Projectmanager Duurzaamheid

Projectmanager Duurzaamheid

Geplaatst Deadline Locatie
15 mrt 8 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Radboud Universiteit draagt bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Duurzaamheid is een van de thema's binnen onze strategie 'A Significant Impact', en we geven duurzaamheid een prominente plek in onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Wil jij als projectmanager Duurzaamheid het duurzaamheidsteam versterken en sta je voor samen impact maken? Dan ben jij nodig!

De Radboud Universiteit ontwikkelt zich volop als het gaat over duurzaamheid. Dit thema integreren we binnen het onderwijs, het onderzoek en de bedrijfsvoering. We willen het team graag uitbreiden met een goede projectmanager. Het doel is om duurzaamheid nóg meer te integreren en zichtbaar te maken binnen de universiteit. Als projectmanager Duurzaamheid zet jij je daar vol voor in. Je krijgt er energie van om van plannen échte impact te maken!

Deze impact realiseren wij graag samen. Binnen de functie werk je nauw samen met de programmadirecteur Duurzaamheid en andere collega’s uit het duurzaamheidsteam, waaronder het Radboud Centre for Sustainability Challenges (RSCS). Je werkt dus dagelijks met collega’s die net zo enthousiast over duurzaamheid zijn als jij! Daarnaast zoek je ook de samenwerking op met de collega’s van de zeven faculteiten en de divisies van Radboud Services.

Op basis van ons duurzaamheidsbeleid en opgestelde jaarplannen worden de doelstellingen en projecten gerelateerd aan duurzaamheid bepaald. Als projectmanager focus jij je vooral op de verdere integratie van duurzaamheid in het onderwijs en de verduurzaming van de onderzoekspraktijk. Projecten binnen de bedrijfsvoering kunnen ook aan de orde komen en zorgen voor de nodige variatie binnen je werk. Aan jou dus de taak om op strategisch niveau gemaakte afspraken te brengen naar tactisch en operationeel niveau. Een belangrijk aspect waar jij je tevens op richt is het onderhouden van contact met de bijbehorende communicatieafdelingen. Doordat jij het lijntje kort houdt met betrokken collega’s buiten het duurzaamheidsteam zorg jij ervoor dat (facultaire) communicatiecollega’s onze ‘contentkalender duurzaamheid’ op de juiste manier communiceren binnen en buiten de organisatie.

Het is van belang dat je als projectmanager je kennis over duurzaamheid blijft ontwikkelen en een interessant netwerk creëert en onderhoudt. Wij waarderen het als je op eigen initiatief relevante ideeën en ontwikkelingen deelt met de programmadirecteur Duurzaamheid en andere collega’s. Deze functie biedt de mogelijkheid om binnen de kaders veranderingen op het gebied van duurzaamheid door te voeren binnen de universiteit.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding en bezit relevante kennis over duurzaamheid, bij voorkeur in relatie tot hoger onderwijs. Je volgt volop trends en ontwikkelingen op dit gebied.
  • Je bent sociaal, communicatief en een verbinder: je weet de juiste interne en externe stakeholders bij het duurzaamheidsprogramma te betrekken.
  • Je rapporteert over de voortgang van duurzaamheidsprojecten, onder andere aan de programmadirecteur Duurzaamheid. Je bent proactief en goed in zelfstandig werken, waarbij je de lijntjes kort houdt met zowel collega’s binnen het duurzaamheidsteam als betrokken collega’s bij de faculteiten.
  • Je bent goed in projectmanagement: je bezit hiervoor de juiste kennis en vaardigheden en bewaakt op alle momenten het overzicht.
  • Je bent resultaatgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 11 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

De Radboud Universiteit draagt vanuit de strategie bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Deze missie is uitgewerkt in een duurzaamheidsbeleid voor de komende jaren waarin we bepaald hebben hoe we impact maken vanuit ons onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Deze ontwikkeling wordt aangejaagd en ondersteund door het Programma Radboud Duurzaam waar naast de programmadirecteur en een projectmanager, ook het Radboud Green Office en het Radboud Centre for Sustainability Challenges (RCSC) bij horen. Samen vormen zij het ‘duurzaamheidsteam’. Vanuit dit team wordt nauw samengewerkt met collega’s in de verschillende faculteiten en ondersteunende divisies om de gestelde duurzaamheidsdoelen te verwezenlijken binnen onderzoek, onderwijs en bedrijfsvoering en tegelijkertijd het lerend vermogen van de organisatie op dit vlak te vergroten.

Daarnaast is het team verantwoordelijk voor enkele Radboud-brede taken, zoals advisering van het College van Bestuur, impactmeting en duurzaamheidsrapportage, interne en externe afstemming met stakeholders, expertiseontwikkeling en kennisvergaring, community building, interne en externe communicatie over duurzaamheid, vertegenwoordiging in diverse overleggremia.

Specificaties

  • Management
  • HBO
  • 69.008.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you