Junior organisator trainingen en workshops

Junior organisator trainingen en workshops

Geplaatst Deadline Locatie
12 mrt 7 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen zoekt een

Junior organisator trainingen en workshops (0.6-0.8 fte)
Vacaturenummer: 146747

Functieomschrijving

Beschrijving van activiteiten
Wil jij onze Science studenten helpen het maximale uit hun studie te halen door hun vaardigheidsontwikkeling te stimuleren en hun inzicht in de arbeidsmarkt te vergroten? In deze functie ga jij samen met het Science Skills & Career Team van de Universiteit Leiden diverse skills-trainingen, -workshops en -inspiratiesessies organiseren, promoten en (mede)-ontwikkelen. Sta jij te popelen om jouw coördinatie-, projectmanagement- en communicatie- en didactische vaardigheden in te zetten en verder te ontwikkelen? Dan is het Leiden University Science Skills & Career dan is het Leiden University Science Skills & Career Team op zoek naar jou!

Met jouw proactieve houding zorg jij voor zichtbaarheid van ons Science Skills & Career aanbod voor zowel onze studenten als docenten. Je promoot onze trainingen en workshops onder een breed scala aan studenten, je nodigt docenten uit voor onze inspiratiesessies en helpt actief mee om ons aanbod te vergroten. Je kunt je creativiteit hierbij optimaal benutten en denkt actief na over goede didactiek, communicatie en promotie. Daarnaast ben je sterk in organisatie en administratie en zet jij je in voor het verbreden van ons aanbod en het stroomlijnen van processen.

Als lid van het Science Skills & Career Team krijg je de ruimte voor je eigen ontwikkeling: je wordt getraind in het zelfstandig ontwikkelen en coördineren van workshops die in diverse behoeftes van docenten en studenten voorzien. Zo kun je bijvoorbeeld een onderdeel van een workshop zelf verzorgen om van dichtbij te zien hoe je studenten effectief kunt stimuleren om zich voor te bereiden op hun toekomstige arbeidsmarkt. Op deze manier krijg je de kans om jouw communicatieve en didactische vaardigheden op een laagdrempelige manier te ontwikkelen, in te zetten en/of te versterken. Dit doe je zowel in het Nederlands als in het Engels, een hoog niveau van beide talen is daarom een vereiste.

Gedurende ons tweejarig project werk je aan het opzetten van een organisatiestructuur voor het aanbieden van diverse trainingen, workshops, inspiratiesessies voor studenten en docenten,
promotie van ons aanbod onder studenten en docenten, mede-ontwikkeling van nieuw aanbod gericht op vaardighedenontwikkeling en arbeidsmarktvoorbereiding.

Aan het einde van je aanstelling draag jij je kennis en de ontwikkelde materialen over aan het Science Skills & Career team.

Lijkt dit je een leuke kans? Kijk dan of je aan het onderstaande profiel voldoet en solliciteer!

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Profiel
  • Je hebt < 2 jaar geleden je MSc afgerond met een focus op onderwijs/didactiek en hebt een affiniteit met de natuurwetenschappen;
  • Je bent vaardig in het schriftelijk en mondeling communiceren in het Nederlands en Engels;
  • Je bent een sterke communicator die niet terugdeinst voor het actief initiëren en onderhouden van (mail)contact met verschillende partijen;
  • Je bent bekwaam in het gebruik van communicatievormen en -middelen die passen bij de belevingswereld van studenten, zoals sociale media;
  • Je vindt het prettig om in teamverband te werken, maar kunt ook zelfstandig taken plannen en afronden;
  • Je bent in staat om overzicht te houden en haalt energie uit het organiseren.
  • Je vindt het belangrijk dat studenten gestimuleerd worden om hun vaardigheden te ontwikkelen en zich goed kunnen voorbereiden op de arbeidsmarkt.
  • Je vindt het leuk om je didactische kennis in te zetten voor de (her)-ontwikkeling van onderwijsmaterialen.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het begeleiden van studenten en vindt het leuk om zelf te presenteren.

Arbeidsvoorwaarden

Beschrijving organisatie
Het Science Skills & Career Team maakt onderdeel uit van de Science E-learning and Educational Development Support (SEEDS), een team van de afdeling Science Onderwijs-en Studentenzaken. Bij SEEDS kunnen docenten en onderwijsondersteunend personeel terecht voor hulp bij het gebruik van onderwijstools en onderwijskundig advies. Het Science Skills & Career Team ondersteunt docenten proactief bij het integreren van vaardighedenonderwijs en arbeidsmarktvoorbereiding in hun vakken. In het netwerk van ondersteunende diensten binnen en buiten de faculteit heerst een collegiale sfeer met een fijne balans van zelfstandigheid en gezelligheid.

De Faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen verzorgt onderwijs aan ruim 5.000 studenten in 8 bachelor- en 11 masteropleidingen. Samen met de 2300 collega’s bij de faculteit werk je in een boeiende, dynamische wetenschappelijke omgeving waarin hoge eisen worden gesteld aan zowel studenten als medewerkers. Het onderzoek binnen de Faculteit Wiskunde & Natuurwetenschappen varieert van wiskunde, informatica, sterrenkunde, natuurkunde, scheikunde en biofarmaceutische wetenschappen tot aan biologie en milieuwetenschappen en is belegd bij acht instituten. We zijn gesitueerd in het hart van het Bio Science Park, één van Europa’s grootste scienceparken, waar universiteit en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Zie voor meer informatie onze facultaire website: Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen.

Wij bieden
Op de arbeidsovereenkomst is de cao Nederlandse Universiteiten van toepassing. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid tot aan het einde van het project (medio 2026). De werkzaamheden zijn onderdeel van een tijdelijk project, waarvoor projectfinanciering beschikbaar is tot medio 2026. Het project eindigt om die reden medio 2026. Mocht de arbeidsovereenkomst na verloop van 1 jaar worden verlengd zal deze daarom in ieder geval medio 2026 van rechtswege eindigen. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3.226,- en maximaal € 4.036,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 10 trede 0 t/m maximaal 4).

De Universiteit Leiden kent goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een thuiswerkvergoeding, een eindejaarsuitkering (8,3%), een vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Afhankelijk van het type werkzaamheden kunnen er met de leidinggevende en het team afspraken worden gemaakt over thuiswerkdagen.

Diversiteit
Universiteit Leiden hecht groot belang aan diversiteit en verwelkomt daarom graag sollicitaties van mensen die nu in haar instelling ondervertegenwoordigd zijn. Onderzoek toont aan dat vrouwen en mensen uit minderheidsgroepen pas solliciteren op een functie als ze aan alle eisen voldoen. Mannen solliciteren als ze (slechts) 60% van de eisen kunnen waarmaken. Daarom willen we ook van je horen als je niet zeker weet of je 100% gekwalificeerd bent.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €3226—€5090 per maand
  • Universitair
  • 14647

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you