Docent Gezond Werken – Ergonomie

Docent Gezond Werken – Ergonomie

Geplaatst Deadline Locatie
24 mei vandaag Amsterdam
De sectie Maatschappij en mondgezondheid (ACTA) is op korte termijn op zoek naar een docent Gezond Werken – Ergonomie

Functieomschrijving

ACTA leidt tandartsen op die, zowel op het fysieke als mentale vlak, proactief gezond werken. Naast het bevorderen van hun eigen welzijn, leren ze ook hoe ze gezond werken kunnen stimuleren binnen hun organisatie. Om ons team te versterken zijn we binnen onze leerlijn Professionele Ontwikkeling op zoek naar een tweede docent met expertise in gezond werken en ergonomie. Ben jij een expert op het gebied van gedragsverandering die zelfstandig onderwijs kan verzorgen en ontwikkelen? Dan zoeken we jou!

Als docent Gezond werken fungeer je als aanspreekpunt voor docenten en studenten, bevorder je een cultuur waarin gezond werken bespreekbaar is, en draag je bij aan een organisatiebrede verantwoordelijkheid. Ervaring in coaching is ideaal, omdat je zo ook bredere ondersteuning kunt bieden binnen de leerlijn Professionele Ontwikkeling.

Je zult werken volgens het gezondheidsmodel van Huber en je maakt gebruik van de beschikbare kennis uit het Kennis Platform voor Ergonomie (KEM). Bovendien werk je binnen een Living Lab samen met andere docenten, onderzoekers en studenten en begeleid je stagiaires van diverse opleidingen, waar ze samen praktijkstages uitvoeren en wetenschappelijk onderzoek doen naar de impact van ons onderwijs.

Jouw taken
  • Je geeft en organiseert onderwijs op het gebied van Gezond Werken – Ergonomie binnen zowel de Bachelor- als Masteropleiding Tandheelkunde, waarbij je vakoverstijgend onderwijs vormgeeft.
  • Je begeleidt praktijk- en wetenschappelijke stages binnen het Living Lab en fungeert als aanspreekpunt voor studenten tandheelkunde en (klinisch) docenten op het gebied van Gezond Werken – Ergonomie.
  • Je verzorgt interactieve colleges, werkgroepen, workshops en practica en coacht en doceert studenten bij gezond beweeg- en studiegedrag door middel van observaties.
  • Je draagt je vakinhoudelijke kennis over aan het klinisch docententeam en je bent verantwoordelijk voor het toetsen van praktijk- en theorietoetsen.

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

  • Je hebt bij voorkeur een afgeronde paramedische opleiding, opleiding psychologie of opleiding bewegingswetenschappen en kunt aantoonbaar op WO-niveau functioneren. Ook heb je ervaring met het werken met het model van Huber en mogelijk ook de KEM-documenten.
  • Je hebt affiniteit met coachen en een passie voor onderwijs en eventueel ook voor onderzoek, en je hebt aantoonbare kennis en werkervaring in een vergelijkbare functie.
  • Je hebt ervaring met geautomatiseerde systemen zoals CANVAS en je bent resultaatgericht met een sterke focus op samenwerking. Flexibiliteit is voor jou vanzelfsprekend.

We beseffen dat je een unieke combinatie met je meebrengt van ervaring, vakkennis en hoe je denkt. Twijfel je om te solliciteren omdat je niet aan alle eisen voldoet, maar herken je je wel in het profiel? We nodigen je graag uit om te solliciteren. Want we zijn altijd op zoek naar collega’s met diverse achtergronden en ervaringen die ons team en ACTA sterker kunnen maken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Bij ACTA draag je bij aan onderwijs, onderzoek en dienstverlening voor een betere wereld. En daar mag wat tegenover staan. Daarom bieden wij jou:
  • Een salaris van minimaal € 3.226,00 (Schaal 10) en maximaal € 5.090,00 (Schaal 10) bruto per maand bij een voltijds dienstverband. Dit is gebaseerd op het UFO-profiel Docent 4. De salaristrede is afhankelijk van het aantal jaren relevante werkervaring.
  • Een arbeidsovereenkomst voor 0,3 fte voor 1 jaar. Daarna is er uitzicht op een verlenging of vast contract.
  • Deze functie is te combineren met onze vacature voor 0,2 tot 0,6 fte voor docent-coach Professionele ontwikkeling bij ACTA.

Daarnaast bieden wij je aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen. Enkele voorbeelden:
  • Bij een voltijdse 38-urige werkweek hoort een vakantietegoed van 232 uur per jaar. Als je ervoor kiest om 40 uur te werken, beschik je op jaarbasis over 96 extra vakantie-uren. Bij een deeltijdaanstelling wordt dit naar rato berekend.
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam

ACTA is het samenwerkingsverband tussen de Faculteiten der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit Amsterdam. Alles wat met tandheelkunde te maken heeft, vind je in 1 gebouw.

Welkom bij ACTA
Als ACTA zijn we trots op onze diverse groepen patiënten, medewerkers en studenten, en zien we diversiteit als een pluspunt.

Kom je bij ons werken? Dan help je mee de mondgezondheid van nu en in de toekomst voor iedereen te verbeteren, in Nederland en de rest van de wereld. Ook jij helpt mee het verschil te maken: of je nou samen met de patiënt zorgt voor een gezonde(re) mond, vernieuwend onderzoek doet, samen met onze studenten het onderwijs maakt, of je collega’s ondersteunt in het bereiken van deze doelen.

Additionele informatie

Ben jij enthousiast over deze positie en overtuigd dat jouw expertise bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van onze universiteit? Dan nodigen wij je graag uit om te solliciteren.

Het overleggen van een diploma maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Voor deze functie is het verplicht dat je beschermd bent tegen Hepatitis B. Wij verzoeken je de verklaring waarin de mate van bescherming is opgenomen toe te voegen aan de sollicitatie. Dit kan via de button “Andere bijlagen”.

De 1e ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op dinsdag 25 juni; indien een 2e gesprek gewenst is, is hiervoor woensdagochtend 3 juli gereserveerd.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

  • Lector
  • Gezondheid
  • €3226—€5090 per maand
  • Universitair
  • 4083

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Gustav Mahlerlaan 3004, 1081LA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 16 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).