Managementassistent HR

Managementassistent HR

Geplaatst Deadline Locatie
9 apr 21 apr Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Radboud Universiteit werkt aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Wil jij als managementassistent bijdragen aan een plezierige werkomgeving voor wetenschappers, docenten en professional services? Weet jij als geen ander het HR-team optimaal te ondersteunen, in de organisatie van de werkzaamheden en bij HR-inhoudelijke piekwerkzaamheden? Regel jij alles rondom het agendabeheer en secretariële ondersteuning tot in de puntjes? Dan ben jij nodig!

Als managementassistent HR binnen de Faculteit der Letteren ben je de expert in het coördineren, organiseren en uitvoeren van secretariële en administratieve processen ter ondersteuning van het HR-team. Je werkt nauw samen met de HR-collega’s binnen het HR-team. Samen met de HR-supportmedewerker en de archiefmedewerker vorm je het HR-supportteam. Vanuit jouw coördinerende rol vorm je de schakel met de rest van het HR-team.

Je beoordeelt welke ondersteuning geboden dient te worden, vertaalt deze naar concrete taken en acties en verdeelt deze onder de collega’s van het HR-support team. Je bewaakt bovendien de voortgang en stuurt tijdig bij waar nodig. Je geeft zelf uitvoering aan de vormgeving en inrichting van rapportages t.b.v. sturingsinformatie voor het HR-klantteam.

Ook ben je organisatorisch sterk en weet je afspraken, vergaderingen, bijeenkomsten en grote evenementen tot in de puntjes voor te bereiden en te begeleiden.

Tot slot draag je bij aan het uitvoeren van administratief ondersteunende werkzaamheden, zoals verslaglegging en het verzamelen, verwerken en archiveren van informatie.

Je werkt zorgvuldig en precies en weet jouw werkwijze goed aan te passen op de wensen en behoefte aan ondersteuning van het HR-team. Je bent leergierig en goed in staat om nieuwe kennis en informatie op te nemen en op effectieve wijze toe te passen in jouw manier van werken. Je weet jouw ideeën en werkwijze goed en begrijpelijk aan anderen over te brengen. Zowel mondeling als schriftelijk ben je toegankelijk en vriendelijk in jouw communicatie. Je bent sterk in het overzicht te behouden en weet ook in drukke piektijden goed prioriteiten te stellen in de werkzaamheden voor jouzelf en het HR-supportteam.

Samenwerken, sparren, maar zeker ook een moment om te lachen, vinden we belangrijk in het team. Samen bouwen we aan een sterker team ten behoeve van een professionele dienstverlening. We werken vooral op de campus, maar soms ook vanuit huis.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante en recente ervaring in een secretariële functie waarin je meerdere collega’s hebt ondersteund bij de uitvoering van hun werk.
  • Je hebt een digitale mindset, hebt actuele kennis van MS Teams en Office en andere relevante applicaties en systemen en weet hier op handige en snelle wijze gebruik van te maken in jouw werk.
  • Je beschikt over de competenties als nauwkeurig, klantgericht, proactief en communicatief en organisatorisch sterk, zijn jou op het lijf geschreven.
  • Je bent een enthousiaste teamspeler, zoekt actief de samenwerking met collega’s op en bied op proactieve wijze je ondersteuning aan.
  • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Je beheert de Engelse taal voldoende.
  • Ervaring in een grote complexe (onderwijs)organisatie is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een tijdelijk contract van één jaar met uitzicht op verlenging.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op verlenging.
  • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het volledige HR-team van de Faculteit der Letteren bestaat op dit moment uit 12 collega's. Naast het HR-support team werken er verschillende HR-medewerkers, HR-functionarissen en HR-adviseurs in klantteams. Je rapporteert aan de HR-manager. Naast je werkzaamheden voor de faculteit werk je samen met collega's van andere faculteiten/eenheden en de Divisie HR. Samen zorgen we ervoor dat HR een bijdrage levert aan het onderwijs en onderzoek binnen de Radboud Universiteit.

Specificaties

  • Management
  • MBO
  • 23.022.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you