Researchcoördinator PERSuaDER trial

Researchcoördinator PERSuaDER trial

Geplaatst Deadline Locatie
28 mrt 18 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In nauwe samenwerking met het Radboudumc Center for Infectious Diseases (RCI) en de afdeling Thoraxchirurgie van de Universiteit van Leuven wordt een klinische studie uitgevoerd naar de preventie van infectieuze complicaties na een slokdarmresectie. In dit onderzoek wordt het effect van perioperatieve Selectieve Darm Decontaminatie (SDD) op postoperatieve infectieuze complicaties bij patiënten die een slokdamresectie ondergaan wegens kanker onderzocht. Ben jij onze nieuwe researchcoördinator?

Het betreft een internationale multicenter geneesmiddelen studie in Nederland en België, waarvan het Radboudumc de sponsor is. Je zult in teamverband zorgdragen voor de uitvoer en coördinatie van de door BeNeFit gesubsidieerde PERSuaDER trial: PERi-operative Selective Decontamination of the Digestive tract to prevent severe infectious complications after Esophagectomy: a Randomized multicenter, bi-national, clinical trial in patients with primary resectable esophageal carcinoma.

De studie is recent door het CTIS proces gegaan en goedgekeurd. Dat betekent dat we ons in een fase van initiëren en opstarten van deelnemende centra bevinden. Hierbij zul je veel samenwerken met diverse deelnemende ziekenhuizen in nauwe samenwerking met het studieteam. De werkplek is op de afdeling heelkunde onder dagelijkse leiding van dr. Marjan de Vries.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Onze nieuwe collega heeft een afgeronde opleiding tot researchverpleegkunde, clinical research coördinator of heeft aantoonbare ervaring in klinisch onderzoek.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • Je hebt ervaring met het uitvoeren van klinisch onderzoek, in bijzonder binnen de chirurgie of geneesmiddelenonderzoek(pré).
  • Je bent een goede organisator, die in grote mate zelfstandig kan werken in een dynamische omgeving.
  • Je kan nauwkeurig en gestructureerd aan meerdere taken tegelijk werken.
  • Je hebt een stressbestendige en flexibele werkhouding.
  • Je bent oplossings- en resultaatgericht.

Voldoe je misschien niet helemaal aan bovenstaand profiel, maar ben je toch nieuwsgierig? Neem dan laagdrempelig contact op met Marjan de Vries.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

Het is mogelijk om in overleg delen van de week thuis te werken. Bij het Radboudumc bouw je aan de toekomst. We gaan voor de beste zorg, onderwijs en onderzoek. Dat maken we waar omdat je je bij ons ontwikkelt, kansen pakt en ruimte voelt om op te staan. Als werkgever vinden we het belangrijk dat medewerkers binnen alle levensfasen vitaal en met plezier aan het werk zijn. Dit in een gezonde en veilige omgeving. Onze arbeidsvoorwaarden mogen er ook zijn. Zo kun je rekenen op:
  • Een bruto maandsalaris tussen € 3.202 en € 4.259 (schaal 8) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Ook krijg je 8% vakantiegeld, 8,3% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing op de functie, een onregelmatigheidstoelage van 47% tot 72%.
  • Volop kansen om je te ontwikkelen. Zo kun je via onze online leeromgeving uiteenlopende cursussen volgen.
  • Veel aandacht voor je welzijn en vitaliteit. Denk bij voorbeeld aan:
    • 40% korting op een sportabonnement van het Radboud Sportcentrum.
    • healthy professionals-programma waarin je leert om goed met je energie om te gaan.
    • bedrijfsopvangteam en een persoonlijke coach als je een ingrijpende gebeurtenis meemaakt
    • financieel gunstig minder werken via een generatieregeling als je de AOW-leeftijd nadert.
    • Ondersteuning in een goede werk-privébalans in alle fasen van je leven. Denk aan advies en trainingen over ‘Millennialdilemma’s’ tot ‘Je loopbaan na je 57ste’). Activiteiten bij ons eigen centrum voor mindfulness én mantelzorgspreekuren voor als je vragen hebt over het combineren van je werk en zorgtaken thuis.
  • 168 vakantie-uren per jaar op basis van een 36-urige werkweek. Wil je meer vakantie? Je kunt extra vakantie-uren kopen met je eindejaarsuitkering.
  • 26 weken ouderschapsverlof, waarvan 9 weken betaald.
  • Pensioenopbouw bij het ABP Pensioenfonds. Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie.
  • Korting op de aanvullende pakketten van twee collectieve zorgverzekeringen én op tien andere verzekeringen; van woonhuis- tot rechtsbijstandsverzekering.
  • Een tegemoetkoming in je reiskosten via ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden en een thuiswerkvergoeding van € 2,- per dag.

Werkgever

Radboudumc

Je wordt primair aangesteld bij de afdeling Heelkunde. Op de afdeling Heelkunde werken diverse promovendi, senior onderzoekers en een klein team research support medewerkers samen aan vooral investigator initiated onderzoek. De PERSUADER onderzoeksgroep bestaat uit dr Bastiaan Klarenbeek, dr Marjan de Vries, drs Justin Grootenhuis (Heelkunde), prof. dr. Heiman Wertheim, dr. Jeroen Schouten (Radboudumc Centrum voor Infectieziekten) en de onderzoeksgroep van de thoracale chirurgie in het Academisch ziekenhuis Leuven (dr. Hans van Veer). Je zult nauw samenwerken met de promovendus op dit project en samen de studieactiviteiten coördineren.

Het Radboudumc
Onze missie is: to have a significant impact on health and healthcare. We willen vooroplopen bij de ontwikkeling van duurzame zorg: zorg die mens en milieu zo gezond mogelijk houdt, zinnig en betaalbaar is, en liever voorkomt dan geneest. Zorg die er ook nog is voor de kinderen van onze kinderen. Dat doen we in alle drie onze kerntaken: zorg, onderwijs en onderzoek. We werken innovatief, persoonsgericht en samen met anderen in netwerken.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management
  • Gezondheid
  • 16—28 uur per week
  • €3202—€4259 per maand
  • HBO
  • 191967-P1479646-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you