Functioneel beheerder Maastricht University Website bij het ICT Servicecentrum

Functioneel beheerder Maastricht University Website bij het ICT Servicecentrum

Geplaatst Deadline Locatie
11 apr 22 apr Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 apr 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het beheer van onze Maastricht University Website zijn we op zoek naar een functioneel beheerder!

Functieomschrijving

Voor het beheer van onze Maastricht University Website zijn we op zoek naar een functioneel beheerder. In deze veelzijdige functie treed je op als intermediair tussen Marketing & Communicatie en de ICT-organisatie. Hierbij inventariseer en specifieer je de gewenste en noodzakelijke aanpassingen en begeleid je de implementatie van functionele wijzigingen. Je neemt deel aan projecten en je adviseert over het oplossen van informatievraagstukken. Ten slotte analyseer je productieproblemen en lever je een bijdrage aan de oplossing hiervan. Je organiseert, faciliteert en voert testactiviteiten uit. De functioneel beheerder rapporteert inhoudelijk aan Marketing & Communicatie. De werkbaas is de teamleider van het team Consultancy binnen de afdeling Development van het ICT Servicecentrum.

Taken:  

Gebruikersondersteuning: Adequaat behandelen en afhandelen van vragen van gebruikers en het oplossen van incidenten.Toegangsrechten toekennen en beheren binnen centraal gedefinieerde richtlijnen.Verzorgen van gebruikerstrainingen.

Operationeel aansturen van applicatie en technisch beheer: Verstrekken van de opdrachten aan de applicatie c.q. technisch beheer. Bewaken/controleren of opgeleverd product/dienst voldoet en of opdrachten zijn gehaald.

Functionaliteitenbeheer: Het proactief inventariseren van informatiebehoefte en het vormgeven van de gewenste wijziging door definiëren en gedetailleerd beschrijven van de gewenste functionele werking van het systeem. Onderzoeken of de gewenste klantwens gerealiseerd kan worden in een van de beschikbare Drupal c.q. Solr modules en het daadwerkelijk inrichten ervan.Toetsen of de opgeleverde producten correct werken en voldoen aan datgene wat afgesproken is en of de gewenste verandering op een vlekkeloze wijze kan worden doorgevoerd.Voorbereiden en coördineren van de transitie en implementatie van de wijziging(en).

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Vereiste kennis en ervaring:

  • Afgeronde relevante opleiding op HBO niveau
  • Kennis en ervaring binnen het Marketing & Communicatie domein
  • Minimaal 4 jaar ervaring met Drupal / Solr of vergelijkbare content management oplossingen
  • Kennis en ervaring met integraties tussen de website en back end systemen
  • Ervaring met requirements analyse en het begeleiden van workshops
  • Ervaring met Agile, Scrum, IT Security
  • BiSL/ITIL foundation/ISO 20000 foundation
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift 

Competenties:

Analytisch vermogen, klantgerichtheid, sturen op resultaat, organisatie-sensitiviteit, samenwerken, communicatieve en organisatorische vaardigheden, helicopterview.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

We bieden goede salariëring en secundaire voorwaarden, opleidingen en trainingen én de mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website http://www.maastrichtuniversity.nl.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM), is bekend om haar unieke, innovatieve, probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment zo'n 16.300 studenten en 4.300 medewerkers. Ten gevolge van het sterke internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM bestaat uit: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Humanities and Sciences, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

http://www.maastrichtuniversity.nl/

Afdeling

ICT Service Centrum (ICTS)

Het ICT Service Centrum (ICTS) levert ICT diensten aan de faculteiten en servicecentra van de Universiteit Maastricht voor ongeveer 4.000 medewerkers en 16.500 studenten. In een interessante, innovatieve en dynamische omgeving krijg je als ICT-er de kans om je competenties maximaal in te zetten en je optimaal te ontplooien in je eigen vakgebied. De cultuur bij ICTS is open, collegiaal en klantgericht.

ICTS bestaat uit twee afdelingen: Development en Operations.
De afdeling Operations is verantwoordelijk voor de techniek achter de dienstverlening en bestaat momenteel uit ongeveer 45 medewerkers verdeeld over vier teams: Werkplekbeheer, Netwerkbeheer, Systeembeheer en Servicedesk.
De afdeling Development heeft als core business het applicatiebeheer en de vernieuwing van de UM concern informatiesystemen. Development voert daarbij een aantal werkzaamheden uit die variëren van informatieanalyse, IT architectuur, pakketselectie, ontwerpen en customizing tot bouw.

https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/over-de-um/service-centra/ict-service-centre

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2709—€4084 per maand
  • HBO
  • AT2018.41

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Minderbroedersberg 4, 6211 LK, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you