Laboratoriumanalist met affiniteit tot spuittechniekonderzoek

Laboratoriumanalist met affiniteit tot spuittechniekonderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
20 apr 1 mei Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 mei 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Binnen het werkveld "gewasbescherming" wordt onderzoek verricht naar efficiëntere en milieuvriendelijkere spuittechnieken voor gewasbeschermingsmiddelen. De onderzoeken worden uitgevoerd onder laboratoriumomstandigheden, maar ook in de praktijk in het veld. Hierbij worden veel monsters verzameld die in het laboratorium (via fluorimetrie) geanalyseerd worden.

Ben jij die laboratorium analist met kennis en interesse in chemische analyse, laboratoriumanalyses en eerste rapportages, operationele bediening meetapparatuur spuittechnieken, die het leuk vindt om samen met collega's te werken aan de uitdagingen waar de gewasbescherming voor staat?

Wij zoeken die analist die door zijn of haar kennis van gewasbescherming, in het algemeen en spuittechnieken en milieuaspecten in het bijzonder, een waardevolle bijdrage gaat leveren aan ons onderzoek veelal in akkerbouw, fruitteelt en boomteelt. Je gaat werken ter ondersteuning van ons onderzoek en je werkzaamheden bestaan uit: het analyseren van monsters (fluorimetrie), het verrichten van diverse laboratorium werkzaamheden, het operationeel omgaan met meetapparatuur en procesmetingen en het assisteren bij veldonderzoek.

Ben je nauwkeurig, nieuwsgierig, creatief en draai je je hand niet om voor het nemen van initiatief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand met:
  • Een relevante opleiding op MBO-4 niveau, bijvoorbeeld een analistenopleiding of laboratoriumschool.
  • Kennis van chemische analyse,
  • Kennis van operationele bediening meetapparatuur.
  • Affiniteit met bediening proces gestuurde meetapparatuur.
  • Affiniteit met gewasbeschermingsonderzoek en specifiek spuittechnieken.
  • Affiniteit met (moderne, nieuwe) meettechnieken.
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Een enthousiaste assistent onderzoeker met goede communicatieve vaardigheden en teamgeest, probleemoplossend vermogen/creatief, kwaliteitsgericht en stresstolerant.
  • In bezit van rijbewijs B.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband met een werkweek van 32-36 uur (in overleg), salaris maximaal € 2.741,- bruto per maand bij een volledige werkweek, afhankelijk van opleiding en ervaring. De duur van het dienstverband is in eerste instantie voor de periode van een jaar met mogelijkheden tot verlenging. Naast een marktconform salaris bieden wij je goede studie- en verlofregelingen en een pensioenregeling bij het ABP Pensioenfonds. De standplaats is Wageningen.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 5.000 medewerkers en 10.000 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak.

Kijk voor meer informatie over werken bij Wageningen University & Research op de speciale werken bij pagina's.

De aanstelling vindt plaats binnen het team Field Technology Innovations, een van de drie teams van de Business Unit Agrosysteemkunde van het instituut Wageningen Plant Research. Dit team doet vraag gestuurd onderzoek naar technische innovaties binnen de landbouw en hun effecten op landbouwkundige aspecten en milieu. Het onderzoek wordt verricht voor (semi) overheid, EU en bedrijfsleven.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO
  • 375223

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you