Medewerker Student Admissions

Medewerker Student Admissions

Geplaatst Deadline Locatie
1 mei 27 mei Nijmegen

Functieomschrijving

Ben jij een administratieve duizendpoot met oog voor detail die het leuk vindt om aankomend studenten te begeleiden bij en te adviseren over hun aanmelding? Houd je daarnaast van het werken in een gezellig en dynamisch team? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Als medewerker Student Admissions ben je nauw betrokken met de doelgroep studenten. Je bent verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen van aankomend studenten met betrekking tot aanmelding en toelating, zowel aan de balie als per e-mail en telefoon. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van digitale aanmeldingen en dossiers en het ondersteunen van studenten om de dossiers te completeren. Tot het takenpakket behoort ook het behandelen van ingekomen post en het uitvoeren van de overige voorkomende administratieve werkzaamheden binnen het team. Verder zijn er mogelijkheden om af en toe deel te nemen aan voorlichtingsactiviteiten voor aankomend studenten.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent een enthousiaste en daadkrachtige professional met een administratieve achtergrond.
  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau.
  • Je hebt goede sociale vaardigheden. Je hebt een uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal (C1 niveau).
  • Je hebt gedegen kennis van de Microsoft Office-programma's, zoals Outlook, Word en Excel. Je bent een nauwkeurige werker met een klantgerichte en dienstverlenende houding.
  • Je kunt onder alle omstandigheden overzicht behouden en bent in staat om verbanden tussen processen te leggen.
  • Je kunt zelfstandig werken en op een prettige, stimulerende wijze binnen een team functioneren.
  • Je hebt ervaring met werkzaamheden op het terrein van toelating van studenten met een buitenlandse vooropleiding, kennis van Osiris en kennis van de universitaire organisatie is een pre.
  • Je werkdagen zijn maandag, woensdag en een andere dag in overleg.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

  • Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Je salaris binnen salarisschaal 7 is afhankelijk van je opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. De bedragen in de schaal zijn op basis van een 38-urige werkweek.
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 30 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Work and science require good employment practices. This is reflected in Radboud University's primary and secondary employment conditions. You can make arrangements for the best possible work-life balance with flexible working hours, various leave arrangements and working from home. You are also able to compose part of your employment conditions yourself, for example, exchange income for extra leave days and receive a reimbursement for your sports subscription. And of course, we offer a good pension plan. You are given plenty of room and responsibility to develop your talents and realise your ambitions. Therefore, we provide various training and development schemes.

Afdeling

Het team Student Admissions maakt onderdeel uit van de afdeling Student Information and Administration binnen de divisie Academic Affairs. Het Student Admissions team is verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de toelating en registratie van studenten met een buitenlandse vooropleiding en studenten die voor een uitwisselingsperiode aan de Radboud Universiteit komen studeren. Het team draagt bovendien zorg voor de aanvraag van visa en het regelen van verzekeringen. Daarnaast is het team verantwoordelijk voor de toelatingsprocessen van studenten met een Nederlandse vooropleiding. Ook het verstrekken van informatie, zowel standaardinformatie als maatwerkinformatie, via de mail, aan de balie en via de telefoon behoort tot de werkzaamheden. Tevens is er jaarlijks een aantal voorlichtingsbijeenkomsten over diverse thema's (visa, verzekeringen, studeren in Nederland, etc.) die door het team worden georganiseerd.

Additionele informatie

Je kunt uiterlijk solliciteren op 27 mei 2024. Dit kan uitsluitend via onderstaande button. Richt je sollicitatiebrief aan Leonique Vis. In het sollicitatieformulier lees je welke documenten je mee moet sturen met je sollicitatie.

De eerste gesprekken vinden plaats op maandag 3 juni. De eventuele tweede gesprekken vinden plaats op donderdag 6 juni. Je treedt bij voorkeur op 1 augustus in dienst.

Je bent vast nieuwsgierig naar onze sollicitatieprocedure. Hierin staat globaal beschreven wat je kunt verwachten tijdens de sollicitatieprocedure en hoe wij omgaan met je persoonlijke gegevens en interne en externe kandidaten.

Specificaties

  • Onderwijs
  • max. 32 uur per week
  • HBO
  • 69.015.24

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Radboud Universiteit). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 27 mei 2024 1:59 (Europe/Amsterdam).