Student-assistent Central Diversity Office

Student-assistent Central Diversity Office

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 12 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 mei 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van:
  • Organisatorisch en ondersteunend werk?
  • Samenwerken met verschillende collega’s en partners binnen en buiten de universiteit?
  • Je inzetten voor gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie?

Dan is de functie van student-assistent bij het Diversity Office van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbaar persoon op het lijf geschreven.

Wat ga je doen?
In samenwerking met een projectleider ondersteun je het CDO (Central Diversity Office) met organisatorische en licht administratieve taken. Zo help je onze projectleiders met projecten ten behoeve van eerstegeneratie-studenten, draag je bij aan de ondersteuning van identiteitsnetwerken of assisteer je bij onderzoek naar de omgang met religieuze identiteiten in het hoger onderwijs.

In overleg met de betrokken projectleider verricht je daarvoor praktische taken, organiseer en notuleer je bijeenkomsten, houd je de nodige administratie bij en help je tijdens evenementen. Het is een uitdagende en veelzijdige functie, waarbij je veel kunt leren over gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie binnen een onderwijsinstelling en je jezelf breed kunt ontwikkelen.

Wat neem je mee?
  • Je studeert aan de UvA;
  • Je hebt affiniteit met praktische en organisatorische taken, wat blijkt uit je studierichting, bijbaan of extra-curriculaire activiteiten;
  • Je bent in het bezit van goede organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt zowel goed samenwerken in teamverband als zelfstandig werken
  • Je hebt aantoonbare kennis van en (geleefde) ervaring op het gebied van diversiteit en inclusie
  • Je bent georganiseerd, flexibel, proactief en oplossingsgericht;
  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en de Engelse taal goed in woord en geschrift.

Wat bieden we jou?
  • Een dienstverband voor bepaalde tijd van 1 jaar met een proeftijd van 2 maanden. Verlenging is mogelijk afhankelijk van goed functioneren. Het dienstverband is voor 14-20 uur per week (mede afhankelijk van je studiejaar);
  • Je werkuren zijn in overleg flexibel in te delen, waarbij je studie voorop staat;
  • Mogelijkheid om zowel op een centrale locatie (Maagdenhuis, Spui 21) als ook vanuit huis te werken;
  • Het dienstverband eindigt in ieder geval zodra je niet langer bij de UvA studeert;
  • Het salaris wordt bepaald door de fase waarin je je binnen de opleiding bevindt. Het salaris wordt dan vastgesteld volgens de desbetreffende SA-schaal conform de caoNU (Cao Nederlandse Universiteiten).
  • Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.618,- tot € 2.846.- bruto per maand op basis van 38 per week. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Over ons
De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 41.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. De Universiteit van Amsterdam streeft ernaar een plek te zijn waar studenten en medewerkers zich thuis voelen, ongeacht hun achtergrond.

CDO team
De huidige Centrale Diversity Officer, dr. Machiel Keestra, is per februari 2022 benoemd. Samen met het CDO team, de Facultaire Diversity Officers en andere eenheden binnen de UvA (o.a. via een Programmateam DEI waarin naast de CDO ook Human Resources en Academische Zaken vertegenwoordigd zijn) dragen zij bij aan de ontwikkeling en uitvoering van het diversiteitsbeleid van de UvA en zetten zij zich in voor gelijkwaardigheid, diversiteit en inclusie binnen de universiteit.

Waar mogelijk wordt samengewerkt met de centrale en facultaire organisaties en diensten. Samen zetten wij ons in voor een inclusievere universiteit waar gelijkwaardigheid, inclusie en diversiteit vanzelfsprekend zijn. De focus daarbij ligt niet alleen op etnische diversiteit maar ook op gelijkwaardigheid en inclusie van bijvoorbeeld mensen met verschillende sociaal-culturele en socio-economische achtergronden, genders, geloof, seksuele geaardheden en functiebeperking.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Vragen?
Voor vragen over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met:

Sollicitatie
Herken je je in het profiel en ben je geïnteresseerd in de functie, dan zien we jouw brief en cv graag tegemoet. Je kunt via onderstaande link online solliciteren. Je kunt tot en met 12 mei 2024 solliciteren op deze functie.

De eerste ronde sollicitatiegesprekken zal plaatsvinden mei.

Als werkgever handhaaft de UvA een beleid van gelijke kansen. We vinden diversiteit belangrijk en zetten ons volledig in om een plek te zijn waar iedereen zich thuis voelt. We koesteren de onderzoekende geest en het doorzettingsvermogen en laten de ruimte om door te vragen. Bij ons vormen nieuwsgierigheid en creativiteit de heersende cultuur.

Wij stellen acquisitie niet op prijs.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 14—20 uur per week
  • €2618—€2846 per maand
  • Universitair
  • 12936

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you