(Bio) chemisch research analist (HLO)

(Bio) chemisch research analist (HLO)

Geplaatst Deadline Locatie
29 feb 1 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij ervaring met laboratoriumonderzoek, en heb je interesse in de tandheelkunde? Solliciteer dan als (bio)chemisch onderzoeksanalist bij het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA)!

Functieomschrijving

  • Je biedt technische ondersteuning aan het onderzoek op het gebied van de (bio)chemische interacties tussen micro-organismen en het tandweefsel;
  • je draagt bij aan de ontwikkeling van nieuwe (analyse) technieken;
  • je voert zelfstandig onderzoeksprojecten uit;
  • je bent (mede)verantwoordelijk voor de operationele activiteiten in het laboratorium;
  • je draagt bij aan wetenschappelijke onderzoeksprojecten, de rapportage en publicaties van dit wetenschappelijk onderzoek.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde HLO opleiding Biologie en medisch laboratoriumonderzoek, Life Sciences of een vergelijkbare opleiding;
  • je kan zelfstandig een onderzoekstaak uitvoeren;
  • je hebt ervaring met biochemische en microbiologische technieken;
  • Je hebt een sterke affiniteit met analytisch chemische technieken;
  • je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan;
  • je werkhouding is samenwerkingsgericht;
  • je staat open voor nieuwe ontwikkelingen.

Als universiteit streven we naar gelijke kansen voor iedereen, in het besef dat diversiteit vele vormen kent. Wij geloven dat diversiteit in al haar complexiteit van onschatbare waarde is voor de kwaliteit van ons onderwijs, onderzoek en onze dienstverlening. We zijn altijd op zoek naar talent met diverse achtergronden en ervaringen. Dat betekent ook dat we ons inzetten voor het creëren van een inclusieve gemeenschap, zodat we diversiteit als meerwaarde kunnen benutten.

We beseffen dat elk individu een unieke set aan vaardigheden, expertise en denkwijze met zich meebrengt. We nodigen dan ook graag iedereen uit die zich herkent in het profiel om te solliciteren, zelfs als je niet aan alle eisen voldoet.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie voor 32 tot 38 uur per week (0,8 - 1,0 fte.) bij een maatschappelijk betrokken academische organisatie. Bij ACTA draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • een salaris van minimaal € 3.072,00 (Schaal 8) en maximaal € 4.103,00 (Schaal 8) bruto per maand, bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Onderwijs-/Onderzoeksmedewerker 3. Het precieze salaris hangt af van je opleiding en ervaring.
  • een arbeidsovereenkomst die in eerste instantie 1 jaar duurt en die bij goed functioneren verlengd zal worden met 2 of 3 jaar.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

Het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) verzorgt de opleiding van bachelor- en masterstudenten Tandheelkunde. Daarnaast worden Postgraduate studenten opgeleid binnen verschillende deelgebieden van de tandheelkunde en worden promovendi begeleid bij hun onderzoek.

De sectie Preventieve Tandheelkunde van het ACTA is op zoek naar een breed inzetbare, proactieve en enthousiaste onderzoeksanalist op HBO-niveau. De sectie zoekt een zelfstandig opererend (Bio)chemisch analist die een belangrijke rol gaat vervullen in de continuering van een bestaande onderzoekslijn waarin de nadruk zal liggen op de (bio)chemische interactie tussen micro-organismen en hun rol in de de- en remineralisatie van het tandweefsel. Hierbij zullen bestaande analysetechnieken worden uitgebreid met nieuwe onderzoeksmethoden.

Binnen de sectie Preventieve Tandheelkunde wordt onder andere onderzoek gedaan op het gebied van orale microbiologie en ecologie, gericht op behoud van mond gezondheid tijdens alle fases van het leven. Klinische studies op het gebied van innovatieve preventie en behandelstrategieën behoren ook tot het onderzoeksdomein van de sectie. Je verricht zelfstandig onderzoekstaken, ondersteunt de promovendi in het laboratorium en je begeleidt studenten bij practica. Je werkt in een team van analisten en zo’n 25 wetenschappers en promovendi.
Zie jij jezelf als professional een zelfstandige bijdrage leveren aan een academisch team? Wil je bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek en de opleiding van toekomstige tandartsen? Dan is deze vacature wat voor jou!

ACTA is het samenwerkingsverband tussen de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. Alles wat met tandheelkunde te maken heeft, vind je in 1 gebouw.

Welkom bij ACTA
Als ACTA zijn we trots op onze diverse groepen patiënten, medewerkers en studenten, en zien we diversiteit als een pluspunt.

Kom je bij ons werken? Dan help je mee de mondgezondheid van nu en in de toekomst voor iedereen te verbeteren, in Nederland en de rest van de wereld. Ook jij helpt mee het verschil te maken: of je nou samen met de patiënt zorgt voor een gezonde(re) mond, vernieuwend onderzoek doet, samen met onze studenten het onderwijs maakt, of je collega’s ondersteunt in het bereiken van deze doelen.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Landbouw
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 3822

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1081LA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you