Informatie Management - Change Coördinator

Informatie Management - Change Coördinator

Geplaatst Deadline Locatie
23 jul 23 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als change coördinator heb je een goed overzicht van alle applicaties waar het informatie management team mee werkt, inclusief de veranderingen en voortgang.

Je bent verantwoordelijk voor alle processen met betrekking tot wijzigingsverzoeken en nieuwe releases van Osiris en ook voor de continue verbetering van het systeem en het gebruik ervan.

Je houdt een haalbare en duidelijke planning aan van alle veranderingen. Je zorgt ervoor dat iedereen in staat is om te leveren volgens plan, kwaliteit en verwachtingen en dat risico's worden beheerst. Veranderingen omvatten ook tijdige communicatie, het leveren van documentatie en aangepaste rapporten en nazorg. Je stelt prioriteiten en soms pas je deze aan om middelen zodanig in te kunnen zetten dat de planning behaald wordt.

Je werkt nauw samen met collega's van alle betrokken teams en stimuleert ook de samenwerking tussen teams, bijvoorbeeld de technische applicatiebeheerders van de directie ICT.

Voor deze belangrijke rol zijn we op zoek naar iemand met een sterke ‘drive’ tot verbetering om ons team van professionals te versterken. Ben je tegelijkertijd servicegericht en kwaliteitsgericht? Ben je in staat om de gevolgen van veranderingen voor mensen en processen te beoordelen? En hoe mensen zover te krijgen dat ze het eens worden en zich aan een goed plan houden? Hoe te communiceren met leveranciers en klanten? Hoe de complexiteit te verminderen? Hoe prioriteiten te stellen bij alle vragen? Ben je in staat om dit met de nieuwste methoden te doen? Dan zou deze vacature een mooie kans voor je kunnen zijn!

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • een relevant HBO- of WO-diploma en minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.

  • Kennis van Osiris.

  • Affiniteit met IT-processen en projectbeheer.

  • Ervaren in projectleiderschap.

  • Je begrijpt het jargon, maar bent niet bang om opheldering te vragen.

  • Je weet hoe je informatie structureert en werkt volgens plan, in combinatie met een oplossingsgerichte aanpak en een flexibele instelling.

  • Je kennis van zowel het Nederlands als de Engelse taal is goed.

  • Last but not least zoeken we een collega die bijdraagt ​​aan het team waarin we elkaar ondersteunen om de beste te zijn in ons vakgebied.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 38 uur (1.0 FTE) per week. Het betreft een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 10 (met een maximum van  €4.166,- bruto per maand bij een volledige aanstelling). TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Daarnaast is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

https://www.tudelft.nl

Afdeling

Universiteitsdienst - Education & Student Affairs

De directie Education & Student Affairs (ESA) ondersteunt het onderwijs met het voeren van de onderwijs- en studentenadministratie, coördinatie van het onderwijsbeleid, het begeleiden en ondersteunen van (buitenlandse) studenten en promovendi, het verzorgen van (didactische) trainingen, het geven van onderwijskundig advies en ondersteuning, en het aanbieden van sport & cultuur activiteiten. De directie ESA bestaat uit de afdelingen Education Service Centre, Academic Services, Extension School en Sports & Culture. De directie telt circa 250 medewerkers. De directie ESA staat binnen de TU Delft bekend om de hoge kwaliteit van haar dienstverlening en kent een proactieve en oplossingsgerichte cultuur.

Het Informatie Management Team van ESA zorgt voor het optimaal functioneren van de  onderwijs ondersteunde systemen. Denk aan systemen voor digitale examens of systemen voor studentenadministratie. Het team levert ook managementinformatie en leeranalyses aan voor de faculteiten die werken met onze 24.000 studenten. We streven naar de best mogelijke ondersteuning van onderwijs- en ondersteuningsprocessen.

https://www.tudelft.nl/over-tu-delft/bestuur-en-organisatie/universiteitsdienst/

Specificaties

  • IT; Onderwijs
  • max. 38 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • HBO
  • AT/UD/ESA/2018-28 (copy)

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you