-Intern- Directeur Bedrijfsvoering Faculteit der Rechtsgeleerdheid

-Intern- Directeur Bedrijfsvoering Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Geplaatst Deadline Locatie
15 mrt 1 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Directeur Bedrijfsvoering bij Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Heb je affiniteit met (rechts)wetenschappelijk onderwijs en onderzoek en wil je graag bijdragen aan de strategische koers en toekomst van de Universiteit van Amsterdam? Dan is dit de kans om jouw vaardigheden te benutten en een verschil te maken als directeur Bedrijfsvoering bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid.

Houd jij van:
  • Een gevarieerde baan in een dynamische academische omgeving, waarin dagelijks verschillende complexe financiële, logistieke en personele vraagstukken spelen?
  • Het managen en aansturen van verschillende facultaire diensten?
  • Mensen en belangen verbinden?

Dan nodigen wij jou graag uit te solliciteren op deze vacature!

Wat ga je doen?
Als directeur Bedrijfsvoering ben je verantwoordelijk voor de integraliteit van de bedrijfsvoering binnen de faculteit. Je taken beslaan de (strategische) ontwikkeling en effectieve uitvoering van beleid op het domein van financiën, personeel & organisatie, huisvesting, onderwijslogistiek en ICT. Dit doe je in samenwerking met het management van de afdelingen en instituten.

In nauwe samenwerking met de decaan stuur je op het realiseren van de ambities uit het Facultair Strategisch Plan “Met Recht Verbonden” en het UvA lnstellingsplan “Inspiring Generations”. Je helpt de organisatie verder vooruit op het gebied van leiderschap, sociale veiligheid, erkennen en waarderen en verduurzaming.

Met je collega-directeuren bedrijfsvoering van de zes andere faculteiten en de directeuren van de universitaire bestuursstaf en diensten speel je een belangrijke rol in de bedrijfsvoering van de universiteit als geheel. Je onderhoudt nauw contact met andere faculteiten en bent actief betrokken bij faculteit overstijgende vraagstukken.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je hebt ruime bestuurlijke en leidinggevende ervaring in een complexe organisatie (bij voorkeur in het hoger onderwijs) en aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering. Je bent in staat om duidelijk positie in te nemen in een complexe bestuurlijke context. Je bent een verbinder, je bent in staat om draagvlak te creëren en kunt mensen meenemen in besluiten, ook in lastige situaties. Je hebt ruime ervaring in leidinggeven aan diverse teams. Met een coachende stijl van leidinggeven geef je anderen vertrouwen en verantwoordelijkheid; collega’s en medewerkers zien dat je hun expertise erkent.

Daarnaast heb je:
  • Een academische opleiding afgerond en aantoonbaar analytische vaardigheden;
  • Een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen, inclusief medezeggenschap en het vermogen goed te luisteren;
  • Een brede blik en het vermogen snel te schakelen tussen de hoofdlijnen van beleid en de vertaling naar sturing en beheer;
  • De bekwaamheid om effectief te communiceren, waarbij je anderen niet alleen informeert maar ook inspireert;
  • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 6.836 tot € 9.680 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Faculteit der Rechtsgeleerdheid

Betrokken, verantwoordelijk en met een open blik. Zo kijken we bij de Faculteit der Rechtsgeleerdheid naar de rol van het recht in een (internationale) samenleving die voortdurend verandert. Met ruim 5.000 studenten, ongeveer 600 medewerkers en een begroting van ongeveer 70 miljoen euro zijn we een van de grotere juridische faculteiten in Nederland. We leiden juristen op die het recht effectief weten in te zetten met als doel daadwerkelijk bij te dragen aan oplossingen voor de samenleving. Met vernieuwend en grensverleggend onderzoek spelen we in op maatschappelijke ontwikkelingen. Zo houden we altijd de verbinding met de samenleving.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden?

Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Management
  • Recht
  • max. 38 uur per week
  • €6836—€9680 per maand
  • Universitair
  • 12781

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Nieuwe Achtergracht 166, 1018WV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you