Manager Campusbeheer

Manager Campusbeheer

Geplaatst Deadline Locatie
15 apr 30 apr Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zorg jij als manager campusbeheerder dat het Utrecht Science Park dagelijks goed kan functioneren?

Functieomschrijving

Met een vooruitstrevend ontwikkelingsplan voor de komende jaren, ben jij als manager campusbeheer cruciaal voor het waarborgen van de continuïteit van onze bruisende campus. Jij zorgt ervoor dat ‘de winkel open blijft’ gedurende de grootschalige verbouwing van het gebied. Dankzij jou kan het gebied effectief functioneren binnen de dynamische context van ruimtelijke projecten. Je bent de spil in de nauwe afstemming met de interne organisatie, USP-partners en overheden.

Wat ga je doen?
Je draagt bij aan een prettige onderwijs-, onderzoeks- en verblijfsomgeving van meer dan 70.000 mensen die dagelijks het Utrecht Science Park (USP) bezoeken. Met jouw omgevingssensitiviteit en ervaring met ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuurprojecten ben je op je plek als vertegenwoordiger van de grondeigenaar.

Je maakt deel uit van een enthousiast en ambitieus team binnen de afdeling Gebiedsontwikkeling.

Deze vacature betreft vervanging vanwege pensionering. Het campusbeheer wordt nu ingevuld door twee personen. Hiermee is de werklast goed verdeeld en achtervang goed geregeld.

Dit zijn je taken en verantwoordelijkheden:
  • Je bent de vertegenwoordiger van de grondeigenaar UU, in- en extern en beheert zakelijk de gronden om de eigendomspositie van de UU op lange termijn te waarborgen.
  • Je reguleert toestemming voor tijdelijke activiteiten en structurele infrastructuurwijzigingen en treedt op als belangenbehartiger en contactpersoon voor vergunningverlening van evenementen en standplaatsen op UU-terreinen.
  • Je coördineert de interne UU-organisatie voor soepel gebruik van de terreinen door derden.
  • Je bewaakt de omvang van het parkeerareaal, stelt kaders voor de afdeling parkeerbeheer en neemt deel aan het kwaliteitsteam gebiedsontwikkeling om de impact van ruimtelijke ontwikkelingen op de campusfunctionaliteit te bewaken.
  • Je bent gemandateerd wegbeheerder en bent aanspreekpunt voor nutsbedrijven betreffende ondergrondse infrastructuur.
  • Je zorgt voor stakeholdermanagement en vertegenwoordiging binnen de UU en bij USP-partners, overheden en naburige partijen ten aanzien van campusfunctionaliteit en campusbereikbaarheid.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

  • een afgeronde relevante hogere opleiding, zoals planologie, civiele techniek, of milieukunde;
  • minimaal 5 jaar werkervaring met projectmanagement, kennis van ruimtelijke ontwikkeling en infrastructuurprojecten in vergelijkbare functies bij een publieke (vastgoed)organisatie en met gedragen eindverantwoordelijkheid;
  • begrip van relevante wet- en regelgeving.

Verder zoeken wij een collega met sterke communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen overleggen met diverse interne en externe stakeholders. Je bent flexibel als de omstandigheden daar om vragen en diplomatiek onderlegd om te kunnen bemiddelen en consensus te bereiken. Je organisatorische vaardigheden en probleemoplossende vermogens zorgen er voor dat je situaties goed doorziet en op kunt lossen.

Arbeidsvoorwaarden

  • een functie (32-40 uur) voor een jaar met - bij goed functioneren - uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • een salaris van minimaal €5.247,- tot maximaal €7.305,- bruto per maand, bij een fulltime dienstverband (schaal 12, 13 van de cao Nederlandse Universiteiten);
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • een pensioenregeling, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden op basis van de cao Nederlandse Universiteiten.

Naast de arbeidsvoorwaarden die zijn vastgelegd in de cao Nederlandse Universiteiten kent de Universiteit Utrecht een aantal eigen regelingen. Zo zijn er afspraken over professionele ontwikkeling, verlofregelingen, regelingen op het gebied van sport en cultuur en krijg je korting op software en andere IT-producten. Ook geven we je de ruimte om je arbeidsvoorwaarden uit te breiden via het Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. Zo stimuleren we je graag om te blijven groeien. Verder is er de mogelijkheid tot hybride werken, 50% op kantoor en 50% vanuit huis. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Universiteit Utrecht

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Pathways to Sustainability. Sharing science, shaping tomorrow.

De Universitaire Bestuursdienst (UBD) werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda, het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Met de oprichting van de nieuwe directie Campus & Facilities, een samenvoeging van de directies Vastgoed & Campus en Facilitair Service Centrum, nemen we een grote stap voorwaarts in de gebiedsontwikkeling en het beheer van het Utrecht Science Park. Deze directie, die meer dan 300 hectare van het Utrecht Science Park beheert en ontwikkelt, staat garant voor een toekomstbestendige, veilige en efficiënte campus.

Als onderdeel van de Universitaire Bestuursdienst, zet Campus & Facilities zich in voor de ondersteuning van faculteiten, diensten en partners op het Utrecht Science Park. Zij werkt aan huisvesting voor de UU en voor derden, energie en gebiedsontwikkeling. Onze kernwaarden - veiligheid, duurzaamheid, kostenefficiëntie, en de tevredenheid van onze partners, klanten en medewerkers - drijven ons om deskundig, vooruitstrevend te zijn en maatschappelijke impact te maken. Sluit je aan bij onze missie om een verschil te maken in de wereld van morgen.

Specificaties

  • Management
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €5247—€7305 per maand
  • Universitair
  • 3822

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you