Projectassistent Onderwijs voor Professionals

Projectassistent Onderwijs voor Professionals

Geplaatst Deadline Locatie
27 mrt 14 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Houd je van organiseren, plannen, structureren en improviseren? Werk je graag samen met anderen en ben je klantgericht? Dan is deze functie iets voor jou!

Functieomschrijving

Als projectassistent ondersteun je docenten bij het ontwikkelen, organiseren en uitvoeren van onderwijs voor professionals. Dat zijn bijvoorbeeld korte cursussen van één of meerdere dagen, op maat gemaakte incompany-programma’s en tweejarige masters. Je werkt voor de faculteiten Geesteswetenschappen en Recht Economie & Bestuurswetenschap (REBO) en de onderwerpen van het onderwijsaanbod hebben dan ook te maken met gerelateerde thema's.

Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van het team Onderwijs voor Professionals (OvP) Binnenstad dat bestaat uit een directeur, teamleider, zeven projectassistenten en twee marketeers. We werken veel samen en zijn gemiddeld 2-3 dagen per week op kantoor in het centrum van Utrecht, waarvan dinsdag onze teamdag is. We zijn een relatief jong team, waarin volop wordt gepionierd en geëxperimenteerd. Als projectassistent heb je veel interactie met de (potentiële) deelnemers van de programma’s, de programmaleiders (docenten) van de OvP-trajecten en de marketeers.

Het takenpakket bestaat uit het volgende:
  • Je werkt het programma en de benodigde ondersteuning uit op basis van de input van de docent.
  • Je maakt een begroting op basis van de personele inzet en de benodigde materiele kosten en hiermee bereken je de kostprijs van een opleiding.
  • Je zet de projectorganisatie op, maakt een planning en stemt af met de docent en marketeer.
  • Je bent verantwoordelijk voor de digitale leeromgeving, inschrijvingen, betalingen, communicatie met de cursisten en het beschikbaar stellen van cursusmateriaal.
  • Je zorgt voor de zaal- en cateringreserveringen, algemene secretariële werkzaamheden zoals afspraken plannen, bestellen van materiaal en je stemt af met collega’s van facilitaire zaken, financiën en eventuele andere betrokken afdelingen.
  • Je bent vraagbaak en ‘persoon om op terug te vallen’ voor de docenten en waar nodig ben je on-site host tijdens de bijeenkomsten van de programma’s
  • Je vervangt je collega’s bij drukte, vakantie of ziekte
  • Waar nodig ben je op locatie host tijdens de bijeenkomsten van de programma’s.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste, proactieve collega met een hart voor service. Je houdt van samenwerken, organiseren en je vindt het leuk om programma’s tot in de puntjes te verzorgen. Je ziet het als een uitdaging om problemen op te lossen, houdt van aanpakken en weet op hectische momenten het hoofd koel te houden. Je hebt gevoel voor verhoudingen in onze complexe organisatie. Je vindt dynamiek leuk en ook om nieuwe dingen op te pakken, uit te zoeken en structuur aan te brengen.

We zoeken een collega:
  • die affiniteit heeft met onderwijs voor professionals;
  • die gewend is om projectmatig te werken;
  • die meedenkt over en meewerkt aan procesverbetering;
  • die bij voorkeur ervaring heeft in de commerciële en/of dienstverlenende sector.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:
  • een functie voor een jaar waarbij we tijdig bekijken of verlenging of een vast dienstverband mogelijk zijn;
  • een werkweek van 24 tot 32 uur met een bruto maandsalaris van minimaal € 3.072,- tot maximaal € 4.103,- bij een fulltime dienstverband (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen externe link zijn ongeveer 1.100 medewerkers en 7.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega's en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad externe link van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest externe link, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

De faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie is een unieke combinatie van 3 departementen: Rechtsgeleerdheid, Economie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap. Deze 3 vakgebieden verzorgen afzonderlijk én gezamenlijk onderwijs en onderzoek. Door dit multidisciplinaire aanbod is de faculteit een onderscheidende partner voor kennisoverdracht op hoog niveau. Beide faculteiten bevinden zich in het historische centrum van Utrecht.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
  • Economie; Recht
  • 24—32 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • HBO
  • 3756

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Janskerkhof 3, 3512BK, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you