Secretaris/Manager TU Delft Reactor Institute

Secretaris/Manager TU Delft Reactor Institute

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 17 apr Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als secretaris/manager van het TU Delft Reactor Instituut werk je in een dynamische, internationale onderzoeks- en onderwijsomgeving gecombineerd met een grootschalige nucleaire infrastructuur. Het instituut kent een tweeledige organisatiestructuur, waarbij de afdelingsvoorzitter optreedt als hoofd van de wetenschappelijke afdeling en de directeur RID verantwoordelijk is voor de HOR (Hoger Onderwijs Reactor), andere straling gebonden infrastructuur en het stralingsbeschermingsonderwijs.

Als secretaris/manager ben je de rechterhand van de afdelingsvoorzitter en van de directeur, lid van het management team en het dagelijks bestuur en aanspreekpunt voor beheerszaken. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je bent primair verantwoordelijk voor de organisatie en coördinatie van de bedrijfsvoering. Je werkt hiertoe samen met collega’s van HR, financiën, communicatie, ICT, huisvesting en veiligheid. Ook draag je zorg voor de interne communicatie en coördinatie van besluitvormingsprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische en inhoudelijke voorbereiding van diverse vergaderingen zoals het managementteam, dagelijks bestuur en de faculty meeting; en coördineert de uitvoering van acties die daaruit voortkomen. Je geeft als secretaris/manager sturing aan het secretariaat en het projectbureau. Je zorgt voor de beschikbaarheid van managementinformatie. Waar nodig treed je op als vertegenwoordiger van de afdeling in verschillende gremia en projecten binnen de faculteit en universiteit. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

We zijn op zoek naar

  • een analytische, initiatiefrijke en pragmatische aanpakker met een goed conceptueel vermogen en een planmatige en georganiseerde werkwijze;
  • met een academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een onderzoeks- en onderwijsomgeving;
  • je bent goed in staat rekening te houden met meningen en gevoeligheden in de organisatie en kunt daar op soepele wijze mee omgaan;
  • je bent sociaal vaardig, toegankelijk en samenwerkingsgericht;
  • je kunt goed schakelen tussen verschillende niveaus, dwarsverbanden leggen en mensen met elkaar verbinden;
  • je bent goed communicatief en schriftelijk vaardig, zowel in het Nederlands als in het Engels;
  • ervaring met leidinggeven en affiniteit met het vakgebied van de afdeling is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 12 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van € 5.247,00 en een maximum van € 6.737,00 bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Het dienstverband is 1 jaar met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32 - 38 uur per week.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Met meer dan 1.100 medewerkers, waaronder 150 baanbrekende hoofdonderzoekers (principal investigators), en ongeveer 3.600 gepassioneerde studenten is de faculteit Technische Natuurwetenschappen een inspirerend wetenschappelijk ecosysteem. Onze faculteit richt zich op sleuteltechnologieën, zoals quantum- en nanotechnologie, fotonica, biotechnologie, synthetische biologie en materialen voor energieopslag en -conversie, en biedt oplossingen voor belangrijke problemen van de 21e eeuw. Daarvoor leiden we studenten op in brede bachelor- en specialistische masteropleidingen met een sterke onderzoekscomponent. Onze wetenschappers verrichten baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van Life and Health Science & Technology, Nanoscience, Chemical Engineering, Radiation Science & Technology en Engineering Physics. We leiden ook de volgende generatie middelbare school docenten op.

Klik hier om naar de website van faculteit Technische Natuurwetenschappen te gaan.

TU Delft Reactor Instituut Delft

De wetenschappelijke afdeling Radiation Science & Technology (RST) en het Reactor Instituut Delft (RID) vormen tezamen het TU Delft Reactor Instituut, onderdeel van de faculteit Technische Natuurwetenschappen (www.rid.tudelft.nl). 

De afdeling RST heeft unieke expertise in het gebruik van ioniserende straling zoals positronen en neutronen voor onderzoek en onderwijs. Het onderzoek richt zich op materiaalkunde met de nadruk op energieomzetting en -opslag, gezondheidstechnologie voor beeldvorming en diagnostiek, radionuclidetherapie en protonentherapie, en innovatieve en duurzame kernenergie.

Het RID is het Nederlandse kenniscentrum voor aan straling gerelateerd onderzoek en onderwijs. Het beheert de Hogere Onderwijs Reactor, een nucleaire onderzoeksreactor (2.3 MW) uitgerust met geavanceerde beam-line instrumenten en bestralingsfaciliteiten.

Het TU Delft Reactor Instituut verzorgt onderwijs aan BSc- en MSc-studenten op het gebied van natuurkunde, scheikunde en biomedische wetenschappen, en aan professionals. Binnen het TU Delft Reactor Instituut zijn zo’n 200 personen werkzaam.

 

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—38 uur per week
  • €5247—€6737 per maand
  • Universitair
  • TUD05192

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you