Contentspecialist

Contentspecialist

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 14 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In verband met zwangerschapsverlof zoeken wij een communicatieprofessional met een voorliefde voor contentcreatie. Word je enthousiast van thema's als AI, onderwijs en innovatie en schrijf jij met plezier nieuws en social media berichten? Dan maak jij de relevantie en impact van NOLAI zichtbaar voor een breed (onderwijs)publiek en ben jij degene naar wie wij op zoek zijn!

Samen met de strategisch communicatieadviseur van het Nationaal OnderwijsLab AI (NOLAI) geef jij smoel aan NOLAI. Je maakt zelfstandig passende content die weet te raken. In gesprek met leraren, projectleiders en onderzoekers weet je gemakkelijk het juiste haakje te vinden en te vertalen naar bijvoorbeeld een nieuwsbericht, social media, video of podcast? De content verspreid je op gezette tijden via de online kanalen van NOLAI. Ook organiseer en publiceer je vertalingen naar het Engels in samenwerking met een studentassistent. Waar nodig ondersteun je de communicatieadviseur bij de organisatie van events en middelen.

Wil jij bijdragen aan de zichtbaarheid, herkenbaarheid en uiteindelijk impact van NOLAI? We maken graag kennis met je! Op de 18e verdieping van het Erasmusgebouw in Nijmegen ben je van harte welkom.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt minimaal over een afgeronde hbo-opleiding in communicatie.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als contentspecialist of communicatiemedewerker.
  • Je bent in staat om zeer inhoudelijke project- en onderzoeksresultaten te vertalen naar content voor onderwijsprofessionals in het basis- en voortgezet onderwijs.
  • Je hebt talent voor het maken van rake content, in taal en beeld, passend bij het kanaal en de doelgroep.
  • Je hebt affiniteit met sociale media en interesse in online trends en ontwikkelingen.
  • Je bent organisatorisch en sociaal sterk, neemt graag initiatief, bent vindingrijk en bent je bewust van het belang van een goede zichtbaarheid binnen en buiten de Radboud Universiteit.
  • Je beschikt zowel mondeling als schriftelijk over een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 5,5 maanden.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot uiterlijk 15 november 2024.
  • Je salaris binnen salarisschaal 8 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

NOLAI is een breed consortium van scholen, wetenschapsinstanties en het bedrijfsleven dat de komende tien jaar werkt aan de ontwikkeling van intelligente technologie om de kwaliteit van basis- en voortgezet onderwijs in Nederland te verbeteren. Door middel van co-creatie projecten van wetenschappers, scholen en bedrijven samen werkt NOLAI aan de intelligente onderwijsinnovaties van morgen! Daarbij maakt NOLAI de gevolgen van AI-technologie in het onderwijs inzichtelijk.

De communicatieprofessionals van NOLAI worden aangesteld binnen de afdeling Communicatie & Marketing van de Faculteit der Sociale Wetenschappen. Zo zorgen we voor de nodige verbinding en ruggespraak. In de dagelijkse praktijk word je aangestuurd door de communicatieadviseur van NOLAI. Samen met de communicatiespecialist vormen jullie het communicatieteam van NOLAI en zijn jullie aanspreekpunt voor haar ca 40 medewerkers. Lees meer op www.ru.nl/nolai.

Specificaties

  • Marketing en communicatie
  • max. 38 uur per week
  • HBO
  • 24.026.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you