeholders voldoet, werk jij actief samen met een Scrummaster, Product Owner, UX Designer, functioneel beheerder, tester en uiteraard meerdere collega developers.


Jouw taken
  • je neemt actief deel aan alle scrumevents en bouwt samen met jouw collega developers aan zowel back-end als front-end oplossingen op VU.nl
  • jij houdt je bezig met het refactoren, updaten en verbeteren van de al bestaande code, maar ook met het toepassen van volledige nieuwe oplossingen
  • je schrijft generieke en bovenal herbruikbare code en zorgt ervoor dat jouw code zo schoon mogelijk is en blijft
  • nee zeggen is onderdeel van jouw rol, dit komt ten goede van onze hele organisatie

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

Jij bent een programmeur in hart en nieren.
  • je leest en schrijft Nederlands, bent resultaatgericht, sociaal en in staat om in een zelfsturend team te werken
  • je communiceert makkelijk met alle onderdelen van de organisatie, je bent dienstverlenend en geeft gevraagd en ongevraagd advies
  • je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding of ten minste 2 jaar ervaring met het creeeren van webapplicaties volgens de best practices
  • je beschikt over kennis van: C#, ASP.NET Core MVC & API en .NET7

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij de VU draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 3.377,00 (Schaal 9) en maximaal € 5.090,00 (Schaal 10) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Ontwikkelaar ICT 3. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • Een functie voor minstens 0,8 fte. Je arbeidsovereenkomst duurt in eerste instantie 1 jaar. Daarna is er uitzicht op een vast contract.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • hybride werken maakt een goede werk/privébalans mogelijk
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Welkom bij de dienst Informatietechnologie
Als dienst Informatietechnologie (IT) zorgen we ervoor dat onderzoekers, medewerkers en studenten probleemloos kunnen werken en studeren. We faciliteren onderwijs en onderzoek met IT-middelen, adviseren over IT-producten en -diensten en houden het applicatielandschap up-to-date. Zo zorgen we ervoor dat de IT-voorzieningen van de universiteit 24/7 beschikbaar zijn.

Tegelijkertijd ligt onze focus bij de digitale toekomst: van de slimme campus tot cybersecurity, van open science tot artificial intelligence. Met faculteiten en diensten kijken we voortdurend vooruit: hoe kunnen we nú al klaar zijn voor de vragen van morgen? Samen vinden we nieuwe manieren om de VU-ambities op het gebied van onderwijs, onderzoek en valorisatie nóg beter te ondersteunen.

Kom je werken bij IT? Dan werk je in een complex, vaak hectisch en uitdagend speelveld, met aandacht voor zowel ontwikkeling als beheer. Bij ons krijg je alle ruimte om initiatief te tonen en verantwoordelijkheid te nemen. We vinden het belangrijk om van elkaar te leren, altijd met de focus op resultaat. Bij IT werk je samen met ruim 200 collega’s, verdeeld over 4 afdelingen.

Vrije Universiteit Amsterdam
De Vrije Universiteit Amsterdam staat voor waardengedreven onderwijs en onderzoek. Wij zijn vrije denkers met kennis van zaken en een open houding – a broader mind. Met een ondernemende aanpak en aandacht voor diversiteit, zingeving en medemenselijkheid werken wij aan duurzame oplossingen met maatschappelijke impact. Door onze krachten te bundelen, over de grenzen van vakgebieden heen, werken we aan een betere wereld voor mens en planeet. Samen creëren we een veilig en respectvol werk- en studieklimaat, en een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek. Lees meer over onze gedragscodes.

We zijn gevestigd op één fysieke campus, in het hart van de Amsterdamse Zuidas, met een uitstekende ligging en bereikbaarheid. Aan de VU werken ruim 5.500 medewerkers en volgen ruim 30.000 studenten wetenschappelijk onderwijs.

Diversiteit
Diversiteit is een speerpunt van de VU. De VU wil toegankelijk en ontvankelijk zijn voor diversiteit in vakgebieden, culturen, ideeën, nationaliteiten, overtuigingen, voorkeuren en levensbeschouwingen. Vanuit vertrouwen, respect en interesse leiden verschillen hier tot nieuwe inzichten en innovatie, tot scherpte en helderheid, tot excellentie en een ruimer begrip.

Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening.

We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van de VU-gemeenschap.

Specificaties

  • IT
  • Landbouw
  • €3377—€5090 per maand
  • HBO
  • 3575

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Van der Boechorststraat 1, 1081BT, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you